Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P06-3
⚽️ Lagfoto 2018 ⚽️
 
🤜 Gothia Cup 2018!! 🤛
2018-08-10 21:54

Fler bilder (+16) >>
Vilken härlig turnering och vilken prestation av killarna! 💪⚽️💚
Tack alla som gjort att vi kommer att minnas dessa dagar!
>> Målvakt till P06-3!
2018-05-21 21:18
VÄLKOMMEN HUGO!!! ⚽️ 🥅💚💪

Aroscupen 2016
2016-07-06 18:40

Fler bilder (+4) >>
Grabbarna drog till Västerås för lite fotboll och ett skönt häng.
Många bra matcher med mycket bra spel och en hel del snygga baljor.
Respass mot Syrianska Västerås i kvartsfinalen, Syrianska vann hela cupen!
Men det vi tar med oss förutom fotbollen, som vi vet att dom behärskar, är alla härliga grabbar som verkligen tar hand om varandra och alltid agerar på bästa sätt mot sina kamrater och motståndare.
Ett minne för livet kommer det garanterat att bli.
//Lagledare Jori
Fotografering
2016-04-17 08:27
Då var det dags för den årliga fotograferingen. Grabbarna var synnerligen väl förberedda för detta. Sneluggar trängdes med rakat och stylat. Gelen användes som vilken sulfint eller balansfint som helst. Det är viktigt att se bra ut när man lirar boll😄

/Teamleader
SSC Qualifyer
2016-02-20 20:55
Årets första 7-manna cup gick av stapeln idag.
Ute i Grimsta har BP en mycket fin anläggning, med uppvärmt konstgräs samt ett tält som är i bruk under vinterhalvåret.
Denna cup var en kvalificeringscup till sommarens nyhet Scandinavian Soccer Cup.
4 grupper med 4 lag i varje, där alla 1:or går till slutspel 12 mars.
Vi har ju spelat oerhört mycket inomhusfotboll på sistone och alla ledare var spända på hur vi skulle prestera på stor yta igen.
Första matchen mötte vi Ursvik och grabbarna gick in och dominerade från första sekund. Vi spelade precis enligt instruktionerna som gavs innan match. Hög press, stora ytor vid bollinnehav, krympta ytor vid försvar. Det var vinklar, väggspel, rättvända och öppna spelare. Mycket bra spel bäddade för en vinst i årspremiären.
Andra matchen mötte vi erkänt tuffa Rågsved. Som vanligt så smällde det i närkamperna och båda lagen stångade på.
Vi är inte alls med i denna matchen och släpper in några enkla mål.
Återigen visar det sig att vi har svårt mot lag som skjuter utsparkar till snabba forwards. Men detta kommer bara utveckla oss ännu mer.
I sista matchen möter vi Djurgården som inte har mycket att komma med då grabbarna sätter högsta fart och smäller in mängder av mål.
Enda chans till avancemang skulle vara om Ursvik slog Rågsved i sista matchen. 1-1 står det när Ursvik kommer fria med 2 spelare men lyckas skjuta rakt på målvakten🙃
Inget slutspel denna gång tyvärr, men mycket lärorikt som alltid. Att förlora matcher när man inte är på tårna ser vi ledare som ett plus i utvecklingen då det öppnar upp ögorna på grabbarna samt skapar en förståelse att utan inställning kommer man ingenstans.
Nästa vecka spelar vi säsongens sista inomhuscup med två lag.Kom och titta på grabbarna en sista gång för dom har verkligen utvecklats enormt mycket den här säsongen.
/Teamleader
HSK Indoor
2016-01-31 21:30
Då var det dags för grabbarna att spela cup igen, det var alldeles för länge sedan. Vi delade upp två jämna lag(Vit och Grön) och begav oss till Tyresö för en härlig dag i en sporthall. Gröna laget klev in i turneringen 8 på morgonen där FC Tyresö stod för motståndet. Det syntes tidigt att grabbarna hade längtat efter att spela match. Full fart från start och ett glimrande spel med mängder av fina prestationer. Flera gånger spelade vi oss fram till målchanser där bollen gick igenom hela laget utan att motståndarna fick känna på lädret. Vinst i första matchen och nu väntade Rågsved. Detta var en riktigt tuff match där det smällde i varenda närkamp, men inget av lagen vek ner sig. 1-1 slutar matchen. Sista gruppspelsmatchen mötte vi Djurgården som verkligen hade taggat till och gjorde det svårt för oss. Matchen böljade fram och tillbaka men till slut kunde vi gå segrande ur den. Helt ok gruppspel för lag grön.
12:00 klev vita laget in i turneringen med match mot Boo. Här märktes det också att grabbarna längtat efter match. Det kom att bli en otrolig kavalkad av missade målchanser i den här matchen. Frilägen, missade skott, ribban, allt gick snett och vint, men till slut så gick resultatet grabbarnas väg. Nästa match var mot duktiga FC Djursholm. Det blir alltid bra och svåra matcher när vi möts. Dom spelar väldigt disciplinerat och är duktiga med bollen. 0-2 slutar matchen som var välspelad. Sista gruppspelsmatchen stod Vasalund för motståndet och laget visade upp ett vårdat spel. Vinst blev det och nu var även lag vit klara för slutspel.
Gröna laget inledde kvartsfinalen efter närmare 5 timmars väntan😮🙃 mot Nackdala. Håll i hatten vad grabbarna var laddade. Taggade till tusen gick dom in och visade upp ett fantastiskt spel. Det var finter, vinklar, passningar samt ett högt presspel som inte gav motståndarna en lugn stund. Bästa matchen för dagen tog grabbarna till semifinal. 
Vita laget inledde kvartsfinalspelet mot Djursholm och även här var det laddat. Mängder av fina prestationer och högt tempo banade väg mot en semifinal. Då var det dags för det allra första internderbyt för Hammarby 06-3. Semifinal, fullsatt på läktarna, man kunde nästan känna på stämningen, fantastiskt. Grabbarna började med att samlas tillsammans i en stor ring och önskade varandra lycka till. Domaren blåser i pipan och nu skulle det avgöras vilket gäng som var mest på tårna. Gröna laget spelar inledningsvis bra boll och lyckas gå upp i en tvåmålsledning. Vita laget trycker tillbaka och viker inte ner sig utan lyckas reducera och nu blir det nerver i matchen. Gröna laget trycks ner på egen planhalva och får kämpa för att freda målet. Bollen vill inte riktigt in i maskorna trots mängder av avslut. Matchen punkterad efter en kontring och gröna gänget går till final. Finalen spelas mellan FC Djursholm och Hammarby Grön. Men nu var grabbarna trötta efter nästan 12 timmar i hallen och motståndarna kan enkelt spela ut oss och ta en välförtjänt turneringsseger.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Summering
Många föräldrar tycker att tempot har blivit högre sen dom såg laget senast och det är glädjande att höra då vi tränar enormt mycket på det. Grabbarna har tränat på mycket bra och det börjar synas på plan, vi använder oss av vinklar, löpningar, understöd och detta i ett högt tempo. Som alltid när vi träffar grabbarna så blir man glad och stolt att få tillhöra detta gäng. Det är något stort på gång och det märks att gemenskapen börjar sätta sig. Nu är det träning ett par veckor innan nästa cup tar vid. 
//Teamleader

Träning januari 2016
2016-01-10 22:19
Tvåtimmars träningspass med mycket bra fokus och högt tempo.
Tekniken sitter mycket bra hos grabbarna.
Idag började vi att använda stegarna och kommer så göra varje vecka hela våren. Det märktes att koordinationen inte riktigt var där från början. Men med lite tålamod och vilja så kom fötterna igång riktigt bra till slut. Ska bli kul att följa utvecklingen hos grabbarna.
/Teamleader
Stuvsta Indoor
2016-01-03 17:29
Stuvsta Indoor spelades i dagarna två.
Första dagen mötte vi Värmdö, Stuvsta och Svensk-Palestinska.
Helt ok spel stundtals med en förlust, en oavgjord och en vinst.
Vi nöter hela tiden på vårt spelsystem och därför kan vissa baklängesmål se väldigt enkla ut. Men vi fokuserar inte på resultatet utan på prestationen.
Grabbarna hanterar detta väldigt bra och förstår att om spelet väl stämmer så vinner vi matcherna.
Dag två spelade vi C-slutspel och hade väldigt många gånger ett spel som resulterade i målchans eller mål utan att motståndarna fick känna på bollen.
Cupens enda förlust kom mot Svensk-Palestinska som även vann A-slutspelet.
Med en pokal i handen och en medalj runt halsen lämnade trötta men glada grabbar hallen för den här gången.
Mycket bra kämpat allihop.
/Teamleader