Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF J19

SERIE SEGERN SÄKRAD MED EN OMGÅNG KVAR
2016-10-08 19:41

Då var det klart, serie segern säkrad, med en omgång kvar. På Kärrtorps IP lades grunden för denna serie seger. Det genom ett bra lagspel. Med en vilja och kämpar glöd som till stor del kan tillskrivas våra tränare Loke, Tony och Rikard.  Det mot ett Bromma som vi hade så svårt mot i våras. Ja, enkelt blev det inte nu heller.


Det var blåsigt på Kärrrtorps IP och vi började första halvlek med att spela i motvind. Försökte hålla bollarna längs marken. Det var lite chanser fram och tillbaka de första 14 minuterna. Dock inga riktiga farligheter. Men i 15:e så jobbar Jesper till sig bollen vid straffområdet och får iväg ett skott. Och vi har 1-0.

I 22:a gör Oskar en en löpning längs vänster kanten, Adam släpper förbi honom och lägger en fin passning bakom backlinje, Oskar är där och slår till. Dock lite utanför.

I 35:e gör dagens födelsedagsbarn mål, Hasan, fint skott igen.

Strax innan halvleksens slut får vi en frispark ute till höger ca 6 meter från mitten. Kanza skjuter och där kommer Samuel och ser till att bollen går in. Så vi har 3-0 i halvtid.


I andra får Hasan en gratis chans när Brommas målvakt misslyckas med ett uppspel. Men tyvärr kommer han ut ur vinkeln. Vi forstsätter att trycka på med fint spel. Hasan spelar fram Marcus som kommer på sin högerkant. Men inget mål denna gång för Marcus.

Vi får flera chanser men bollen vill inte in.

Othman skapar en helt på egen hand en chans i 70:e, men inte heller denna gång går bollen in. I 75:e driver Samuel bollen och skjuter på mål. Målvakten räddar på något sätt, men då kommer Ville på returen och vi har 4-0. I 77:e gör Ville ytterligare ett mål. Förarbetet till detta startar med en fin boll från Adam som via kortpassningsspel med Alvaro kommer förbi ett antal Bromma spelare. Alvvaro spelar via Samuel och Jesper över bollen till Crippe på andra sidan. Crippe lägger fin boll mellan deras backar, och där kommer Ville.  

Bromma får en spelare utvisad, men de forsätter ändå kämpa.

I 80:e spelar Samuel fram Adam på vänsterkanten, och som vanligt kommer ett fint inlägg mot bortre stolpen. Här kommer nu Marcus som skjuten ur en kanon. Mål. Sedan gör Marcus ytterligare ett framspelad av Othman. Och sedan gör Gio mål i 90:e. Om ni tappat räkningen, så blev slutresultatet 8-0. Bromma spelade inte dåligt. Deras nummer 7 hotade oss flera gånger. Men vi hade flera målchanser som vi brände. Och vi var det bättre laget sett over 90 minuter. Kul också att Savas fick hålla nollan igen. Hyllar alla spelare för sin fina insats idag. 


Serie segern firades med Pommac. Men vi är inte klara än. Vi har en match kvar i Sanktan. Sedan ytterliggare 2 i Intern cupen. Så vi återkommer.


Nyhetsarkiv
Nya tränare för J192017-12-13 14:50
Provträning2017-09-25 15:49
Matchen mot BP2017-04-24 14:06
Match mot AIK2017-03-09 10:15
Ny tränare 2017-02-28 09:19
Nya spelare J192017-02-15 12:19