SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010-17

Fotografering - Hammarbydagen!
 
Tid:lör 24 mars, 15:00 - 16:30
Plats:Station 3
Samling:14:40, Arenaslingan 12
Aktivitetsinfo:NY TID - NY KALLELSE SVARA IGEN!

Info:

Vid fotograferingen bär alla spelare matchkläder (matchtröja, gröna shorts samt vita strumpor). De lag (knattelagen) som inte har matchtröjor tar med sig den gröna träningströjan.

PUMA har försäljning av fotbollskor och ledarsgympaskor med erbjudande om 40% rabatt på priset. PUMA har även en aktivitetsyta där du och familjen kan prova på prickskytte som Kennedy och speedshooting som Björn Paulsen.

INTERSPORT har försäljning av Hammarbys träningskläder samt souvenirer med kraftigt rabatterade priser.

VOLKSWAGEN vill du köpa ny bil? Prata med Volkswagens personal samt upplev de nya bilmodellerna ”live”.  

HAMMARBY E-SPORT FIFA proffsen Daniel Hakkola och Elias Ölmheden är på plats och spelar FIFA 18 med besökarna. Eller varför inte utmana våra a-lagsspelare på FIFA 18. Vi kommer kunna erbjuda att flertalet personer spelar samtidigt, vilket innebär att många av Hammarbydagens besökare har möjlighet att provspela FIFA 18.

BUS Hammarbys unga supportrar håller i olika aktiviteter.

FOTBOLLSFREESTYLE och A-LAGSSPELARE finns på plats.

ARENANS KIOSKER håller öppet.

Entré till arenan äger rum på adressen Arenaslingan 12 vilken är rampen som går från gatan (där bilarna åker) vid Tele2 Arenas sydöstra hörn. Entrén kommer vara öppen mellan kl. 08.30-16.00

<< Tillbaka