Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P06-7
Välkommen till Hammarby P06-7
P06-11 & P06-12 har slagit ihop sina klacksparkar och är numera en enda stor familj som går under nya beteckningen P06-7
Träningsläger och teambuilding på Boda Borg!!
2018-08-16 00:21
På måndagen drog vår karavan av bilar till Karlskoga för ett träningsläger med en 17 manna trupp! Vi tog med oss solen från Söder men den orkade inte skina tillräckligt länge. Ihärdigt regn ändrade planerna ordentligt gällande träningsinnehållet. Efter träningen ställdes vårt tröttkörda gäng mot ett piggt och sammansvetsat Bråten som vann träningsmatcherna med 4-0 och 4-2. Men vad gör det när bara några meter från planen ligger ett fantastiskt äventyrscenter Boda Borg! Har ni möjlighet att åka förbi dem så gör det! Det en anläggning innehållandes många olika celler där olika uppgifter ska lösas. Vi ledare hade lika roligt som de yngre förmågorna och barnasinnet väcktes till liv! Det här gör vi gärna om säger spelarna och vi instämmer!

Under Roslagscupen visade Tysell och Enbacka sina grillmästarkunskaper och fick förnyat förtroende även denna gång. Grillen ställdes upp och hungriga grabbar njöt ordentligt innan det var dags för en myskväll med film som avslutades sent in på småtimmarna. Grabbarna och vi ledare hade en lyckad vistelse i Karlskoga och kan bocka av en fin teambuilding på Boda Borg!

/Ledarna