Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P05-7
Välkommen till P05 lag 7!

Vi är ett lag som bildades i november 2015. Vårt mål är att HA SÅ ROLIGT SOM MÖJLIGT IHOP OCH ATT ALLA SKA FÅ SPELA SÅ MYCKET FOTBOLL SOM MÖJLIGT. Vi består av ett gäng killar som älskar fotboll och som vill utvecklas så mycket vi bara orkar. 


Hammarby P05:7 är stolta över att presentera våra sponsorer:

 

IT-Bemanning AB

www.itbemanning.se/

 

Blaq Group AB

www.blaq.se/


SalutogenIdrott (företagskooperativ)

www.facebook.com/salutogenidrott/


BP´s Vintercup i Kristinehamn
2017-12-10 14:27
För andra året i rad blev vi inbjudna till BP Akademis högklassiga och välarrangerade Vintercup i Kristinehamn. 
Cupen spelades på 11-manna konstgräs i den fina hallen Kristinehamn Arena. 12 lag som alla tillhör topp 20 i Sverige utkämpade många jämna matcher. Vi hade som mål att komma topp 8 i turneringen men lyckades bärga en meriterande 5:e plats efter 3:e plats i gruppen (mot Rödeby AIF, Karlslund, IFK Österåker, IFK Lidingö samt Boo FF) och sedan en slutlig oavgjord placeringsmatch mot Saltsjö-Boo. Med lite stolpe in istället för ut hade det kunnat bli ännu bättre. 
Vi visar återigen att vi håller på den högsta nivån!
Seger i Football cup Barcelona
2017-11-01 23:54
Gänget samlat inför första matchen
Höstlovet startade lite tidigare för grabbarna i Hammarby 05:7, med en resa till Salou söder om Barcelona.
Resan var till lika delar en fotbollsresa som en familjeresa då hela eller delar av samtliga spelares familjer var med på resan samt att syftet var mer socialt och att ha kul tillsammans. 

Väl på plats när turneringen startade så skiftade killarna snabbt fokus och levererade i match efter match. Efter 4 gruppspelsmatcher och 2 slutspelsmatcher stod man som slutsegrare! 
Cupvinnare i Polen
2017-07-14 01:47
Vår första internationella cup kunde knappast bli mycket bättre. 
I skön högsommarvärme avgjordes Wroclaw Trophy 7-9 juli med lag från Europas alla möjliga hörn. Polska akademier , kroatiska kämpar, bosniska tidigare internationella cupvinnare, en målvakt som var nästan 2 meter - inget hjälpte. De drog alla det kortaste strået.

Efter idel segrar i gruppspelet möttes gruppettorna i semi. Säker seger och vackert spel ledde till att motståndaren och även andra lag som tittade på ville fotas sig med oss efteråt. Österrikare och ett polskt lag bjöd på stående fot in oss till andra turneringar nästa år. 

Final efter kort vila mot BP-7 (f.d. 30) som dittills övertygat. Efter några inledande fruktlösa långskott från BP tog vi över spelet helt och lyckades spela till oss en tvåmålsledning.
Ett nytt långskott på frispark reducerade tillställningen straxt före paus. 
I andra halvlek blev det ett ställningskrig med få heta målchanser, mycket kamp och heta känslor. 
Nervöst för att det var jämnt siffermässigt men Noel behövde ändå knappt bevisa att utmärkelsen till turneringens bästa målvakt var riktig. Backlinjen höll soprent med hjälp av stenhårt jobbande mittfältare och forwards som orkade pressa och söka ytor i värmen.
Inget spelmål insläppt i hela turneringen.

Det vi behöver träna extra på till kommande utlandscuper är andra versen på nationalsången. 
Det övar vi på under nästa ”körrepetition” efter sommarledigheten .
HIF P05-7 önskar en skön fortsatt sommar och hoppas samtidigt på att fler spelare hör av sig för provspel!

//Ledarna

Vasalunds vårcup - med helt nya slags känslor och upplevelser
2017-04-11 23:14

Med förbundets nya regler spelades 2 April klassen 05 Extra Svår med gruppspel plus placeringsmatcher.
Lustigt nog hamnade vi på samma poäng, målskillnad, målkvot och inbördesmöte som ett annat lag och för första gången för oss fick en gruppseger avgöras med lottning. Eftersom vi vann lottningen får vi anse att det var rättvist :-)

Placeringsmatch mot andra gruppettan Österåker slutade oavgjort efter en ganska jämn match där vi borde kunnat avgjort tidigare genom några fler heta målchanser. Ingen förlängning. Ingen sudden. Inga straffar. Ingen lottning. 
-Hur gör man då? Båda lagen fick bucklor och båda med segerplakett. 
-Hur reagerade spelarna? Ingen glädje, ingen irritation, ingen besvikelse. Dvs helt nya och annorlunda känslor. Cupen var slut utan avgörande.

Boxningsträningen slut för denna gång!
2017-04-04 12:11

Grabbarna, ledarna och ett gäng föräldrar har under vintern kört boxningsträning/fys med Hammarby Boxning på Kocksgatan på Södermalm.


Peter "Bois-Bois" Semo, fd proffsboxare, har varit en fantastiskt kunnig och inspirerande tränaren.


Träningen är gett både fysisk utveckling och mental tuffhet samt inte minst varit riktigt kul!


//Ledarna

Tredjeplats med mersmak i Bele Barkarby Cup
2017-03-27 12:16
Vi deltog i helgen i Bele Barkarby Cup som höll hög klass då i princip alla lag utom storklubbarnas Akademilag var anmälda. Efter ett gruppspel med lite trevande energi och spel men ändå med tre raka segrar klev vi in i slutspelet. Kvartsfinalen gick smidigt och i semin gör vi vår klart bästa match där vi i långa stunder för matchen mot ett svårspelat och vasst kontrande Täby. Men efter att inte ha kunnat trycka in segermålet så kan Täby avgöra på ett mycket vackert långskott i slutminuterna. Det var ändå skönt att till slut visa vilken fin fotboll vi kan spela och endast pricken över i:et saknades.
Ny spelare i 05:7
2017-02-23 23:13
Oscar Ström

Välkommen Oscar Ström med familj

//Ledarna

Hammarby P05:7 önskar alla ett Grönvitt Gott Nytt År!
2016-12-30 23:01
Hammarby P05:7 önskar alla ett Grönvitt Gott Nytt År!
Seger i Stuvsta Indoor
2016-12-30 23:00
För att hålla igång lite under juluppehållet fanns möjligheten att hyra halltid eller att träningsspela i Stuvsta Indoor i P04L. Vi valde att matcha bort julskinkan och det slutade med gruppseger och 27-1 i målskillnad. I slutspelet tog vi en slags revanch för Olle Nordins trippla 1-2 i VM 1990 genom att exakt vända på siffrorna i kvart, semi och final. 
Finalen blev en riktig drabbning mot duktiga BP30 som vi alltid har jämna matcher mot. På något sätt brukar vi hitta ett sätt att vinna och så även denna näst sista dag 2016 som avrundar ett framgångsrikt och roligt år  för P05-7 där vi etablerat oss i toppen efter akademilagen.