Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P08-25
Alla är vinnare i HAMMARBY P08-25
2016-10-27 10:39
Grattis till laget för Värdegrundspriset 2016
Vi i Hammarby P08-25 har  bestämt att alla spelare i laget får priset under 2016. Vi alla i laget är en fantastisk förebild och alla i vårt lag är vinnare.
Den lilla statyetten kommer till allas spelaren hem -typ under en vecka- för att sen vandra vidare till nästa lagkamrat. Passa på och läs med ditt barn om värdegrund när statyn kommer på besök till ditt hem.
Heja Hammarby P08-25!


HAMMARBY FOTBOLLS VÄRDEGRUND
RÖTTERNA

Vi har vår mytomspunna historia med rötter djupt förankrade i vårt kära Bajenland. Vi går vår egen väg på vårt eget sätt, vi lever efter den grönvita kultur som kännetecknas av vår teknik, vår blick för spelet och den glimt i ögat som funnits i vår klubb i generationer.

AMBITIONEN

Då vi alltid gör vårt bästa, arbetar hårt och aldrig ger upp blir vi alltid vinnare, även när resultaten inte går vår väg. I våra egna och våra supporters ögon.

GEMENSKAPEN

Vi välkomnar och stöttar alla som vill bidra till vår utveckling på eller utanför fotbollsplan. Ingen skall behöva känna sig utanför oavsett ålder, ambition, kunskap, talang, föräldrar, kön, födelseort, tro, funktionshinder, sexuell läggning eller andra olikheter.

RESPEKTEN

Ödmjuka i både med- och motgång, mot allt och alla. Vi respekterar alltid motspelare, ledare, domare, publik och alla andra även om de har annan uppfattning än vi. Vi är ärliga, tar ställning och säger ifrån när vi upptäcker något som är fel. Inte under några omständigheter accepterar fusk, mobbing, övergrepp, alkohol eller droger.

KÄRLEKEN

Kärleken och glädjen är grunden för allt i vår verksamhet. Glädjen att vara tillsammans och utvecklas inom och genom fotbollen. Vi förespråkar teknisk fotboll då vi vet att det är stimulerande och utvecklar individen vilket skapar passion och glädje för fotbollen. En glädje som föder kärlek, kärlek till vår fotboll, kärlek till vårt lag, kärlek till vår klubb. En kärlek som förenar oss.

 

Tillsammans är vi Hammarby.