Välkomna till Hammarby J19!
J19
Målsättning - hålla hög nivå för åldersgruppen och att varje individ utvecklas till en god kamrat/spelare

Intresserad av provspel kontakta: 
victor.gronqvist@gmail.com


TRÄNARE 

Marco Ragni Huvudtränare, 073-354 70 12

Victor Grönqvist Ass.tränare 076-11 690 80
                                                               

                                     


Matchreferat IFK Aspudden-Tellus
2017-02-16 09:58

Då var säsongen första match avklarad och IFK Aspudden-Tellus stod för motståndet.

Vi pratade innan matchen om att vi skulle hjälpa varandra, kämpa som ett lag samt att rulla boll som vi har övat mycket på under träning. Vi tryckte också på att resultatet var oviktigt.  


Till en början var matchen väldigt jämn och båda lagen skapade bra lägen men IFK Aspudden-Tellus tar ledningen men 1-0.

Men grabbarna deppar inte ihop utan kör på och tror på vårt spel och det ger till slut utdelning i form av Linus efter en underbar assist av Andreas.


Vi fortsätter att ”tugga” på och hittar många lägen och tillslut så lyckas Niclas att komma loss och sätta dit en boll, ställningen är då 2-2 i matchen. Under detta skede i matchen så trycker vi på bra och skapar väldigt många farliga lägen och får en straff tillslut som Niclas tar men missar olyckligtvis, men det är ingen fara Niclas J!!

Efter straffen åker vi tyvärr på ett ”skitmål” men dom räknas också, matchen slutar 3-2 till IFK Aspudden-Tellus.


Vi tränare är väldigt nöjda med prestationen och som vi sa innan matchen så är resultatet helt oviktigt. Nu fokuserar vi på nästa match redan nu på lördag då Tungeslta IF står för motståndet, ett lag i Div.4, så det blir en riktigt bra kraftmätare.


Matchen stora plus går till hela laget som följde dom nyckelord som vi hade satt upp inför matchen!


Vi vill tacka domaren, IFK Aspudden-Tellus och publiken för en bra match!


Vid tangentbordet,

Victor och Marco

Nya spelare J19
2017-02-15 12:19

Vi vill härmed välkomna alla våra nya spelare till Hammarby-familjen och önskar alla ett stort lycka till.


Waldemar Hjalmarsson

Hannes Alm Tilling

Alidad Hosseini

Andreas Boahen

Andres Kröger

Christian Araujo Tomala

Farid Alizadeh

Hussein Kiberu

Linus Falk

Modou Lamin Konta

Mustafa Khoshmiri

Niclas Makanda

Omid Ashna

Rafik Yamout
Samarbete med Hanvikens SK
2017-02-01 10:14
Säsongen börjar ta fart med många nya spelare i årets J19-trupp med bra tempo på träningarna, så förutsättningarna för en bra och rolig säsong är ett faktum.

Vi kommer att presentera alla nya spelare i ett senare skede när vi har stängt truppen.

Vi kommer under året ha ett samarbete med Div 3 klubben Hanvikens SK. 4 st spelare kommer då att få delta i deras reservlagsserie och på så sätt få värdefull erfarenhet när det gäller seniorfotboll.

Vi tycker det är ett utomordentligt bra tillfälle för killarna att få testa på seniorfotboll i förväg för att sedan kunna ta ett större kliv mot deras framtida fotbollskarriärer. Vi vill bara förtydliga att det inte kommer att vara 4 st specifika spelare som hela tiden kommer att få spela med Hanvikens SK utan det är dom som har en bra träningsnärvaro, bra attityd och dom som följer alla Hammarbys värdegrunder. 

Vi vill rikta ett stort tack till Hanvikens SK och Tony Wågensand för att dom gör detta möjligt för våra killar, Stort tack!!!

På återseende,

Victor och Marco
Falcao blev lite för överlägsna.
2016-11-28 06:07
I gårdagens match i Stockholm Futsal liga blev det tyvärr en förlust. Falcao var under i stort sett hela matchen det bättre laget. Vi började helt ok de första 10 minuterna, med ett bra kontrollerat försvarsspel. Men efter en straff situation, tappar vi allt. Vi har dock fina kombinationer, men vi kommer inte in framför mål. Får vi en mål chans så går bollen långt över eller åt sidan. I målet har vi Erik som gör allt för att hålla undan. Han gör vad han kan. Men det räcker inte när inte försvarsspelet fungerar. Det är bara att komma igen till nästa match.
Nu börjar lagbygget inför 2017.
2016-11-26 14:27
Ny tränare Marco Ragni. Nya och gamla spelare. Och ovanpå det Futsal laget som leds av Loke Grahn. Det kan inte bli bättre. 
SERIE SEGERN SÄKRAD MED EN OMGÅNG KVAR
2016-10-08 19:41

Då var det klart, serie segern säkrad, med en omgång kvar. På Kärrtorps IP lades grunden för denna serie seger. Det genom ett bra lagspel. Med en vilja och kämpar glöd som till stor del kan tillskrivas våra tränare Loke, Tony och Rikard.  Det mot ett Bromma som vi hade så svårt mot i våras. Ja, enkelt blev det inte nu heller.


Det var blåsigt på Kärrrtorps IP och vi började första halvlek med att spela i motvind. Försökte hålla bollarna längs marken. Det var lite chanser fram och tillbaka de första 14 minuterna. Dock inga riktiga farligheter. Men i 15:e så jobbar Jesper till sig bollen vid straffområdet och får iväg ett skott. Och vi har 1-0.

I 22:a gör Oskar en en löpning längs vänster kanten, Adam släpper förbi honom och lägger en fin passning bakom backlinje, Oskar är där och slår till. Dock lite utanför.

I 35:e gör dagens födelsedagsbarn mål, Hasan, fint skott igen.

Strax innan halvleksens slut får vi en frispark ute till höger ca 6 meter från mitten. Kanza skjuter och där kommer Samuel och ser till att bollen går in. Så vi har 3-0 i halvtid.


I andra får Hasan en gratis chans när Brommas målvakt misslyckas med ett uppspel. Men tyvärr kommer han ut ur vinkeln. Vi forstsätter att trycka på med fint spel. Hasan spelar fram Marcus som kommer på sin högerkant. Men inget mål denna gång för Marcus.

Vi får flera chanser men bollen vill inte in.

Othman skapar en helt på egen hand en chans i 70:e, men inte heller denna gång går bollen in. I 75:e driver Samuel bollen och skjuter på mål. Målvakten räddar på något sätt, men då kommer Ville på returen och vi har 4-0. I 77:e gör Ville ytterligare ett mål. Förarbetet till detta startar med en fin boll från Adam som via kortpassningsspel med Alvaro kommer förbi ett antal Bromma spelare. Alvvaro spelar via Samuel och Jesper över bollen till Crippe på andra sidan. Crippe lägger fin boll mellan deras backar, och där kommer Ville.  

Bromma får en spelare utvisad, men de forsätter ändå kämpa.

I 80:e spelar Samuel fram Adam på vänsterkanten, och som vanligt kommer ett fint inlägg mot bortre stolpen. Här kommer nu Marcus som skjuten ur en kanon. Mål. Sedan gör Marcus ytterligare ett framspelad av Othman. Och sedan gör Gio mål i 90:e. Om ni tappat räkningen, så blev slutresultatet 8-0. Bromma spelade inte dåligt. Deras nummer 7 hotade oss flera gånger. Men vi hade flera målchanser som vi brände. Och vi var det bättre laget sett over 90 minuter. Kul också att Savas fick hålla nollan igen. Hyllar alla spelare för sin fina insats idag. 


Serie segern firades med Pommac. Men vi är inte klara än. Vi har en match kvar i Sanktan. Sedan ytterliggare 2 i Intern cupen. Så vi återkommer.

Träningsmatch mot Bele/Barkarby
2016-03-12 15:49

Tänk en fredag kväll kl 20:00 lite små kallt, men ändå en känsla om vår i luften. Så var det igår kväll på Järfällavallen. Bele/Barkarby har ofta starka lag, så att det skulle bli en tuff fajt var att räkna med. Vi börjar bra första 20 minuterna. Har kontroll på spelet, och får många fina chanser. Många hörnor, men ingen som vill leta sig in. B/B tar över mer och mer. På en hörna är vi lite slarviga och får inte bort bollen riktigt, och då slog de till, 1-0. B/B fortsätter sedan att trycka tillbaka våra mittbackar, och det defensiva mittfältet är för offensivt samt stilla stående. Vilket gör att backarna måste lägga lång bollar.

I andra gör vi fem byten. B/B gör också ett antal byten, vilket gör att deras spel hamnar i stå. Det defensiva mittfältet blir något bättre, men det beror på att B/B inte trycker på våra mittbackar lika hårt. Mål blir det både 1 och 2. Dock var vårat andra mål en solklar offside. Men viljan var det inget fel på. Och det ska vi ta med oss ifrån denna match, ”Kämpa till slutet”. Slut resultat 1-2.

Nu laddar vi om till söndagsmatchen mot BP.

Vi tackar domaren för matchen samt Bele/Barkarby och önskar dem lycka till i kommande serie.