Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P06-11
Välkommen till 06-11! (...det blev en "dabb")
-Gör en kul bild grabbar!...självklart blev det en "dabb"!
 
Härlig dag på Boovallen!
2017-05-21 19:54
Vi kom till ett soligt Boovallen och blev hjärtligt välkomnade av hemmalaget ledare, en fin gest!

Vi har bara spelat ihop i 5 månader men spelet börjar ta form där vi börjar hitta varandra! Det är kul att se  kommunikationen fungerar allt bättre och deras spelförståelse likaså. Matchen stod länge och vägde men vid halvtid hade vi lyckats göra matchens enda mål. Andra halvlek blixtstartade med 2-0 och när Boo gjorde 2-1 blev tillställningen nervös och Boo tryckte på för en kvittering. Efter en spelvändning fixade Sixten 3-1 på egen hand vilket var befriande för oss och vi kunde jobba lite lugnare. En trygg Adam i målet gjorde mycket fin insats i och räddade oss ibland. I värmen blev båda lagen lite trötta och vi lyckades få till några långa fina passningar där vi var lite rappare i närkamperna och kunde kämpa in både 4-1 och 5-1. Matchen slutar till slut 5-2.

Det var en trevlig match med många jämna närkamper där vi drog det längsta strået för dagen. Vi lyckönskar ett trevligt Boo FF i fortsättningen av Sanktan!
/Daniel
Tack Enskede för en trevlig match!
2017-05-14 20:21
Idag mötte vi Enskede IK Marin 2 och vann för första gången i Sanktan med vårt nykomponerade lag! Matchen slutade 6-3 där vi hade bud på mer. Ett fint anfall som kunde blivit årets mål var när Sebbe lyfter in bollen snyggt till Sixten som bakåtlutande skjuter på volley i ribban! Det var värt ett bättre öde :) Spelet i första halvlek fungerade som ett urverk! Många fina anfall där vi hamnar lite väl nära en mycket duktig målvakt som räddade många skott! Vi utvecklas lite i taget hela tiden och detta var ett fint kvitto! Vi har haft många tuffa resultat under våren men fick äntligen uppleva hur det är att vinna i Sanktan.

Vi tackar Enskede STORT för deras spelare, ledare och publik som uppträdde på ett föredömligt sätt! Alla var värda det gröna kortet!! Det var en mycket trevlig match och vi hoppas få äran att möta er många gånger i framtiden och önskar er lycka till i fortsättningen!

/Daniel
Tuff match mot Vendelsö!
2017-05-06 18:35
Vi åkte till Vendelsömalmskolan för den tredje matchen i årets Sanktan där vi mötte Vendelsö IK svart.

Duktiga Vendelsö som toppade sitt lag för dagen vann den mycket hårda matchen med 9-1 där Sixten tröstmålade för oss via en snygg frispark. Vi hade flera gånger svårt vid omställningarna där de kontrade in flera av målen där måste vi bli snabbare. Men vi fick till flera fina anfall där deras duktiga målvakt stod i vägen samt att avsluten hamnade över ribban. Vi får rikta om siktet till nästa match :)

Det som var trist var alla skador (5st!!!) vi fick under matchen, hoppas skadorna läker till nästa träning!!!

Bra kämpat gänget! Vi har bara lirat ihop i 5 månader så vi kämpar vidare :)

/Daniel
Försäljning av 50/50 lotter!
2017-03-09 21:55
Hej alla föräldrar!

Den 25 maj säljer vi 50/50 lotterna till matchen mot Jönköping. Det andra tillfället som vi säljer dessa lotter sker den 24 juli matchen mot Elfsborg.

Det som är viktigt då är att vi blir minst 10st barn samt minst 10 vuxna som närvarar vid dessa aktiviteter. Kallelse skickas inom kort.
/Daniel