Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P05-7
Välkommen till P05 lag 7!

Vi är ett lag som bildades i november 2015. Vårt mål är att HA SÅ ROLIGT SOM MÖJLIGT IHOP OCH ATT ALLA SKA FÅ SPELA SÅ MYCKET FOTBOLL SOM MÖJLIGT. Vi består av ett gäng killar som älskar fotboll och som vill utvecklas så mycket vi bara orkar. 


Hammarby P05:7 är stolta över att presentera våra sponsorer:

 

IT-Bemanning AB

www.itbemanning.se/

 

Coromatic AB

www.coromatic.se/


Blaq Group AB

www.blaq.se/


Vasalunds vårcup - med helt nya slags känslor och upplevelser
2017-04-11 23:14

Med förbundets nya regler spelades 2 April klassen 05 Extra Svår med gruppspel plus placeringsmatcher.
Lustigt nog hamnade vi på samma poäng, målskillnad, målkvot och inbördesmöte som ett annat lag och för första gången för oss fick en gruppseger avgöras med lottning. Eftersom vi vann lottningen får vi anse att det var rättvist :-)

Placeringsmatch mot andra gruppettan Österåker slutade oavgjort efter en ganska jämn match där vi borde kunnat avgjort tidigare genom några fler heta målchanser. Ingen förlängning. Ingen sudden. Inga straffar. Ingen lottning. 
-Hur gör man då? Båda lagen fick bucklor och båda med segerplakett. 
-Hur reagerade spelarna? Ingen glädje, ingen irritation, ingen besvikelse. Dvs helt nya och annorlunda känslor. Cupen var slut utan avgörande.

Boxningsträningen slut för denna gång!
2017-04-04 12:11

Grabbarna, ledarna och ett gäng föräldrar har under vintern kört boxningsträning/fys med Hammarby Boxning på Kocksgatan på Södermalm.


Peter "Bois-Bois" Semo, fd proffsboxare, har varit en fantastiskt kunnig och inspirerande tränaren.


Träningen är gett både fysisk utveckling och mental tuffhet samt inte minst varit riktigt kul!


//Ledarna

Tredjeplats med mersmak i Bele Barkarby Cup
2017-03-27 12:16
Vi deltog i helgen i Bele Barkarby Cup som höll hög klass då i princip alla lag utom storklubbarnas Akademilag var anmälda. Efter ett gruppspel med lite trevande energi och spel men ändå med tre raka segrar klev vi in i slutspelet. Kvartsfinalen gick smidigt och i semin gör vi vår klart bästa match där vi i långa stunder för matchen mot ett svårspelat och vasst kontrande Täby. Men efter att inte ha kunnat trycka in segermålet så kan Täby avgöra på ett mycket vackert långskott i slutminuterna. Det var ändå skönt att till slut visa vilken fin fotboll vi kan spela och endast pricken över i:et saknades.
Ny spelare i 05:7
2017-02-23 23:13
Oscar Ström

Välkommen Oscar Ström med familj

//Ledarna

Hammarby P05:7 önskar alla ett Grönvitt Gott Nytt År!
2016-12-30 23:01
Hammarby P05:7 önskar alla ett Grönvitt Gott Nytt År!
Seger i Stuvsta Indoor
2016-12-30 23:00
För att hålla igång lite under juluppehållet fanns möjligheten att hyra halltid eller att träningsspela i Stuvsta Indoor i P04L. Vi valde att matcha bort julskinkan och det slutade med gruppseger och 27-1 i målskillnad. I slutspelet tog vi en slags revanch för Olle Nordins trippla 1-2 i VM 1990 genom att exakt vända på siffrorna i kvart, semi och final. 
Finalen blev en riktig drabbning mot duktiga BP30 som vi alltid har jämna matcher mot. På något sätt brukar vi hitta ett sätt att vinna och så även denna näst sista dag 2016 som avrundar ett framgångsrikt och roligt år  för P05-7 där vi etablerat oss i toppen efter akademilagen.
Seger i Decembercupen!
2016-12-17 22:17
Under lördagen den 17 december spelade vi återigen cup i Kungsängen. Trots lite blandade prestationer i gruppspelet så tog vi oss till A-slutspel. Väl i slutspelet så var det inget snack. Riktigt bra spel och segern var ett faktum. Mycket bra spelat av killarna. Forza Bajen!
Final i Golden cup!
2016-12-13 22:16

Aldrig kul att förlora en final om man är ett gäng vinnarskallar. Det blev ett fint silver efter en jämn final mot AIK Akademi i Golden Cup som spelades i Kungsängens Sporthall den 10 december. En mycket bra genomförd cup med fint spel, bra inställning och finfina prestationer. Tack för underhållningen grabbar! 

 

Kul i Kristinehamn
2016-12-13 22:13
Helgen den 2-4:e december deltog vi i BP Vintercup i Kristinehamn. 9-manna inomhus i varm och skön hall är inte så dumt i december för fotbollssuktande grabbar. En mycket bra organiserad cup (stort tack till BP och cupgeneralen Patrick Luxenburg) med bra boende och badhus i anslutning till hallen. Överlag hade vi bra prestationer under cupen trots att 12 av förmodligen Sveriges 20 bästa 05-lag deltog. VI hamnade i tuffast möjliga grupp med slutgiltiga ettan (BP Akademi) och trean (Karlslund) i hela turneringen. Uppe på det nyblivna värmländska distriktsmästarna för P04 Degerfors. Vi lyckades slå Degerfors, föll i en stenhård match mot Karlslund och höll länge jämna steg med ett i övrigt fantastiskt BP Akademi. BP krossade sedermera allt annat motstånd i cupen. Tyvärr missade vi kvartsfinal på 1 färre gjort mål vilket var surt för grabbarna som kämpade väl. Hur som helst en kul helg för killarna!