Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P04-6
Utveckling, gemenskap och fotbollsglädje
Hammarby P04 VI. Det är VI som är Hammarby
Vi är ett gäng grabbar som startade spela fotboll tillsammans 2009, och har hållit ihop sedan dess. Andra  har tillkommit under resan och direkt blivit en del av gänget. 
Full fokus på utveckling, glädje och gemenskap. Vi spelar i division 2 i Sanktan och söker duktiga och schyssta killar som vill satsa på att bli så bra var och en överhuvudtaget kan bli. Är du fotbollstokig och vill komma och provträna kontakta vår tränare fernando.bermudez@moderna.uu.se

Fikaförsäljning till förmån för lagkassan och förhoppningsvis en längre träningsresa till varmare br
2017-04-25 15:07

Många saknar kaffe/fika vid de matcher som spelas på Eriksdals bollplan. Det gör att det blir både väldigt uppskattat och relativt lätt att ha fikaförsäljning just där. Man startar försäljningen redan timmen innan egen match, när killarna har samling, då det nästan alltid brukar vara matcher innan vår.

Vi blir sponsrade av Martin &Servera med ett startpaket med 2 termosar, kaffe, kaffemuggar, festisar, mm. Finns intresse av att handla storpack kan man som privatperson bli medlem i Martin&Servera club. Man får då ett kort och kan handla i restaurangbutiken i Årsta eller Bromma. 

Tanken är att vi skall turas om att driva denna försäljning och jag hoppas att ni därför har lust att ta på er något av dessa tillfällen. Svara gärna till sms-gruppen föräldrar så får alla kännedom. Kommande hemmamatcher på Eriksdal i vår är:

Lördag 29/4

Söndag 30/4

Lördag 13/5

Söndag 14/5

Söndag 21/5 Långholmen

 

Tips från fikaproffsen Daniel Wrede mfl som sålde för över 600 kronor vid förra tillfället:

Pumptermosar 2 med kaffe, 1 termos med tevatten

Smörgåsar 20 st

Fikabröd valfritt (t.ex. kärleksmums, sockerkaka)

Mjölk 2 liter

Festisar 30 st

 

Engångsfat/servetter

Kaffemuggar 100 st

Kaffeskedar 100 st

Bitsocker

Sopsäckar 1 rulle

Tepåsar

Lottförsäljning 50-50
2016-10-26 07:21
Vårt lag sålde för hela 16500 kr på lottförsäljningen på hemmamatchen mot Elfsborg. Detta gav drygt 4000 till lagkassan. Mycket bra jobbat.
Falu sommarcup
2016-05-22 21:18

Inbetalning
Vi kommer nu betala in hela avgiften för sommarcupen och det dras då 1000 kr från det individuella kontot. Håll koll så det inte sinar på det individuella kontot då avgifter för cuper och annat dras kontinuerligt. 
Om ni in inte redan fyllt på behöver ni göra det, SNARAST.
Pengarna sätts in på lagkontot i Handelsbanken:
898872588 clearing 6112

Resa till Falun:
Några har meddelat att de tar sig direkt till Falun från annat håll eller kommer med sin familj. Vissa kommer torsdag andra fredag. Några föräldrar ansluter under helgens gång. Några vet ännu inte. Så här kan jag sammanfatta dagsläget. 

Åker direkt till Falun:
Alex, Olle, Hugo, Anton, Oskar

Åker i bil till Falun och har extra platser kvar:
Carl-Erik 2 extra platser i bil
Marcus   3 extra platser i bil
Vilgot     2 extra platser i bil
Fyll gärna upp de bilar där det finns lediga platser genom att kontakta dem själva. Meddela sedan mig så jag vet vilka som åker var.

Tåg
Till de som önskar åka tåg kommer jag göra en gemensam bokning. Jag kommer då boka på tåget som går 9.45 från centralen på fredag. Även om ni tidigare avicerat att ni önskat åka tåg vill jag få det bekräftat innan jag bokar.

De som jag inte hör ifrån senast tisdag ang. tågbokning utgår jag ifrån att man tar sig på egen hand till Falun. 

Resa hem från Falun
Flera föräldrar har meddelat att de kommer, eller troligen kommer, att komma upp senare under helgen. Det gör att jag tror att det kommer ordna sig med platser på vägen hem från Falun, och att vi därför avvaktar med att boka ev. tågresor hem.
 
Allt gott!
Ingela

Nu drar det ihop sig till VIKING LINE VÅRCUP 2016
2016-04-16 19:11

Samling 
Alla som ska åka buss (dvs samtliga med undantag av Kenneth, Marcus, Carl-Eric, Alex och Johan) träffas utanför entrén till Cityterminalen Klarabergsviadukten på fredag SENAST kl. 12.10 (bussen går 12.30) Båten går sedan från Kapellskär kl. 14.45 och anländer 18.00. Det är bra att ha ätit lunch innan då vi inte kommer äta middag förrän kl. 19 eller senare.


Fickpengar  
Ta med fickpengar till något ätbart på båtresorna samt till ev. extra mellanmål. Vi brukar se till att köpa frukt till alla men vissa killar verkar vara hungriga jämt. Ni känner era barn bäst och har koll på det. OBS! Man betalar med EURO på Åland även om det ev kan tänkas att de även tar emot svenska kronor. Vi kör som vanligt godis- och läskfritt.


Hemgång
Båten går hem på söndag kl 18:30 från Mariehamn och ankommer till Kapellskär 19:45. Bussen kommer fram till Cityterminalen ca 21:25.

Packning
Se till att killarna märker alla sina kläder samt flaskor, bollar och gärna andra prylar med sitt namn för att underlätta att hålla reda på sina egna saker.

Necessär (tandborste etc)
Matchställ (ta med extra matchstrumpor, shorts och träningströjor att ha som ombyte)
Ryggsäck 
Fotbollsskor 
Boll 
Vattenflaska
Regnjackan
Underställ
Extrakläder/ombyteskläder (gärna grön långarmad tröja, svarta pumabyxor, grön tränings t-shirt)
Varma kläder 
Vantar, mössa
Om väderleken visar på kallt och regnigt väder är det viktigt med extra ombyten och lager.

(ev. kortlek, bok eller vad vet jag.....)
(ev. allergimedicin om du behöver)

Spelschema
Det blir spännande att spela finsk 8-mannafotboll. Matcherna är 2x20 minuter med gruppspel och slutspel. Alla lag är garanterade minst 4 matcher. Spelschemat har skickats via mail.


Betalning
Från de pengar ni satt in på lagkontot kommer det att dras enligt nedan. Övriga pengar sitter kvar på det individuella kontot. Det brukar alltid tillkomma utlägg för frukt och mellanmål som vi sedan drar i efterhand från de individuella kontona. Smidigt och bra! Håll koll på kontot för att se så det inte drar mot noll. Bra att alltid ha ca 600 kronor innestående.

I detta utlägg ingår båtresa, logi två nätter, 2 middagar, 2 frukostar, 2 luncher (som jag beställt vid sidan om till samtliga, både barn och vuxna) samt buss till alla utom de som meddelat annat.

Killar utan buss (=Carl-Erik, Axel, Markus) :                               164 Euro = ca 1560 kr

Killar med buss (= övriga 13 killar)                                           169 Euro = ca 1600 kr

Föräldrar i dubbelrum med buss(= Ingela och Marika):               149 Euro = ca 1400 kr

Föräldrar i flerbäddsrum med buss (=Miguel, Markus, Rodrigo):   140 Euro = ca 1320 kr

Förälder i enkelrum utan buss (=Johan)                                     210 Euro = ca 1995

Återkommer säkerligen med saker jag glömt. Hör av er om ni undrar något. 

Ingela 0733- 812381


St Erikscupen 2016
2016-03-26 22:11
Nu har spelschemat från St Erikscupen kommit.

Vi kommer att spela i en 7- mannaserie, samt en och en halv 9-mannaserie.
Kom ihåg
2016-02-24 17:21

GLÖM EJ fylla i.....

DIGITALT DOKUMENT FÖR DITT GODKÄNNANDE AV HAMMARBY FOTBOLLS VÄRDEGRUND. Info har gått ut i tidigare mail. Klicka på länken, läs igenom tillsammans (vårdnadshavare och barn) och signera  < KLICKA HÄR >
senast 160331


obligatoriskt för alla i lagetMVH Ingela

Våren 2016
2016-01-04 20:48
Detta är lagets nya hemsida. Här kommer ni hitta samlad information som rör laget. Lägg hemsidalänken som en favorit. Finns även som mobilanpassad version.

Hitta mer info under de olika flikarna. Flikarna hittar ni till vänster om ni sitter vid en dator. om ni har mobilversionen behöver ni leta fram dem i övre högra hörnet 
(kalender, truppen, träningar, matcher, cuper, bildgalleri, dokument, kontakt, sponsorer och lagkassa)

Träningarna drar igång igen den 7/1 med boxningsträning på SATS och den 9/1 med inomhusträning i Eriksdalsskolan. Då inte Stockholm stad plogar planerna så är utomhusträningarna inställda så länge snön ligger. Vi återkommer med information ang. inomhus alternativ.

Kallelser kommer att komma i mail och ni ombeds svara i medskickade länkar.