Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF J19
Välkomna till Hammarby J19!
J19
Målsättning - hålla hög nivå för åldersgruppen och att varje individ utvecklas till en god kamrat/spelare


TRÄNARE 

Victor Grönqvist   Huvudtränare 076-11 690 80

Joshua Kirschon  Ass.Tränare 072-200 01 86 
                                                               

                                     


Nya tränare för J19
2017-12-13 14:50
Tränare för J19 under 2018 kommer bestå av Victor Grönqvist och Joshua Kirschon. 
För att provträna med J19, vänligen kontakta victor.gronqvist@gmail.com.

/ J19
Provträning
2017-09-25 15:49

Redan nu börjar vi lagbygget inför 2018. Vi är en mycket ambitiös grupp som vill hålla en hög nivå för åldersgruppen. Vårt mål är att utveckla varje individ till en god fotbollsspelare/kamrat. Vår ambition är också att hjälpa våra spelare att ta steget till seniorfotbollen. 


Är du född 1999 eller 2000 så kommer du under v.45 ha möjlighet att provträna för Hammarby J19. Är du intresserad så skicka då ett mail med namn, telefonnummer, vilka lag man har spelat för tidigare och berätta gärna lite om dig själv. Skicka mailet till victor.gronqvist@gmail.com.

 

Vi kommer att återkomma till er så fort vi kan med vidare instruktioner.


Skulle du ha några frågor är du givetvis välkommen att ställa dom till oss i HIF J19. (samma email adress som ovan)


/Hammarby J19 

Matchen mot BP
2017-04-24 14:06

Säsongens första match mot Tensta United slutade med vinst för vår del och nu i seriens andra match stod BP för motståndet.


Vi pratade innan matchen om vikten att hålla positionerna och spela organisatoriskt .


Matchen började lite trevande, båda lagen ”kände” lite på varandra och både vi och BP hade bra lägen att ta ledningen men 0-0 stod sig tills halvtid. Under pausen så pratade vi om att vi skulle tro på vårt spel och att det skulle tillslut ge utdelning, vi gjorde även en par justeringar inför andra halvlek.

 

Andra halvlek startar mycket bra för oss och vi tar ledningen i den 49 :e matchminuten genom en superb assist/inlägg från Andres på vänsterkanten och vid bortre stolpen så stod Cristian och nickade in bollen. Vi fick mycket med energi av målet och fortsatte att skapa mycket lägen samtidigt som BP även skapade lägen men vi försvarade oss bra. I den 61:e matchminuten får vi även in 0-2 genom en räd av vår vänsterback Ville som springer längs hela vänsterkanten och sedan viker in och sätter bollen i målvaktens bortre hörn, mycket fin prestation av Ville.

Nu så börjar BP pressa oss mycket hårt och radar upp lägen efter lägen men vi försvarar oss bra ännu en gång. I den 90:e matchminuten så lyckas vi även sätta dit 0-3 genom Farid vilket även blir slutresultatet.


Målskyttar för dagen: Cristian, Ville och Farid


Vi tränare är mycket nöjda med vinst men det finns fortfarande många saker som vi behöver förbättra.

Vi tackar BP, domaren och publiken för matchen!


Vid tangentbordet,

Victor, Marco och Joshua

Match mot AIK
2017-03-09 10:15

Säsongens 4:e träningsmatch spelades på ett kyligt Skytteholms IP där AIK stod för motståndet.

Inför matchen pratade vi om att vi skulle minska vårt ”bolltapp” och att vi skulle våga rulla bollen samt ha en positiv attityd gentemot varandra, domare och motståndare.

 

Matchen började lite framåt och tillbaka, båda lagen hade många chanser men vi ligger under med 2-0 under de första 20 min efter 2 st ”skitmål”, men dom räknas också. Men killarna uppmuntrar varandra och ger varandra energi att vända på steken vilket också ger utdelning där vi pressar AIK hårt under resterande tiden av första halvlek. Vi lyckas hämta upp underläget och tar även ledning med 2-3 vilket också är halvtidsresultatet.


Andra halvlek börjar lite svajigt för vår del då vi gjorde många byten men vi lyckas skapa många lägen men det gör även AIK vilket också resulterar att AIK får en straff och sätter dit den, Ställningen är då 3-3.

Sen så blir det väldigt mycket ”flipperspel”, båda lagen skapar många lägen och man märker att det börjar närma sig slutet av matchen men tillslut så får vi en hörna i slutminuterna och Hjalmar lyckas sätta dit den vilket resulterar att vi tar ledingen med 3-4 vilket också blir slutresultatet för matchen.


Vi vill ge hela laget en stor eloge för genomförandet av matchen, vi visade stor mental styrka då vi hämtade upp ett underläge till vinst så det ska grabbarna ha, väldigt bra jobbat!! Vi är på god väg!

 

Målskyttar för dagen är: Ville 2 st, Farid och Waldemar.

 

Vi vill tacka AIK för en väl genomförd match och för ett tufft men schysst spel. Vill även tacka domaren och publiken.


Vid tangentbordet,

Victor och Marco

Ny tränare
2017-02-28 09:19

Vi vill härmed välkomna Joshua Kirschon till Bajen och Hammarby J19.

Joshua har tidigare tränat Djurgårdens IF P96 och Ältas IF ungdomslag.

Joshua kommer att ingå i ledarstaben tillsammans med Marco och Victor.


Vi önskar Joshua ett stort lycka till och välkommen till Hammarby-familjen!

// Victor och Marco

Matchreferat IFK Aspudden-Tellus
2017-02-16 09:58

Då var säsongen första match avklarad och IFK Aspudden-Tellus stod för motståndet.

Vi pratade innan matchen om att vi skulle hjälpa varandra, kämpa som ett lag samt att rulla boll som vi har övat mycket på under träning. Vi tryckte också på att resultatet var oviktigt.  


Till en början var matchen väldigt jämn och båda lagen skapade bra lägen men IFK Aspudden-Tellus tar ledningen men 1-0.

Men grabbarna deppar inte ihop utan kör på och tror på vårt spel och det ger till slut utdelning i form av Linus efter en underbar assist av Andreas.


Vi fortsätter att ”tugga” på och hittar många lägen och tillslut så lyckas Niclas att komma loss och sätta dit en boll, ställningen är då 2-2 i matchen. Under detta skede i matchen så trycker vi på bra och skapar väldigt många farliga lägen och får en straff tillslut som Niclas tar men missar olyckligtvis, men det är ingen fara Niclas J!!

Efter straffen åker vi tyvärr på ett ”skitmål” men dom räknas också, matchen slutar 3-2 till IFK Aspudden-Tellus.


Vi tränare är väldigt nöjda med prestationen och som vi sa innan matchen så är resultatet helt oviktigt. Nu fokuserar vi på nästa match redan nu på lördag då Tungeslta IF står för motståndet, ett lag i Div.4, så det blir en riktigt bra kraftmätare.


Matchen stora plus går till hela laget som följde dom nyckelord som vi hade satt upp inför matchen!


Vi vill tacka domaren, IFK Aspudden-Tellus och publiken för en bra match!


Vid tangentbordet,

Victor och Marco

Nya spelare J19
2017-02-15 12:19

Vi vill härmed välkomna alla våra nya spelare till Hammarby-familjen och önskar alla ett stort lycka till.


Waldemar Hjalmarsson

Hannes Alm Tilling

Alidad Hosseini

Andreas Boahen

Andres Kröger

Christian Araujo Tomala

Farid Alizadeh

Hussein Kiberu

Linus Falk

Modou Lamin Konta

Mustafa Khoshmiri

Niclas Makanda

Omid Ashna

Rafik Yamout
Samarbete med Hanvikens SK
2017-02-01 10:14
Säsongen börjar ta fart med många nya spelare i årets J19-trupp med bra tempo på träningarna, så förutsättningarna för en bra och rolig säsong är ett faktum.

Vi kommer att presentera alla nya spelare i ett senare skede när vi har stängt truppen.

Vi kommer under året ha ett samarbete med Div 3 klubben Hanvikens SK. 4 st spelare kommer då att få delta i deras reservlagsserie och på så sätt få värdefull erfarenhet när det gäller seniorfotboll.

Vi tycker det är ett utomordentligt bra tillfälle för killarna att få testa på seniorfotboll i förväg för att sedan kunna ta ett större kliv mot deras framtida fotbollskarriärer. Vi vill bara förtydliga att det inte kommer att vara 4 st specifika spelare som hela tiden kommer att få spela med Hanvikens SK utan det är dom som har en bra träningsnärvaro, bra attityd och dom som följer alla Hammarbys värdegrunder. 

Vi vill rikta ett stort tack till Hanvikens SK och Tony Wågensand för att dom gör detta möjligt för våra killar, Stort tack!!!

På återseende,

Victor och Marco
Falcao blev lite för överlägsna.
2016-11-28 06:07
I gårdagens match i Stockholm Futsal liga blev det tyvärr en förlust. Falcao var under i stort sett hela matchen det bättre laget. Vi började helt ok de första 10 minuterna, med ett bra kontrollerat försvarsspel. Men efter en straff situation, tappar vi allt. Vi har dock fina kombinationer, men vi kommer inte in framför mål. Får vi en mål chans så går bollen långt över eller åt sidan. I målet har vi Erik som gör allt för att hålla undan. Han gör vad han kan. Men det räcker inte när inte försvarsspelet fungerar. Det är bara att komma igen till nästa match.