Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010-27

Vi återupptar träning - Nya träningstider från vecka 14
2020-03-24 09:17
Vi återupptar träningen 24/3
Vi återupptar träningen från och med 24/3 efter beslut av föreningen att följa rekommendationerna från folkhälsomyndigheten om vikten av att barns idrottande fortgår. Träningen är (som alltid) frivillig och närvaron nu ligger inte till grund för framtida laguttagningar.  Är man orolig och inte vill delta går det att köra individuellt och följa träningsplanen på youtube och supercoach. Man ska aldrig vara sjuk och ändå träna - nu är det extra viktigt. 

Nya träningstider från 31/3
Nu har de nya träningstiderna kommit. Vi har tilldelats tider på tisdagar på Gubbängens IP 1 klockan 16.45-18.00 och fredagar på Kärrtorps IP 3 18.00-19.30. Tisdagar förlänger vi träningen med 15 min och avslutar med en del av träningen utanför planen. 

Plantskolan på onsdagar
Onsdagar har inga lag i föreningen ordinarie träning. Då är det möjligt att anmäla sig till Plantskolan som äger rum på Hammarbyhöjden. Plantskolan leds av tränare anställda av Hammarby IF och har fokus på individuell teknik och spelförståelse. Från vårt lag deltog 3 spelare i Plantskolans träning förra säsongen.