Välkommen till lag P08-7
Ingarö Swebank Cup april 2016
Vi är 16 killar från Årstadal, Årsta, Hammarby Sjöstad och södra förorterna som tränar på Kärrtorp tisdagar och i Årstaskolan på söndagar under vintersäsongen. Under året deltar vi i olika cuper och spelar seriespel i St Erikscupen.  
Sista träningen med gänget!
2016-12-12 15:41
Hela gänget efter träningen

På söndag var det sista träningen för Milo och Jyrki. Efter träningen bjöd de alla killar och föräldrar på fika i omklädningsrummet.


Vi tackar Milo och Jyrki för den här tiden och önskar dem lycka till i Örebro!

Årets värdegrundspelare 2016
2016-10-24 09:50
Milo under ärevarvet på Tele2-arena.
Ledarstaben har beslutat att utge årets värdegrundspris till en spelare med hög närvaro och uppvisande av en bra inställning enligt Hammarbys värdegrund.


Årets värdegrundspris går till Milo Lindlöf med enastående 98 % träningsnärvaro sedan första april, en bra kompis och samtidigt visar upp en positiv attityd.


Priset utifrån kriterierna:

  • ·Alltid följer och agerar i enlighet med Hammarbys värdegrund
  • ·Är en bra kompis och ställer upp för sina lagkamrater
  • ·Har en hög träningsnärvaro och uppvisar förbättrad kämpainsats.
  • ·Har bra attityd och är juste mot medspelare, motspelare och domare
  • ·Lyssnar på och följer de instruktioner som ledarna ger
  • ·Visar ett gott uppförande både på och utanför planen


Priset delades ut igår söndag den 23 oktober i samband med Hammarbys match mot Elfsborg. Delar av laget var där för att se Milo ta emot priset!


Lätt- och Medelcupen 2016
2016-10-11 13:43
Den 9 oktober åkte P08:7 till Spånga IP för att spela Lätt- och Medelcupen. Vi ställde upp med två lag och det blev totalt åtta matcher för killarna. Resultatet  blev sju segrar och en oavgjord match! Fint spel och samtliga spelare lyfte sig ett snäpp! En mycket bra avslutning på höstsäsongen!
Årets andra borta match – en solskensmatch
2016-05-19 23:49

I årets andra bortamatch mot Aspudden Tellus borta blev det en härlig kämpa insats.
Redan efter drygt 8 minuter stod det 4-0 till oss, varpå Aspudden fick spela med en spelare mer på banan. Vi fortsatte att spela ut och i halvtid stod det 6-0. Hela andra halvlek hade dock Aspudden två spelare mer på banan, vilket gjorde spelet mer grötigt och svårspelat. Samtidigt bra för att jämna ut spelet.  Det slutade till slut med segersiffrorna 7-1. En straffräddning, en femmålsskytt, flera dribblingar på kanten, ett helt lag som kämpade, osv. En riktig solskenshistoria.

Årets andra match i S:t Erikscupen
2016-04-24 15:26

I riktigt busväder var det dags för årets andra match i S:t Eriks-cupen. Uppvärmningen fick vi helt enkelt börja i omklädningsrummet. Vi möte ett jämnt lag från Reymersholms IK på hemmaplan. Vi ställde upp nio spelare plus reserv varav sju spelare som inte spelade i förra matchen.  Matchen slutade 2-2 med mersmak där både lagen hade varsin tvåmålsskytt. Alla kämpade på bra i ett kyligt väder. 

Premiär i St Erikscupen!
2016-04-14 08:58
Igår spelade P08:7 sin första match i St Erikscupen. På Aspuddens IP mötte vi Aspudden-Tellus och det blev en jämn och spännande match. Efter en bra kämpainsats där killarna aldrig gav upp trots underläge två gånger vann vi till sist med 4-2. Nu ser vi fram emot kommande omgångar i Sanktan!
Ingarö Swebank Cup
2016-04-11 09:22
Under söndagen åkte vi ut till Ingarö igen för att spela cup. Denna gång utomhus och det var säsongens första utomhusmatcher. Vi mötte två Boo-lag, Karlberg och Spånga och resultatet blev en vinst och tre förluster. I de två första matcherna visade killarna att de kan passa runt bollen och spelade fin fotboll i två matcher mot Boo. I slutet av dagen tröt krafterna och det blev två klara förluster. Under den långa lunchpausen passade vi på att besöka Ingarös badplats och grillade korv i det soliga vädret. En mycket trevlig vårdag ute på Ingarö och en bra uppladdning inför St Erikscupen!
Kalender uppdaterad
2016-03-31 15:04
Nu är vår kalender uppdaterad med träningstider för utomhussäsongen samt alla matcher i St Erikscupen. Kallelse kommer att skickas ut inför varje match till de spelare som ska delta. Vi ser fram emot en innehållsrik och rolig utomhussäsong!