Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P06-7
Fina minnen från Roslagscupen!
2018-06-19 23:45
Det var 19 spelsugna grabbar och en åldrande kvartett som åkte upp till Östhammar för att spela den gemytliga Roslagscupen! Vi spelade 11 matcher varav 6 segrar där vi visade upp fint spel och härlig moral i matcher mot lag som bla Vendelsö, Östhammar, Huddinge, Norrtull, Sollentuna och finska Vikiingit! Våra killar hittade nya vänner i det finska laget som fick en stor Bajen-klack som stöd i sina matcher. Det var underbart att se när våra killar lärde sig finska hejaramsor och sjöng för full hals!

Vid sidan av fotbollen fick de välförtjänt njuta av bad o sol på Sunnanåcamping vilket vi kan rekommendera! Under tiden tog kockarna Tysell och Enbacka hand om grillen med bravur! De som inte orkade vänta på maten underhöll sig själva med att spela FIFA18 på XBOX och när undertecknad förstod att filmduken var kvar på söder så fick lakanet duga :)   ....man tager vad man haver eller hur?!

Det var en underbar helg där många nya kompisband skapades och dessa minnen kommer vi bära med oss länge! Denna cup hade vi länge sett fram emot och den blev lyckad mycket tack vare våra kära sponsorer Kilpatrick advokatbyrå och Di Luca som gjorde detta möjligt med era bidrag till verksamheten. TACK!

/Daniel Karlsson