Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P04-9

Föräldrainfo


Du som förälder har en viktig roll i fotbollslaget, följande punkter tycker vi som ledare / tränare är viktigt att man följer:

 * Se till att ditt barn kommer i tid till träning och matcher och att de alltid har med sig rätt utrustning.

 * Se till att ditt barn har mat i magen innan spel / träning, en återhämtningsfrukt är alltid bra att ha med sig.

 * Följ med ditt barn så ofta som möjligt till träningar och matcher.  Även om ert barn säger till er att de vill vara själva på träningsanläggningen känner de mycket stolhet om ni föräldrarna ändå är kvar.

 * Låt föreningens utbildade ledare ansvara och coacha barnet under match och träning. Din inblandning kan verka motsägelsefull och förvirrande för barnet.

 * Visa ditt barn respekt och ge uppmärksamhet även om framstegen inte alltid är så stora. Beröm alla framsteg, även de små.

 *  Kritisera aldrig ditt barn vid ett misslyckande. En rädsla för att misslyckas förtar glädjen och initiativkraften.

 * Det finns alltid uppgifter för dig som förälder att hjälpa till med runt laget. Fråga ledarna i laget om du känner att du vill hjälpa till,

 * Ta del av informationen som kommer från föreningen i form av brev, e-post och hemsidor mm.

* Alla ledare i laget behöver föräldrarnas stöd och delaktighet för att driva laget framåt. kontentan av det hela, är att alltid ha en positiv inställning för att spelarna skall ha roligt vid träningarna och matcherna samt att alltid göra sitt bästa på planen.

* Föräldrarnas inställning skall vara att vi som föräldrar stöttar och heja på laget, inte på några enskilda spelare, i  den här ålder är det laget som kommer i främsta rum.

OCH KOM I HÅG

- Rötterna - Ambitionen -Gemenskapen - Respekten - Kärleken - Tillsammans är vi Hammarby!


Hälsningar Ledarstaben i vårat gäng