Hammarby P07 lag 10!

3 nya spelare
2016-11-17 16:14
Under hösten har Rufus och Buster provspelat med oss och vi är väldigt glada att välkomna dem till oss som ordinarie lagkamrater. Varmt välkommen även Jack som spelar i samma grupp i Plantskolan som 7 av våra killar i laget. 

Nu är vi rustade för 2 st 7-manna lag i St Erikscupen 2017! Vi är jätte glada att många vill spela med oss,  nu är det inte aktuellt att ta in fler.
Inomhusträning lördagar
2016-11-17 15:27

Vi har i vinter fått plats på Hammarby Södra (Nytorpsskolan), Paternostervägen 18-22 mellan 14:00 och 15:00 på lördagar. Gymnastiksalarna är i en separat låg vit byggnad, vid sidan av själva rödtegel skolbyggnaderna bakom lekplatsen.  Vår sal heter G2. Närmaste tunnelbanestationer är Hammarbyhöjden resp Blåsut. Det är nog ca 1,5 km att gå från bägge.  

Exakta koordinater: https://goo.gl/maps/KTTYPBtUNuy.

Tyvärr är salen väldigt liten och därför finns inte möjlighet för föräldrar och syskon att se på träningen om man inte hänger i ribbstolarna ;-). Men det finns lekpark på skolgården utanför och större park för den joggingsugne nära. Vi har ansökt om att få byta sal så håll utkik här och i e-posten ifall förändring skulle ske. 


Medtag boll, vattenflaska, inneskor, benskydd, fotbollsstrumpor, shorts  o t-shirt.