Om Hammarby P02-6
HEJ VI ÄR HAMMARBY IF P02:6!! 

Vi är ett starkt och mycket trevligt breddlag. Under 2016 körde vi serier i St:Erikscupen. I P14 2C kom vi på andra plats (med bara en poängs marginal!) P14 3E vann vi utan att förlora en enda match.


2017 kommer vi att spela i två serier i Sanktan, en division 1 och en division 2.


TRÄNINGAR

Vi tränar minst tre gånger i veckan. Under vintertid kör vi både inomhus på Bosön och utomhus, samt har även specifik fysträning (på Södermalms Shaolin Kung Fu).


MÅLSÄTTNING

Vår målsättning är att ge våra spelare så bra möjligheter som möjligt att utvecklas som fotbollsspelare. Vi vill spela en teknisk, kreativ och fartfyll fotboll och jobbar både individuellt och taktiskt med laget som grupp. Vi tror på mycket träning, bra sammanhållning, högt tempo och glädje – både på planen och bredvid. Hög träningsnärvaro ser vi som en grundförutsättning, samt att laget som grupp har en stark sammanhållning, och att alla sporrar varandra att alltid prestera så bra man kan, såväl på träning som på match. För att bli bättre gäller det att ta vara på alla tillfällen och alltid göra sitt bästa!


SUGEN PÅ PROVSPEL? 

Hör av dig till oss tränare om du vill provträna med oss. Vi har som standard att alla som provtränar är med på åtminstone 3 träningar, för att bägge parter ska hinna få en uppfattning om varandra. Just nu söker vi framförallt någon mer back.


MATCHER

Förutom seriespelet kör vi gärna cuper och åker även på resor och möter utländska lag. Under våren 2016 var vi i Barcelonaområdet på träningsläger och spelade träningsmatcher mot lokala lag. Våren 2017 planerar vi ytterligare en resa, denna gång till södra Spanien där vi kommer att vara en dryg vecka, träna stenhårt, spela mot fyra lokala klubbar och njuta av solen och havet! På somrarna spelar vi olika cuper, 2016 körde vi Örebrocupen (där vi kom till kvartsfinal) och Forwardcupen (där vi vann brons). 


TRÄNINGSMATCHER
Vill ni möta oss?  Hör av er – vi är alltid sugna på att spela match :) Mejla eller ring någon av oss ledare.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!
Sök på: Hammarbynolltvåomr Lagsex

 

Stöd oss genom att handla via Sponsorhuset - både du och Hammarby Fotboll P02-6 tjänar på det!


Nu kan du stötta Hammarby Fotboll P02-6 när du ändå ska boka hotell och handla på nätet.
Går du via vår sida på Sponsorhuset får du tillbaka en rabatt i riktiga pengar, som delas mellan föreningen och du som är medlem hos Sponsorhuset!
Exempel på butiker: Hotels.com, InkClub, Bodystore, CDON, Bokus och Booking!

Börja med att bli medlem här så får du 5 kr i bonus: http://www.sponsorhuset.se/hammarbyfotbollp02lag6/blimedlem/

  

Tränare: Mårten Simunde, marsim@carnegie.se

Tränare: Håkan Trygger, familjentrygger@gmail.com

Tränare: Jan Wedin. janne@eghbygg.se

Lagledare: Robert Mannström,  robert.mannstrom@choice.se

Kassör: Petra Mannström, petra.mannstrom@se.issworld.com 

Lagkassans konto: Handelsbanken Clearingnummer 6126 konto: 698 083 172

Bortamatch mot Rönninge Salem, förlust 0-2
2016-10-14 22:29
Vi spelade match borta mot Rönningen Salem, ett lag vi har mött många gånger under årens lopp och haft en del tajta matcher mot. När vi möttes i våras vann vi komfortabelt med 3-1, då dominerade vi spelet i första halvlek, men släppte in dem i andra. I dag fick vi inte riktigt igång vårt spel, utan slarvade ofta bort bollarna med felriktade passningar. Rönninge tog kommandot i matchen och spelade bra mot sina snabba yttrar. Vi hade dock ett par nära målchanser i första halvlek, med ett par ribb- och stolpträffar. Rönninge är ett duktigt lag som spelar med hög press över hela planen. Vi uppskattar att spela fysisk fotboll och möta tufft motstånd, men tyvärr blev speled denna match bitvis fult, med slag och armbågar i magen, knän mot rygg, samt inte minst ett par tacklingar bakifrån med dobbarna som föreföll medvetna (och som ledde till att en av våra spelare blev tvungen att bryta). 

Matchen slutade 0-2 och vi kan konstatera att vi inte kom upp i nivå denna match. Bitvis spelade vi bra, men under allt för korta stunder. Vi slarvade också med positionsspelet och gick bort oss när vi fick hörna, vilket öppnade för kontringar. Men vi vet att vi kan bättre och ser fram emot nya möten framöver med Rönninge.Förlust mot Sköndal
2016-10-08 15:49
Vi förlorade mot Sköndal som är ett starkt lag vi även lade mot i våras. Vi spelar bra inledningsvis, under de kanske 7 första minuterna är det vi som dominerar spelet och pressar tillbaka motståndarna och producerar chanser. Sedan vänder det när Sköndals får in bollen, på en kontring (Sköndal är mycket bra på spelomställningar och att kontra med fart och många spelare) och, som vi tycker, en ganska klar offside. Efter deras 1-0-mål tappar vi vårt spel och vi tillåter dem att föra spelet. Bitvis kommer vi tillbaka, när vi tar tag i bollen och spelar ser det riktigt bra ut. Men till större delen är det Skönsdals match. De gör ett odiskutabelt mål efter att ha etablerat en stark press i vårt straffområde, som vi inte förmår spela oss upp från. Deras tredje mål var ett spelmål, men så vitt vi kunde se även kom efter ett spel på en spelare som stod i ett par meters offside. Slutresultatet blev 0-3.

Det som avgör matchen, från vår synvinkel, är dock inte de specifika målen i sig, utan att vi tappar vårt spel efter deras första mål. Efter det lyckas vi inte riktigt hålla upp vårt passningsspel, blir passiva och låter motståndarna vara först på boll och behålla initiativet. Sett till matchen så var vinsten rättvis, för motståndarna skapade även fler bra chanser och förde spelet större delen av matchen. 

Vi tackar Sköndal för den här gången och ser fram mot framtida möten, då vi nog ska kunna ta revansch :) 

Serieledare igen! :) Efter spännande möte mot Boo FF 1
2016-10-02 19:35

Vi mötte Boo FF 1, ett trevligt och duktigt lag med mycket fart i. De tryckte på bra framåt, med raka bollar mot sina snabba forwarder och yttrar. En bit in i första halvlek gör de 1-0 och sedan 2-0, båda gångerna på snabba framspel. Efter deras första mål började vi dock arbeta oss in i matchen, och våra killar förlorade inte modet när det andra målet kom utan kämpade på. Vi hade också några målchanser i första halvlek, och fick till slut in en reducering till 2-1. Efter halvleksvilan kämpade vi på, men Boo spelade bra och vi hade bitvis svårt att få till vårt spel. Dock, liksom i första halvlek, trycker våra killar dobbarna i gräsmattan och kämpar oförtrutet vidare. Till slut börjar vi också ta över spelet så smått, och kvitterar, samt får i slutminuterna även in 3-2 som också blir slutresultatet. 

Roligt att komma tillbaka från 0-2-underläge. Men vi ger motståndarna en eloge för bra spel och tufft motstånd. Boo FF 1 är ett lag som vi tycker om att spela mot, som vi har spännande och tajta möten mot, och som vi gärna erbjuder chans att ta revansch :)  Vi ses igen!

Och så här ser tabellen ut just nu med bara tre matcher kvar :)TabellTotalt
LagSVOFGM-IMDP
S= Spelade matcher, V= Vunna matcher, O= Oavgjorda matcher, F= Förlorade matcher, GM= Gjorda mål, IM= Insläppta mål, D= Differens, P= PoängHämta widget för tabell
Hammarby IF FF 517121429-20937
Sköndals IK FK 117111535-231234
Pappas Pojkar FF17102533-181532
Tyresö FF 11785444-172729
Rågsveds IF 21876538-33527
Fittja IF 11883730-27327
Huddinge IF 11675433-28526
Rönninge Salem Fotboll 31772826-31-523
Nackdala AIS 11744915-23-816
Boo FF 117411221-42-2113
Bagarmossen Kärrtorp BK 21710165-47-423
Vendelsö IK 1


Hammarby-Huddinge P02 Akademi 3-1
2016-09-25 11:27
Idag spelade vi mot Huddinge i P14 2C. Sist vi mötte dem var matchen tuff, men vi tog vart efter över matchen och gick segrande ur mötet. Idag var det vi som tog kommandot från början. Under de första 10 minuterna var nog bollen bara över på vår planhalva vid ungefär två tillfällen. Vi pressade och styrde spelet, och Huddinge spelade istället med kontringar genom att slå långa bollar upp mot sina tre anfallare. Det spelet höll i sig matchen igenom. 

Efter att vi fått en spelare neddragen i straffområdet gjorde vi 1-0 på straff. Sedan tappade vi lite av spelet och Huddinge kom in i matchen. Vi lät dem komma fram lite på mittfältet, men blev framförallt lite långa, och det fungerar inte mot ett lag som har snabba och starka forwards som de slår långa bollar mot. Mycket riktigt kom Huddinge fram genom ett snabbt framspel och reducerade.

I halvlek snackade vi ihop oss taktiskt och gick sedan på och fortsatte med vårt starka spel. Vi styrde större delen av andra halvlek och gjorde också två snygga spelmål, och hade även möjlighet att göra ett par till. Även Huddinge producerade några anfall, men vi värjde oss bra och slutresultatet blev 3-1.
Hammarby-Nackdala 2-0
2016-09-18 16:58
Bortamatch mot Nackdala som börjar starkt, men vartefter arbetar vi oss in i matchen. Nackdala är ett duktigt lag som vill spela bra fotboll och som vi tycker om att möta. De ligger tajt på planen och kämpar för att inte lämna något utrymme. Tyvärr får de två röda kort, det första på frilägesutvisning – efter att vår anfallare rundat deras back och han inte hinner med drar han tag i tröjan, med ganska klart rött kort som följd. Det blir frispark strax utanför straffområdet, och då blir en till av motståndarnas spelare utvisad efter att ha utdelat ett knytnävsslag. Straff och 1-0 till oss. Därefter blir det mindre spel av förklarliga skäl. Nackdala krymper tillbaka och ligger med sina 9 man på sin planhalva och väntar. Vi gör sedan ytterligare ett mål. Slutresultat 2-0 till oss.

Nackdala ser vi fram emot att möta igen, nästa gång 11-11 hela matchen! :)
Hammarby-Enskede 7, 3-2.
2016-09-04 22:26
Vi möter Enskede, ett lag som vi verkligen tycker har spelat upp sig sedan vi mötte dem sist i våras. De har bra fart och spelvilja, medan vi inleder lite tveksamt. Kul att möta lag som verkligen vill spela, inte minst var det bra drag på motståndarnas kantspelare. Planen vi spelade på, Enskede IP 3 är en liten plan som mer känns som en 9-mannaplan än 11-manna. Vartefter spelar vi upp oss, men matchen utvecklar sig lite konstigt. Tyvärr drar vi på oss ett rött kort i mitten av första och får spela med 10-man. Det fungerar dock bra och vi fortsätter att föra boll, och producerar också flera fina målchanser. Slutresultatet blev 3-2 till oss, men vi kunde ha gjort ett par mål till, men ibland får man inte in bollen, hur fina chanser man än spelar fram :) Bra kämparinsats av hela vårt lag, särskilt efter det röda kortet, då vi fick stuva om i uppställningen. 
Hammare-Pappas pojkar, 3-1
2016-09-02 18:45
Återmöte mot Pappas pojkar, som är ett bra lag vi spelade en tuff match mot i våras. Vi hade också hört att de gått framåt kraftfullt i serien, med en massa gjorda mål de senaste matcherna. Kul! Vi gick dock laddade ut på planen och – tog över hela spelet! :) Vi låg på och pressade över hela planen, höll ihop laget när PP hade bollen, vilket endast hände under kortare perioder under första halvlek: när vi förlorade bollen vann vi den strax tillbaka. Dock blev det inga mål för oss, trots flera chanser, och när vi släpper litet och inte ligger i ordentlig press lyckas motståndarna nå sin duktige forward, som vi tillåter vända och slå ett fint instick som avslutas med direkt tå-paj i mål. Snyggt, men lite orättvist sett till spelet – men så är fotboll: det räcker inte att hålla bollen i spel och dominera på planen, det gäller också att få in bollen mellan stolparna.

Vi låter dock baklängesmålet inte slå ner oss, utan fortsätter efter paus ännu bättre än under första. Detta resulterar i flera mycket fina chanser, bland annat ett spel från kanten som slås in via flera en-touch till en helt frispelad ytter, som tyvärr – sånt händer ju också :) – får felträff varpå bollen går över ribban. Snart producerar vi flera chanser efter mycket fint spel, med snygga kombinationer och avancerade spel. Slutligen får vi in 3 bollar och slutresultatet blir 3-1. Ett fullt rimligt resultat sett till matchen i sin helhet, som tydligtvis är vår, i synnerhet på slutet då motståndarna inte riktigt orkar hålla emot medan vi bara ökar tempot ju längre matchen lider! :) Men vi tackar Pappas pojkar som är en stark motståndare vi ser fram emot att möta igen! 
Hammarby-Rågsved 1-1
2016-08-24 19:00
Vi körde mot Rågsved som vi mötte i våras, då tyvärr matchen fick brytas på grund av tumult på planen. Denna gång uppstod inget larv på planen – som vi sade sist är våra lag för bra för att hålla på med dumheter och trams: vi ska spela fotboll, hård med schysst och inget annat! Matchen blev tuff och jämn som vi hade förväntat oss. Men vi ligger väldigt bra i positionerna och lämnar inte en millimeter åt motståndarna. Våra killar spelar på topp och vartefter tar vi över matchen. Vi gör också ett snyggt mål redan efter några minuter. Under första halvlek har egentligen motståndarna ingenting. Bara ett inkast på vår planhalva som de lyckas spela in i vårt straffområde och har lite flyt och sätter 1-1.

I andra halvlek har Rågsved mer bollinnehav, stundtals mycket. Dock så lyckas de inte producera någonting farligt, inga avslut mot vårt mål. Egentligen får de bara in bollen i vårt straffområde genom långskott, och någon frispark, men vi värjer oss mycket starkt. Spelet böljar sedan av och an under andra halvlek. Precis i slutminuterna blir vår en av våra offensiva mittar neddragen i deras straffområde och domaren blåser för straff. Men – – – ångrar sig sedan! :) Därefter blåser domaren av matchen. Han gjorde en bra insats och höll en jämn nivå. Straffen uttalar vi oss inte om: domaren dömer. Slutresultatet blev 1-1, vilket var ok, även om vi nog var närmare att ta hem en trepoängare. 
14/8, match Västerhaninge IF, div 3E, Kanalplan.
2016-08-15 11:02

Då var S:t Erikscupen igång igen för hösten. Motstånd var Västerhaninge IF och platsen var Kanalplan. Kanalplan kommer nu att renoveras under en ansenlig tid så kommande matcher kommer mestadels att spelas på Kärrtorps IP

istället.

 

Västerhaninge formerade, enligt våra spelare, laget med en hel del nya ansikten sedan vi mötte dom senast i juni  då vi vann med 4-1. Dom har en del stora och kraftiga spelare med bra fart så det blev ganska svettigt emellanåt för våra spelare, speciellt i första halvlek. Annars börjar vi ganska bra under de första minuterna och har några lägen för att ta ledningen men Västerhaninge äter sig ganska snabbt in i matchen och tar över den och deras 1-0 på en omställning kommer logiskt. Vi blir lite stressade när vi har boll och slår upp den på chans lite väl fort istället för att lugna ner spelet med ett säkert passningsspel. Detta gör att Västerhaninge kan komma i anfallsvåg på anfallsvåg under en period i första halvlek. Vi står emot bra men 1-0 till dom i paus.

 

Efter paus så så har vi tätare mellan lagdelarna och vi får igång vårat passningsspel och sakta men säkert så börjar matchen tippa över till våran favör. Vi etablerar nu spel på deras planhalva och kommer runt på kanterna en del, 1-1 kommer efter ett antal passningar framför deras straffområde där vi till slut får på ett långskott som letar sig in i krysset! 2-1 till oss kommer efter ett genombrott in i straffområdet med en lobb över målvakten och sedan i stort sett öppet mål. 3-1 till oss kommer efter en snygg nick på en bra slagen hörna.

 

Väldigt starkt att vi kunde vända denna match efter underläge 1-0 och dessutom spelövertag för Västerhaninge i första. Efter paus så får vi igång vårat spel mycket bättre och målen kommer därefter.

 

Till denna match så var det en del spelare borta p g a skador, bortresta m m så vi var bara en avbytare egentligen. Då vi även bland dem som var där hade en del småskavanker så beslöt vi oss för att låna två spelare från 02.7 som spelade matchen innan oss. Så vi tackar Nico och Daniel för att kunde vara med på våran match också, väldigt bra spelat!

Resultat: Vinst 3-1.Vid pennan MS