Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P04-3
Futsaläventyr på Gotland
2019-02-09 11:25
Sista helgen i januari åkte vi för tredje året i rad över till Gotland för att spela GA-cup, en stor futsalcup med många lag i olika åldrar. 12 förväntansfulla killar tillsammans med 3 ledare och några supporters tog färjan över på fredagseftermiddagen.
Vi bodde på Scandic i fina rum och hade ett skönt hotellboende. Skolsalar har sin charm, men hotell har också sina fördelar. :)
Vi delade upp killarna i två lag, Grön och Vit. 6 killar i varje lag. Vi skulle inleda gruppspelet för bägge lagen på lördagskvällen så vi ägnade dagen bl.a. åt bowling. Lag Vit åkte sen en timme söderut till Hemse och lag Grön stannade i Visby. Det blev jämna och välspelade matcher för båda lagen. Lag Vit spelade 3 av 4 matcher oavgjort vilket tyvärr innebar att cupspelet slutade i gruppstadiet. Så små marginaler ibland att det är grymt. Lag Grön vann 3 av 4 matcher men kom ändå bara 3:a i gruppen eftersom det även där var mycket jämnt bland topplagen. Sista matchen i gruppen blev klar 01:15 så då var det bara hem och sova fyra timmar för redan kl. 07.45 väntade kvartsfinal. Där tog dock skador och trötthet ut sin rätt. Med två spelare skadade och bara en avbytare kunde vi inte ge Vallentuna den match vi önskade. Förlust 0-2 mot laget vi slog i gruppspelet natten innan.
Vi deppade och samlade sedan ihop oss. Innan båtresan hem åt vi grymma pizzor på Mille Lire.
Trötta, men glada kom vi hem sent söndag kväll efter Gotlandsäventyret. 
Det fotbollsmässiga i all ära, det viktigaste med den här typen av cuper är ändå att vi kommer ihop oss som lag och har kul tillsammans. Och det hade vi verkligen!
Tack för en härlig resa killar!