Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P04-3
Lagbild 2016

Välkomna till Hammarby P04.3! 

Vi är ett spelande lag, med ambitiösa spelare och ledare, som försöker spela en konstruktiv och teknisk fotboll med ett bra passningsspel. Eftersom fotboll är det bästa vi vet så är vi aktiva med träningar och matcher året runt. Vi gillar att spela match så vi deltar med flera lag i Sanktan och även i många cuper.  

Välkommen att kontakta oss på hammarbyp043@gmail.com


Spelare sökes - välkommen att provträna med oss
2018-10-14 11:19
Sanktansäsongen lider mot sitt slut och vi blickar redan nu mot kommande säsong.

Inför kommande säsong söker vi spelare till vårt lag. Vi har i år spelat i division 2 och kommer att göra så även nästa säsong. Så har du ambitionen, den rätta inställningen till fotboll och känner att du kan spela på den nivån så är du välkommen att provträna med oss. Vi gillar att spela och träna och har därför spelat många matcher i år, flest av lagen i åldersgruppen. Så gillar du att spela mycket fotboll är det här laget nåt för dig.

Kontakta oss på hammarbyp043@gmail.com och skriv om dig själv. I vilket lag du spelar idag, vilken position i laget du  brukar spela på och framför allt varför vill du komma till oss. Vi kommer därefter kontakta dig för provspel.

Vi kommer att fortsätta träningen även under vintersäsongen. Så länge det är ok väder kör vi utomhus sedan kommer vi även att köra inomhusträningar. Vi kommer också att spela träningsmatcher och spela cuper. Fotboll året runt!

Hör av dig för provspel!
Nu är serierna igång - följ oss på Instagram och Sportswik
2018-05-17 11:11
Sanktanpremiär 2018
Nu är äntligen seriespelet igång och vi deltar i två serier, P14-2D och P14-3E.
Följ oss på Instagram, hammarbyifp043 och på Sportswik, Hammarby IF FF P04.3.
Där rapporterar vi och våra följare löpande om vårt lag.
I sommar åker vi till Nils Liedholm Cup i Valdemarsvik, om ni inte är på plats så kan ni följa och heja på oss på Instagram och Sportswik.
Forza Bajen!
Silver i årets första cup
2018-01-07 19:21
Silvermedaljörer i Trettondagscupen

Jul- och nyårsledighet tänker ni, fotbollscuper tänker vi!

Under jullovet har vi spelat tre cuper: ST-cupen, Stuvsta Indoor och nu senast Trettondagscupen.

I ST-cupen kom vi tvåa i vår grupp och tog oss till slutspel, men där blev det sorti i slutspelsgruppen.

I Stuvsta Indoor vann vi vår grupp och tog oss till A-slutspel efter fint spel, men väl där så knöt det sig och vi tog oss inte vidare till semifinal. Därför var det ett revanschsuget lag som åkte till Åkersberga för Trettondagscupen. Den cupen vann vi brons i förra året.

Killarna visade fin inställning och spelade bra, men i gruppspelet hade vi lite svårt att förvalta våra målchanser. Efter 2-1 mot Roslagsbro, 0-0 mot Österåker och 1-1 mot Norrtälje blev vi tvåa i vår grupp och tog oss vidare till slutspel. I kvartsfinalen mötte vi ett annat Norrtälje-lag och nu fick vi mer utdelning. Efter 3-0 var vi klara för semifinal, där vi mötte Aspudden/Tellus. Nu hade vi fått upp farten och efter en 6-0 vinst var vi klara för final mot Åkersberga FC. Finalen var jämn och vi hade bra lägen att ta ledningen och strax därefter blir det istället 0-1. Vi håller upp spelet bra och har kvitteringslägen men missar sen i en markering och blir straffade direkt mot ett skickligt Åkersberga. Sen satsar vi allt framåt men istället för att nå ikapp så tappar vi istället in två mål till bakåt. Surt naturligtvis, men bara att ta av hatten för ett duktigt motståndarlag och värdig segrare av cupen. Silver är också ett snäpp bättre än förra året då det blev brons, och vi hoppas att trenden håller i sig till nästa år! Då blir det guld! :)

Silvermedalj känns ändå som en bra avslutning på jullovets cuper och en bra start på 2018 för vårt lag.

Nu laddar vi batterier och tränar inför GA-cup i Visby 26-28 januari dit vi åker med hela laget och ett antal supporters! Forza Bajen P04.3!

Guld och brons på Gotland
2017-02-03 17:33
Prisutdelning efter final i GA-cup 2017

Det var 15 förväntansfulla killar som tillsammans med 12 vuxna samlades i Nynäshamn den 27 januari för att ta färjan över till Visby. GA-cup 2017 äventyret startade.

Båtresan gick bra och väl i Visby så installerade vi oss på Scandic Hotel.

Vi hade delat in killarna i två jämnstarka lag och redan på fredagkvällen var det dags för det ena laget att spela gruppspel i fina ICA Maxi Arena.

Lite spända var vi, det gällde att komma etta eller tvåa i gruppen för att ta sig till slutspelet på söndagen. I första matchen mötte vi ett duktigt Visby AIK och nervositet tillsammans med att vi inte förstått att här spelades med Futsalregler gjorde att vi var lite konfunderade. Efter en 0-2 förlust samlade vi ihop oss, gick igenom regler, taktik och peppade upp oss. Det var receptet, för i de två återstående gruppspelsmatcherna vann vi med 2-0 och 1-0 mot Hansa-Hoburg respektive IFK Visby. Det säkrade en plats i kvartsfinalen på söndag.

På lördagen var det efter en ledig förmiddag dags för det andra laget att spela gruppspel. Vi fick en flygande start med en 7-1 seger i derbyt mot Aspudden/Tellus. I den andra matchen mötte vi tufft motstånd mot ett duktigt Väskinde där det blev delad pott, 2-2. Det fina spelet fortsatte sedan i matcherna mot Visby AIK och Visby IF för integration och hälsa, segersiffrorna skrevs till 4-1 och 8-1. Serieseger och kvartsfinal på söndag!

Efter en god middag på hotellet var det dags att ladda batterierna för söndagens slutspel.

Lag 04.31 var först ut att möta ett storvuxet IK Graip från Slite. Vi hade vaknat på rätt sida och efter fint spel skrevs siffrorna till 4-0. Semi nästa!

Lag 04.30 ville inte vara sämre, kvartsfinalen spelades mot Klintehamn/Levide och det märktes att här fanns lite nervositet. Men till slut stod vi som segrare med 2-1, semi nästa!

Lag 04.31 var först ut i semi 1. På andra sidan stod ett välspelande Lärbro IF. Det blev en tajt match med en hel del nerver. Med 5 sekunder kvar kvitterar vi till 2-2 och matchen går till suddenstraffar. Med minsta marginal, stolpe-stolpe-ut, så förlorar vi. Dramatiskt och mycket bittert, ack så lite som skiljde. Vi tröstade varandra och gaskade upp oss för att heja fram kompisarna i 04.30 som i semi 2 mötte Väskinde, en repris från den jämna gruppspelsmatchen. Det blev åter en jämn match, men den här gången drog vi det längsta stråt, 2-0 och finalplatsen var säkrad.

I finalen blev det alltså upp till 04.30 att ta revansch för 04.31:s snöpliga semiförlust mot Lärbro IF. Finalen blev en tajt och målsnål match med två duktiga lag som inte gav någonting gratis. Men efter 13 minuters spel stod 1-0 på tavlan och vi var cupsegrare!

Lyckliga och nöjda packade vi ihop och gjorde oss redo för båtresan hem till fastlandet.


Gotlandsäventyret resulterade fotbollsmässigt i guld och brons för våra killar, och vi visade upp ett fint spel. Killarna skötte sig också exemplariskt och hade mycket roligt på båten, på hotellet och på plats i Visby. Den stora vinsten med en sån här resa är naturligtvis att vi som lag stärker sammanhållningen, vi bygger laget. Särskilt som vi har några nya killar i laget som kommit mycket bra in i gemenskapen.

Vi tackar FC Gute för en mycket välarrangerad cup och trevlig vistelse i Visby.

Det här var precis den starten på 2017 vi ville ha och vi kommer gärna tillbaka till GA-cupen igen.


Fotnot: Den lokala tidningen var och tog fina bilder på våra killar under turneringen, de kan ses här: http://www.helagotland.se/sport/ga-cup-pagar-for-fullt-13865464.aspx

Gothia cup
2016-07-23 12:47
Gothiacuplaget inför matchen mot Jonsereds IF

Gothia cup, vilket äventyr!

14 förväntansfulla killar plus ledare och föräldrar åkte ner till Göteborg för att spela Gothia Cup. På söndagen åkte vi ner och inkvarterade oss på Nordhemsskolan i centrala Göteborg. Där bodde också lag från Polen, Kina, Thailand och Frankrike m.fl. Perfekt läge mitt i stan med närhet till spårvagn, Heden och Ullevi.

På måndagen spelade vi vår första match mot Jonsereds IF 1 som med defensiv taktik gav oss huvudbryn, men som vi till sist kunde vinna med 3-1. En bra start.

På eftermiddagen ställdes vi mot våra skolgrannar, AP Top 54 från Polen. Vi var det spelförande laget och radade upp chanser. Bollen hade dock bestämt sig för att inte gå in. Polackerna var farliga i kontringar och hade 0-3 i halvtid. Hur gick det till? Vi repade mot i andra men lyckades inte vända. Förlust 2-4 som kändes mycket tung efter 5 stolpträffar och flera missade öppna lägen. Den här matchen skulle vi ha vunnit.

På måndagkvällen gick vi på den färgsprakande och imponerande invigningen. Otroligt häftig atmosfär med 60.000 på läktarna som bl.a. gjorde "vulkanen" ledda av ett isländskt lag på scenen. Oförglömliga minnen.

Tisdagen innebar spel mot gruppens etta, La Academia FC från Guatemala som radade upp storsegrar. Nu var underlaget naturgräs och lite ovant för oss. Vi var lite drabbade av stundens allvar och gav Academia lite väl mycket ytor. Efter 0-4 i halvtid så bestämde vi oss för att starta om i andra. Den blev mycket bättre, som vi vann 3-1, och vi pressade Academia hårt. Slutresultat 3-5. Bra comeback.

På tisdagseftermiddagen gick vi på Liseberg. En mycket rolig dag! Vi åkte attraktioner, spelade på chokladhjul och njöt i det fina vädret. En riktig höjdare!

Inför onsdagen var vi tvungna att vinna mot Stala IF för att ha chans på A-slutspel. Återigen naturgräs på Kviberg. En enorm anläggning med 25 planer! Vi startade äntligen bra och var det spelförande laget. Med 10 minuter kvar leder vi med 3-1 och har greppet om slutspelsplatsen. Stala som har samma utgångsläge som oss kämpar dock in både reducering och kvittering när vi inte lyckas hålla emot. 3-3 och båda lagen till B-slutspel.

Hade vi vunnit här hade vi gått till A-slutspel. Ledsna killar fick repa mod inför torsdagen.

I B-slutspelet gick vi direkt till 1/32-final där ett lag från Luxemburg, Entente Osten Luxembourg, stod på andra sidan. Solen gassade och det var rejält varmt. Återigen naturgräs på Kviberg. Vi startar bra och är spelförande. Dock är vi ineffektiva och lyckas inte sätta dit bollarna. Vi går dock upp till 2-0 till halvtid. I andra tappar vi spelet och blir stressade. Entente får in 2-1 och i slutminuterna får de straff, 2-2. Trots mängder av chanser går matchen till straffavgörande. Där är Entente bättre och sätter alla sina straffar. Tröstlösa killar deppar efter att ha blivit utslagna. Den här matchen var ju vår.

Vi tröstar varandra, packar och åker hem.

Äventyret i Gothia Cup blev, trots att vi känner att vi inte spelade vår bästa fotboll, en mycket rolig upplevelse. Vi har träffat och sett lag från hela världen. På skolan har killarna umgåtts med polacker, fransmän mm och spelat king på skolgården.

Vi har haft många roliga och oförglömliga stunder, inte minst genom att bo tillsammans under så många dagar. Killarna har skött sig exemplariskt och vi ledare är stolta över hur killarna har representerat laget och föreningen.

Vi har fått minnen för livet och haft mycket roligt trots att äventyret tog slut alldeles för tidigt. Vi tar nya tag. Forza Bajen!

Seger i JFF inomhuscup!
2016-02-15 19:40
Lyckliga segrare i JFF inomhuscup efter straffdramatik

Vår framgångsrika inomhussäsong fortsätter!

I helgen tog vi vår fjärde cupseger denna inomhussäsong när pokalen i JFF inomhuscup i Kungsängen bärgades. Och det var efter en hel del dramatik!

Gruppspelet inleddes lite trevande. Vi vann första matchen mot Boo med 3-0 trots att vi inte kom in i vårt vanliga spel. Andra matchen var vår sämsta, vi måste ha glömt inställningen i omklädningsrummet för vi var inte riktigt där och följaktligen blev det förlust med 1-2 mot Lidingö. Efter ett bra snack så lovade vi oss själva att gå in i sista gruppspelsmatchen med bästa inställning och ge järnet. Vi behövde minst oavgjort mot obesegrade gruppledaren Älta för att säkra slutspelsplatsen. Och det var ett helt annat Bajenlag än i den tidigare matchen! Vi kom ut och spelade vår bästa fotboll och kontrollerade matchen. Seger med 4-1 och gruppsegern var vår.

I kvartsfinalen mötte vi ett annat Boo-lag och nu var vi igång! Fint spel och tajt försvarsspel gav en betryggande seger med 5-0. I semifinalen mötte vi ett bra Lidingölag som vunnit sin grupp stort. Det blev en mycket jämn match som svängde fram och tillbaka. Med mindre än 1 minut kvar så låg vi under med 1-2 och satsade allt framåt och lyckades forcera in kvitteringen med sekunder kvar. Straffar skulle avgöra semifinalen.

Efter tre inledande straffomgångar var det fortfarande oavgjort och suddenstraffar vidtog. Efter fjärde straffomgången stod vi som segrare!

Bara att ta några klunkar vatten och gå direkt till finalen mot Älvsjö AIK.

Även finalen skulle bli till en rysare och en målsnål historia. Två bra lag som inte gav iväg någonting gratis. Återigen hamnar vi i underläge med 0-1 och inte så långt kvar av matchen. Många trodde nog att förlusten var ett faktum, men inte våra killar som med endast 6 sekunder kvar återigen lyckades kvittera och ta cupen till straffavgörande.

Och det visade sig att vi var starkare här, två räddade straffar, seger med totalt 3-2 och pokalen var vår. Vilken dramatik! Och vilken moral killarna visar att med sekunder kvar både i semi och final kunna hämta ikapp underläge!

Trötta och lyckliga åkte vi hem från Kungsängen på söndagkvällen med pokalen i bagaget. Bra kämpat och spelat killar!

Seger i Multistjärncupen!
2016-02-06 21:10
Glada segrare av Multistjärncupen i Nyköping!
Årets första cup utanför Stockholm blev framgångsrik - pokalen bärgades i Nyköping!
Gruppspelet inleddes på bästa sätt med stor seger mot Sjösa IF. 
Efter betryggande segrar mot Nykvarns SK, Trosa Vagnhärads SK och Nyköpings BIS så var gruppsegern säkrad med målskillnaden 30-3!
Seriesegern innebar semifinal där ett bra Oxelösunds IK stod för motståndet.
Lite nervositet bland killarna men stabilt spel innebar 3-0 och finalplats!
Finalen kom att bli ett Stockholmsderby mot Brommapojkarna.
Vi kontrollerade matchen från första stund och med bra försvarsspel hade BP svårt att komma till avslut. Slutsiffrorna skrevs 2-0 och pokalen kunde lyftas!
Många mål framåt, men också fem matcher där vi höll nollan.
Det är så man vinner turneringar. 
Vi fick se mycket fint spel med många kombinationer och snygga mål.
Bra kämpat och spelat killar!
Seger i Kamratcupen vinter!
2016-01-06 19:53
Glada segrare av Kamratcupen vinter!

Vilka cuper vi haft under jul- och nyårsledigheterna.

Guld i ST-cupen!

Brons i Stuvsta Indoor!

Guld i Kamratcupen Vinter!


2016 har börjat som vi avslutade 2015, med fin fotboll och bra prestationer.

Den 2-3 januari spelade vi Stuvsta Indoor. Där vann vi vår grupp och gick till A-slutspel. Slutspelet gick i gruppformat mot Vasalund, Upsala IF och Älta IF. Oavgjort mot Vasalund och seger mot Upsala gav oss cupsegern i egna händer inför sista matchen mot Älta, som vi besegrat i gruppspelet dagen innan. Vi var dock lite drabbade av stundens allvar och hamnade snabbt i 0-1 underläge som vi aldrig lyckades komma ur. Vi slutade därför på en bra bronsplats, som med lite medstuds hade kunnat bli guld.


Den 5-6 januari spelade vi Kamratcupen Vinter i Haninge. Stabilt och fint gruppspel gav tre raka segrar och vinst i gruppspelet. Slutspelet på onsdagen var inget för hjärtsvaga! I kvartsfinalen vann vi med 2-0 mot Älvsjö som bjöd på hårt motstånd. Semifinalen mot Vendelsö blev en tuff batalj där vi efter 15 min stod som segrare med 2-1. Finalen nästa, där ännu ett Vendelsölag stod för motståndet. Nervositet på plan och läktare. Även finalen var en tuff match där vi var i ledningen och kunde hålla undan till en 2-1 seger.

Pokalen lyftes av stolta killar som visade upp fint spel med många fina kombinationer.

En bra start på 2016!  

Seger i ST-cupen!
2015-12-30 18:43
Stolta och lyckliga segrare av ST-cupen 2015

Efter en trevande start på måndagen lyckades vi ändå vinna vår grupp efter två segrar och en oavgjord.

Tisdagen innebar spel i slutspelsgrupp mot Vårby och Tyresö. Nu hade vi vaknat på rätt sida och spelade fin fotboll. Två klara segrar och inga mål bakåt innebar avancemang till kvartsfinal. I kvarten mötte vi ett annat Tyresölag som bjöd på tufft motstånd, men vi var tajta och vann med 2-0. Semifinal nästa där vi mötte ett bra Vasalundlag, som dock hade en tuff kvart i benen. Seger 5-0 efter övertygande spel och finalplatsen var säkrad.

Onsdagen kl. 16.00 gick finalen i fina Tyresöhallen. Det var ett gäng nervösa killar som samlades. Väsby IK stod för motståndet och var en tuff nöt att knäcka.

Stabilt och fint spel gjorde dock att vi kunde gå ifrån till 3-1 och ta hem segern!

Stor glädje att ta hem pokalen och på årets näst sista dag äntligen ta hem en cupseger!

Bra kämpat och spelat killar!