Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P05-8
Lagbild 2017
Vi är ett gäng på 21 killar från Östra och Västra Södermalm och närförorterna som strävar efter att spela en teknisk och snabb passningsorienterad fotboll. 

Vintertid tränar vi två till tre gånger i veckan, övriga delen av året så blir det oftare. Vi deltar i flera turneringar varje säsong och spelar gärna träningsmatcher; både 9-manna och 11-manna. I sommar deltar vi i Gothia Cup.

Säsongen 2018 deltar vi med två lag i St:Erikscupen; ett i div 2H och ett i div 4F samt bidrar med spelare till HIF UTV som spelar div1A och till HIF 05:3 i deras serier.

Vår trupp är komplett och vi har inte plats för fler spelare just nu med undantag för en målvakt. Se kontaktuppgifterna till ledarna om du är målvakt och letar efter ett nytt lag. 

Mini-Cup Skanstullshallen
2018-03-04 13:46
Vi bjöd in Tullinge TP och IFK Lidingö för att spela futsal sportlovets sista dag. Duktiga Tullinge - som nyligen tog hem futsalligan som Stff arrangerade - kunde efter dubbelmöten med oss och Lidingö åka hem obesegrade. Lidingö blev god tvåa och våra killar - som under vintern gått till final i en rad futsalcuper - var idag inte att känna igen. Att skärpan och inställningen blev något bättre de två avslutande matcherna tar vi med oss. Resten glömmer vi!

HIF vs Tullinge TP (1-4), HIF vs IFK Lidingö (0-5), HIF vs Tullinge TP (0-2), HIF vs IFK Lidingö (1-4).
Två nya spelare till laget!
2018-02-21 19:19
Två glada killar; Stefan (vänster) och Ture (höger)!
Vi välkomnar Stefan Milutinovic och Ture Wester till laget! Killarna har spelat i laget ett par månader nu och snabbt kommit med i gänget. Stefan är fostrad i Djurö Vindö och Ture spelade närmast i Bajen 04-7 men lirade faktiskt femmannafotboll i vårt lag en gång i tiden. Kul att ni båda väljer att spela i 05:8!

Nu är vår trupp komplett sånär som på en målvakt. Vi söker en ambitiös målvakt med erfarenhet av att spela fotboll i de högsta serierna i St:Erikscupen.
Bowling med laget!
2018-02-18 16:39
Efter futsalträningen idag drog laget direkt till New Bowl Center i Gullmarsplan, klämde varsin hamburgare, jagade strikes och roade sig kungligt tillsammans med kronprinsessan Victoria och prins Daniel som hade bokat bana samtidigt ;-)
Boxningsträning på BK Örnen
2018-02-14 20:09
Bilder från den tuffa och roliga boxningsträningen med Linda på BK Örnen!

Utomhuspremiär!
2018-02-10 12:00
Matchen på Bromstens IP skall alldeles strax starta...
Vi åkte ut till västerort för att möta Spånga IS duktiga förstalag i årets utomhuspremiär. Det var nästsista gruppspelsmatchen i Ersans Pokal för lag grön och trots den klara förlusten finns fortfarande möjligheten att bli grupptvåa. Vinst mot IFK Viksjö om en månad är det som krävs. Låt oss hoppas att planen på Kärrtorp är lika grön men ej lika hal som Bromstens IP var i lördags...

För lag vit ser utsikterna att nå slutspelet ljusare ut. 7 poäng bör räcka till om inte god tvåa så åtminstone en av de bästa treorna. Vi vet besked om fyra veckor när alla gruppspelsmatcher är färdigspelade.
Silver igen och igen!
2018-02-03 23:53
Silvermedaljörer i både A- och B-final!
Vi åkte ut till Kungsängen med två lag för att spela futsal i Februaricupen och gjorde det så bra att båda lagen fick åka hem med en pokal!

Resultat:
HIF Grön vs Assyriska FF Babylon (1-1), HIF Grön vs Kista SC (2-0), HIF Grön vs Älvsjö AIK FF 1 (2-1), HIF Grön vs Enskede IK Röd 2 (4-1, kvartsfinal), HIF Grön vs Svenska Palestinska FF 2 (4-0, semifinal), HIF Grön vs Vasalund Rinkeby (2-3, final).

HIF Vit vs Vasalund Rinkeby (1-3), HIF Vit vs Enskede IK Röd 2 (2-2), HIF Vit vs Älvsjö AIK FF 2 (2-3), HIF Vit vs Kista SC (4-1, kvartsfinal), HIF Vit vs Enskede IK Röd 1 (3-2, semifinal), HIF Vit vs Älvsjö AIK FF 1 (0-2), final).

Silver i Järfälla Indoor Cup!
2018-01-27 23:18
Heltrötta och halvnöjda silvermedaljörer
Med sju killar åkte vi ut till välbekanta trippelhallen i Kungsängen för att spela futsal i Järfälla Indoor Cup. Vår målsättning var att spela ett snabbt passningsspel med få tillslag och med en stor rörlighet och som kvällen artade sig så levererade killarna med beröm godkänt! Efter att inlett med oavgjort mot Lidingös andralag (A2) så radade killarna upp fyra fina raka segrar innan vi i finalen fick möta Lidingö igen. Denna gång var Lidingö snäppet vassare och vann guldet. Grattis Lidingö till vinsten och tack Järfälla för en kul cup!

Resultat: HIF vs IFK Lidingö A2 (1-1), HIF vs Boo FF 3 (3-1), HIF vs Enskede IK Grön (4-1), HIF vs Järfälla FF (3-2 / Kvartsfinal), HIF vs Bromstens IK (1-0 / Semifinal), HIF vs IFK Lidingö A2 (1-3). 
Stolpe ut i ST-cupen men Silver i Stuvsta Indoor!
2018-01-07 14:11
Under jul- och nyårshelgen spelade vårt lag futsal i olika konstellationer och i olika inomhushallar i de södra förorterna.

Ett lag spelade i ST-cupen och ställdes mot Sollentuna FK, Tyresö Strand och Rågsveds IF. Tre lag vi är med bekanta med sedan tidigare. Efter den inledande vinsten mot Tyresö återstod att vinna eller ta poäng av ett oorganiserat Rågsved så var vi i slutspel. Vi har matchen helt i vår hand men gör tyvärr inga mål vilket dock Rågsved gör på sin enda målchans. I sista matchen gör killarna sin bästa insats men Sollentuna är starkare och vinner gruppens mest välspelade match. Cupen är därmed över för vår del.

Resultat: HIF - Tyresö Strand 1-0, HIF - Rågsveds IF 0-1, HIF - Sollentuna 1-2.

En vecka senare ställer vi upp i Stuvsta Indoor och här har våra killar en inledande tuff dag med tre raka förluster varmed de fick ladda om för B-slutspel två dagar senare. Där var motståndet mer på vår nivå samtidigt som spelet föll på plats. Två vinster i slutspelsgruppen förde laget till final där Stuvsta var hetast. Men silverpokalen blev vår!

Resultat: HIF - Skogås-Trångsunds FF Blå 1-3, HIF - Mälarhöjdens IK Lila 0-2, HIF - Årsta 0-3, HIF - HIF lag 3 1-0, HIF - Mälarhöjdens IK Grön 2-0, HIF - Stuvsta IF lag 2 0-3 (final).
Hela laget spelade cup!
2017-11-19 20:00
Vi vinner och förlorar som ett lag!
För första gången någonsin spelade vi cup med hela truppen - totalt 21 spelare. Vi anmälde två lag (grön och vit) för att spela futsal ute i trippelhallen i Kungsängen i November Indoor Cup. Vi mötte våra vänner i Enskede Grå, våra klubbkompisar Hammarby lag 5, Syrianska Västerås samt oss själva i en rak femlagsserie. Kul att få spela samma cup - och kul att alla kunde vara med!