Hammarby P05:3
Lagbild 2016
Vi är ett 17 sköna grabbar främst från Enskede & Tyresö men har även några krigare ifrån Vårberg och Södermalm. 
Vi har 6 coacher & två lagledare.

Att vi är många coacher som leder laget lite olika allt ifrån träningsupplägg och matchcoachning medför att killarna får lära sig att det ser olika ut men också får pröva på att spela fotboll på olika sätt i olika positioner med fokus på att spela en teknisk, passningsorienterad samt anfallsrik fotboll. 

Sommartid tränar vi gemensamt 2ggr i veckan på Kärrtorps IP & Vintertid två gånger i veckan (Varav en ggr/vecka inomhus i Sats fina lokaler i Nacka). Flera i laget tränar även på Hammarbys plantskola med Akademilagets coach som tränare på onsdagar. Plantskolan är ett mycket bra komplement till vår egna träning där tränar de mycket teknik med vi tränar mycket smålagspel och passningspel. 

Vi deltar i flera turneringar varje säsong och spelar gärna träningsmatcher. 
Säsongen 2016 deltar vi med två lag i St:Erikscupen, ett i medelserien och ett i svår. Därtill har vi ett lag anmält till extrasvår (P11-2XS) tillsammans med HIF P05-8.

Historiskt sett så snittar varje spelare i laget på ca. 50 matcher per säsong.
Vi gör i snitt 50% fler mål än vi släpper in och vi har alla killarna i laget med i målprotokollet. 

Vi lagledare tycker att det är en stor ynnest att få jobba med dessa killar vecka ut och vecka in!
Nästan dubbelbäst!
2017-01-06 12:46
Glada Guld och Silvermedaljörer!
Vi inleder säsongen 2017 med Stuvsta Indoor med två lag.
Efter en lång julledighet så var det påtagligt trötta killar som klev upp i gryningen för att ta sig an motståndet måndag och onsdag.
Lika rättvist att lag "vit" vinner första gruppspelsmatchen mot Enskede med 7-1 som det är orättvist att lag "grön" förlorar med udda målet mot Segeltorp i andra gruppen.

I gruppspelet gick lag "vit" övertygande vidare till A-slutspel och Lag "grön" snubblade in i B-slutspelet trots bra uppryckning mot Huddinge. Efter en ordentlig uppryckning i slutspelet så blev det en övertygande vinst i B-slutsspelet och en andra plats i A-Slutspelet.

Turneringens 2 mest finspelade lag om ni frågar lagledningen.

Tack till Sporre som ställde upp och coachade guldlaget!

Coacherna gm Jörgen