Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P07-14
Välkommen till Hammarby P07 lag 14
Hammarby P07 lag 14 består idag av tretton spelare och fyra ledare och där de flesta bor på Södermalm. Laget bildades våren 2012 när killarna var fem år gamla ungefär hälften av killarna i dagens lag har varit med sedan det första året. 

Nu i vinter tränar vi ungefär en gång per vecka. Dels i gymnastiksalen på Hammarbyskolan Södra, dels försöker vi hitta alternativa tider i större hallar. Titta i kalendern för att se var och när nästa träning!


Träningscup i Haninge
2017-04-08 18:54

Hazars gamla lag IFK Haninge en träningsturnering vi var inbjudna.


Match 1

Första matchen var redan 10:00 mot värdarna Haninge. Matchen var ganska chansrik men slutade 0-0 efter fina prestationer av båda lagen. Vi  spelade också 3-3-0 som vi lirat de senaste sjumannamatcherna.

 

Match 2 

Här mötte vi Västerhaninge och spelade till oss en 2-0 seger. Stabila insatser av hela laget. Andra nollan i rad efter Henriks 3-3-0 spel.


Match 3

Bollstanäs hette motståndet i den tredje matchen som också resulterade i vår första torsk för dagen. Siffrorna skrevs 0-1 och om det inte vore för försvaret kunde 4-0 vara ett rimligt resultat. Vi hade också många chanser men hade tyvärr otur med avsluten.


Match 4

Mot Tyresö gör vi en fantastisk match och vinner välförtjänt med 5-0. Sigge visar vägen med en halvvolley på en misslyckad hörna rätt upp i krysset. 2-0 är ett präktigt skott och 3-0 sätter Emil från ingen vinkel alls, 4-0 minns jag ej och 5-0 är en retur på en straff som Hummel-Gummel (Gustav HG) eller Jack slår in.


Match 5

Här möter vi Huddinge, det bästa laget av alla och vi är lite trötta. Torsk 1-4 efter ett segt försvar. H-G har också åkt och vi är 12 spelare kvar.


Match 6

I den sista matchen för dagen står Ösmo för motståndet och vi torskar 3-0. Här startar matchen 13:20 vilket betyder att till starten har vi varit på idrottsplanen runt fyra timmar. 

 

/Sigge 😊

Äntligen utomhussäsong!
2017-04-01 06:52
Äntligen är våren här!!!
Nu är utomhussäsongen äntligen igång, även om det är svårt att tro det när man tittat på vädret. De två senaste torsdagarna har vi har trotsat både kyla och snöslask för att spela träningsmatcher. Platsen har varit Långholmen där vi har arrangerat ett slags minicup och bjudit in lag vi träffat på och spelat jämnt med tidigare; Årsta FF (svart), Hammarby lag 10 samt Reymers lag 4 och 5. 

Även om det är tidigt på säsongen så har båda torsdagarna bitvis bjudit på riktigt fint spel. Blandat med andra situationer där man märker att killarna inte är riktigt vana vid 7-mannaspel....ännu, men det kommer! Också kul att se alla nya/provspelare, Imani, Vidar, Hazar, Axel och Lamin som vi hoppas kommer att trivas i laget!


Bajen tältar
2016-12-18 09:11
Taktiksnack med Henrik
I helgen spelade vi tre jämna matcher i Telenor Winter Cup. Detta var Emilios första matchsammandrag och vi är glada för en till spelare i laget. Vi spelade i ett ballongtält med minusgrader. 

Match 1, Ängby 2-2
I denna match spelade vi väldigt bra. Vi kunde nog ha gjort ett mål till också men Ängby var bra offensivt. Men med fint spel från back och målvakt höll vi i 2-2 på slutet,.

Match 2, Täby 2-3
Här möter vi ett riktigt ba lag som spelar väldigt tufft. Segern är något som Täby förtjänar här. Vi kan konstatera att även om vi inte misslyckas totalt så är de klart bättre.

Match 3, Lidingö 2-4
Vi spelar ganska bra här också och gör ett mål på nick. Vi kroknar dock lite och släpper in lite för enkla mål.

/Sigge