Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P04-6
Utveckling, gemenskap och fotbollsglädje
Hammarby P04 VI. Det är VI som är Hammarby
Vi är ett gäng grabbar som startade spela fotboll tillsammans 2009, och har hållit ihop sedan dess. Andra  har tillkommit under resan och direkt blivit en del av gänget. 
Full fokus på utveckling, glädje och gemenskap. Vi spelar i division 2 i Sanktan och söker duktiga och schyssta killar som vill satsa på att bli så bra var och en överhuvudtaget kan bli. Är du fotbollstokig och vill komma och provträna kontakta vår tränare fernando.bermudez@moderna.uu.se

2018-04-23 11:05

Hej allesammans!

Här kommer lite sammanfattning, lite datum, lite ekonomi och lite annat.

Mallisresan

TACK för bra samarbete kring vår Mallisresa Anna (mamma Ebbe) som rekat på plats och kommit med förslag på så många bra aktiviteter och förmedlat och knutit kontakter, Janne (pappa Carl-Eric) som snabbt hoppade in som tränare och matchcoach när Fernando fick vara hemma och vila, Petra (mamma Vilgot A) som alltid roddar och styr upp allt som händer, Sissi (mamma Octavio) som fanns behjälplig första dagarna som spansktolk och med crossfitpasset första dagen samt naturligtvis Fernando som alltid driver har ett finger med i spelet i precis allt och inte lämnar något åt slumpen. Vilken tur att även du piggade på dig och kom med de sista dagarna! Tack också till alla andra föräldrar som med god uppbackning och glada tillrop ser till att det blir möjligt att göra en sådan här sak.

Som jag har sagt och skrivit tidigare har killarna uppfört sig exemplariskt. Så respektfulla, trevliga, roliga och schyssta mot varandra och mot alla vi mött. De har tagit hand om varandra och sett till att alla varit en del av gänget. Det var väldigt roligt att få hänga med dem och få lära känna alla mer.

Hoppas det blir fler resor i framtiden. Med god framförhållning kan man säkert få ner priset på flygbiljetterna och samtidigt låta killarna jobba ihop till resan genom olika aktiviteter. Mer om det längre ner.  Något att fundera över …

Kostnaden för resan är nu uträknad. För de som var med alla dagar under resan landade summan på 6075 kronor/kille. Vi översteg alltså den beräknade kostnaden med 75 kronor, men hoppas att det är okej med alla så här i efterhand. Kanske killarna kan jobba av det hemma genom att städa eller liknande. Bussresorna till och från våra några av våra aktiviteter var mer tidskrävande än vad vi räknat med och för att få ett bra flyt i planeringen och kunna utnyttja våra dagar på bästa sätt tog vi beslut om taxi eller hyrde en taxibuss vid några tillfällen.

Mycket för pengarna. Förutom flygbiljetter och boende fick vi en fin matbuffé med dryck och efterrätter på hotellet 3 ggr/dag, lyxlunch på stranden i Magaluf, en lättare lunch på flygplatsen i Köpenhamn, planhyra till alla träningar, 2 matcher, 2 timmars kickboxning med instruktörer, 2,5 timmar höghöjdsbana, paddling på Medelhavet, Arlanda express, resor med buss och taxi hit och dit i Palma, ett crossfitpass, några mellanmål, mängder av vatten och säkerligen en massa mer som jag inte kommer på just nu. Utöver detta ingick så klart gratisaktiviteter som strandfotboll, havsbad och Champions League på hotellet.

Pengarna är dragna från killarnas individuella konto. Mallisresan har en egen flik i lagkasse dokumentet om ni vill se vad pengarna gått till. De pengar som var tidigare intjänade på t.ex. lotteriförsäljning och fikaförsäljning är överförda till killarnas individuella konton.

 

Ekonomi

Ekonomin är nu uppdaterad och kostnader för vinterns Bosön, planhyror, matchtröjor har dragits. Det betyder att många individuella konton lyser väldigt röda och behöver fyllas på. Det är bra att man har ca 600 kronor innestående på kontot för att vi skall kunna göra inbetalningar till cuper med mer och inte behöva ligga ute med pengar.

Lagkassan För att se hur just er son ligger till ekonomiskt och för att följa alla in- och utbetalningar behöver ni göra en inloggning.

Så här går ni till väga:

  1. Gå in på lagets hemsida. hammarbyungdom.se och leta er fram till lag P2004-6 www.hammarbyungdom.se/start/?ID=122756
  2. Tryck på logga in.
  3. Skriv in din mailadress (den mailadress du angett tidigare och till vilken du även får alla kallelser skickade.
  4. Logga in med det engångslösenord som kommer skickas till din mail.
  5. Gå in i dokumentet ”Lagkassa 2018 Hammarby”.
  6. På fliken ”Saldo” i den högra kolumnen ”Saldo” ser ni hur ni ligger till i nuläget. Lyser det rött ligger ni på minus.
  7. I de övriga flikarna kan ni följa de in- och utbetalningar som görs. Hojta gärna till OM ni uppmärksammar något som inte verkar stämma.

Insättning görs till lagkontot i Nordea 1104 31 34891. Kontot står i mitt namn (Ingela Marké).

 

Cuper

Vi är anmälda till 2 sommarcuper till vilka ni kan reservera datum.

15-17 juni Roslagscupen som spelas utanför Uppsala. Eftersom det är relativt lätt att ta sig dit har vi inte tänkt att övernatta.

28/6-1/7 Aroscupen i Västerås. Denna gång övernattar vi. Anmäl gärna intresse om ni är sugna att sova med killarna.
 

Pengar till lagkassan

Vi har några tillfällen inbokade för att gemensamt dra in pengar till lagkassan. Vid dessa tillfällen behöver vi även föräldrars hjälp.

4-10 juni ansvarar vårt lag för Bajenkiosken vid Hammarbyhöjdens IP:  Vardagarkvällar  kommer det behövas en vuxen samt ett barn i kiosken, samtidigt. På helgerna kommer det behövas två vuxna i kiosken, samtidigt. Kan du tänka dig att ansvara för att göra ett schema på fördelning av tider inför denna vecka? Hjälp tas tacksamt emot.    

26 sep Försäljning av 50-50 lotter vid Tele 2 arena: Alla killar samt 10 föräldrar varav 2 som räknar kassan efter matchen.

30 maj packning av påsar inför Minimaraton: (Har anmält intresse) Alla killar samt 15 föräldrar.

15 sep Funktionärer till halvmaraton: (Har anmält intresse) Alla killar samt 20 föräldrar.

Övrigt

Glöm inte att hänga med oss på Facebook där gruppen heter ”Hammarby P04-6” eller på Instagram där gruppen heter ”hammarby04.6”

Fikaförsäljning till förmån för lagkassan och förhoppningsvis en längre träningsresa till varmare br
2017-04-25 15:07

Många saknar kaffe/fika vid de matcher som spelas på Eriksdals bollplan. Det gör att det blir både väldigt uppskattat och relativt lätt att ha fikaförsäljning just där. Man startar försäljningen redan timmen innan egen match, när killarna har samling, då det nästan alltid brukar vara matcher innan vår.

Vi blir sponsrade av Martin &Servera med ett startpaket med 2 termosar, kaffe, kaffemuggar, festisar, mm. Finns intresse av att handla storpack kan man som privatperson bli medlem i Martin&Servera club. Man får då ett kort och kan handla i restaurangbutiken i Årsta eller Bromma. 

Tanken är att vi skall turas om att driva denna försäljning och jag hoppas att ni därför har lust att ta på er något av dessa tillfällen. Svara gärna till sms-gruppen föräldrar så får alla kännedom. Kommande hemmamatcher på Eriksdal i vår är:

Lördag 29/4

Söndag 30/4

Lördag 13/5

Söndag 14/5

Söndag 21/5 Långholmen

 

Tips från fikaproffsen Daniel Wrede mfl som sålde för över 600 kronor vid förra tillfället:

Pumptermosar 2 med kaffe, 1 termos med tevatten

Smörgåsar 20 st

Fikabröd valfritt (t.ex. kärleksmums, sockerkaka)

Mjölk 2 liter

Festisar 30 st

 

Engångsfat/servetter

Kaffemuggar 100 st

Kaffeskedar 100 st

Bitsocker

Sopsäckar 1 rulle

Tepåsar

Lottförsäljning 50-50
2016-10-26 07:21
Vårt lag sålde för hela 16500 kr på lottförsäljningen på hemmamatchen mot Elfsborg. Detta gav drygt 4000 till lagkassan. Mycket bra jobbat.
Falu sommarcup
2016-05-22 21:18

Inbetalning
Vi kommer nu betala in hela avgiften för sommarcupen och det dras då 1000 kr från det individuella kontot. Håll koll så det inte sinar på det individuella kontot då avgifter för cuper och annat dras kontinuerligt. 
Om ni in inte redan fyllt på behöver ni göra det, SNARAST.
Pengarna sätts in på lagkontot i Handelsbanken:
898872588 clearing 6112

Resa till Falun:
Några har meddelat att de tar sig direkt till Falun från annat håll eller kommer med sin familj. Vissa kommer torsdag andra fredag. Några föräldrar ansluter under helgens gång. Några vet ännu inte. Så här kan jag sammanfatta dagsläget. 

Åker direkt till Falun:
Alex, Olle, Hugo, Anton, Oskar

Åker i bil till Falun och har extra platser kvar:
Carl-Erik 2 extra platser i bil
Marcus   3 extra platser i bil
Vilgot     2 extra platser i bil
Fyll gärna upp de bilar där det finns lediga platser genom att kontakta dem själva. Meddela sedan mig så jag vet vilka som åker var.

Tåg
Till de som önskar åka tåg kommer jag göra en gemensam bokning. Jag kommer då boka på tåget som går 9.45 från centralen på fredag. Även om ni tidigare avicerat att ni önskat åka tåg vill jag få det bekräftat innan jag bokar.

De som jag inte hör ifrån senast tisdag ang. tågbokning utgår jag ifrån att man tar sig på egen hand till Falun. 

Resa hem från Falun
Flera föräldrar har meddelat att de kommer, eller troligen kommer, att komma upp senare under helgen. Det gör att jag tror att det kommer ordna sig med platser på vägen hem från Falun, och att vi därför avvaktar med att boka ev. tågresor hem.
 
Allt gott!
Ingela

Nu drar det ihop sig till VIKING LINE VÅRCUP 2016
2016-04-16 19:11

Samling 
Alla som ska åka buss (dvs samtliga med undantag av Kenneth, Marcus, Carl-Eric, Alex och Johan) träffas utanför entrén till Cityterminalen Klarabergsviadukten på fredag SENAST kl. 12.10 (bussen går 12.30) Båten går sedan från Kapellskär kl. 14.45 och anländer 18.00. Det är bra att ha ätit lunch innan då vi inte kommer äta middag förrän kl. 19 eller senare.


Fickpengar  
Ta med fickpengar till något ätbart på båtresorna samt till ev. extra mellanmål. Vi brukar se till att köpa frukt till alla men vissa killar verkar vara hungriga jämt. Ni känner era barn bäst och har koll på det. OBS! Man betalar med EURO på Åland även om det ev kan tänkas att de även tar emot svenska kronor. Vi kör som vanligt godis- och läskfritt.


Hemgång
Båten går hem på söndag kl 18:30 från Mariehamn och ankommer till Kapellskär 19:45. Bussen kommer fram till Cityterminalen ca 21:25.

Packning
Se till att killarna märker alla sina kläder samt flaskor, bollar och gärna andra prylar med sitt namn för att underlätta att hålla reda på sina egna saker.

Necessär (tandborste etc)
Matchställ (ta med extra matchstrumpor, shorts och träningströjor att ha som ombyte)
Ryggsäck 
Fotbollsskor 
Boll 
Vattenflaska
Regnjackan
Underställ
Extrakläder/ombyteskläder (gärna grön långarmad tröja, svarta pumabyxor, grön tränings t-shirt)
Varma kläder 
Vantar, mössa
Om väderleken visar på kallt och regnigt väder är det viktigt med extra ombyten och lager.

(ev. kortlek, bok eller vad vet jag.....)
(ev. allergimedicin om du behöver)

Spelschema
Det blir spännande att spela finsk 8-mannafotboll. Matcherna är 2x20 minuter med gruppspel och slutspel. Alla lag är garanterade minst 4 matcher. Spelschemat har skickats via mail.


Betalning
Från de pengar ni satt in på lagkontot kommer det att dras enligt nedan. Övriga pengar sitter kvar på det individuella kontot. Det brukar alltid tillkomma utlägg för frukt och mellanmål som vi sedan drar i efterhand från de individuella kontona. Smidigt och bra! Håll koll på kontot för att se så det inte drar mot noll. Bra att alltid ha ca 600 kronor innestående.

I detta utlägg ingår båtresa, logi två nätter, 2 middagar, 2 frukostar, 2 luncher (som jag beställt vid sidan om till samtliga, både barn och vuxna) samt buss till alla utom de som meddelat annat.

Killar utan buss (=Carl-Erik, Axel, Markus) :                               164 Euro = ca 1560 kr

Killar med buss (= övriga 13 killar)                                           169 Euro = ca 1600 kr

Föräldrar i dubbelrum med buss(= Ingela och Marika):               149 Euro = ca 1400 kr

Föräldrar i flerbäddsrum med buss (=Miguel, Markus, Rodrigo):   140 Euro = ca 1320 kr

Förälder i enkelrum utan buss (=Johan)                                     210 Euro = ca 1995

Återkommer säkerligen med saker jag glömt. Hör av er om ni undrar något. 

Ingela 0733- 812381


St Erikscupen 2016
2016-03-26 22:11
Nu har spelschemat från St Erikscupen kommit.

Vi kommer att spela i en 7- mannaserie, samt en och en halv 9-mannaserie.
Kom ihåg
2016-02-24 17:21

GLÖM EJ fylla i.....

DIGITALT DOKUMENT FÖR DITT GODKÄNNANDE AV HAMMARBY FOTBOLLS VÄRDEGRUND. Info har gått ut i tidigare mail. Klicka på länken, läs igenom tillsammans (vårdnadshavare och barn) och signera  < KLICKA HÄR >
senast 160331


obligatoriskt för alla i lagetMVH Ingela

Våren 2016
2016-01-04 20:48
Detta är lagets nya hemsida. Här kommer ni hitta samlad information som rör laget. Lägg hemsidalänken som en favorit. Finns även som mobilanpassad version.

Hitta mer info under de olika flikarna. Flikarna hittar ni till vänster om ni sitter vid en dator. om ni har mobilversionen behöver ni leta fram dem i övre högra hörnet 
(kalender, truppen, träningar, matcher, cuper, bildgalleri, dokument, kontakt, sponsorer och lagkassa)

Träningarna drar igång igen den 7/1 med boxningsträning på SATS och den 9/1 med inomhusträning i Eriksdalsskolan. Då inte Stockholm stad plogar planerna så är utomhusträningarna inställda så länge snön ligger. Vi återkommer med information ang. inomhus alternativ.

Kallelser kommer att komma i mail och ni ombeds svara i medskickade länkar.