Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P08-7
Lag P08.7 nedlagt!
Spelare och ledare finns fr.o.m. nov 2017 i åldersgruppens lag 10 och lag 28...
 
Premiär i Sanktan
2017-05-02 10:45
P08-7 med föräldrar efter matchen mot Enskede.
Nu har St Erikscupen dragit igång och vi har spelat fyra matcher de två senaste helgerna. Förra helgen spelade vi oavgjort mot Reymers och vann matchen mot Värmdö efter fint spel. I helgen inledde vi med att möta våra kompisar i Hammarby. Det blev en klar förlust, men killarna tappade inte modet! I nästa match mötte vi Enskede och då fick vi igång vårt spel. Det blev en klar vinst! Sammanfattningsvis har Sanktan börjat bra och vi ser fram emot kommande matcher!
St Erikscupen 2017
2017-03-27 15:41

Vi kommer under året att spela i två serier i St Erikscupen. Spelschemat ligger upplagt i vår kalender. Kallelser kommer att skickas ut inför matcherna och det är viktigt att ni svarar så snabbt som möjligt.


Vi ser fram emot en spännande och rolig utomhussäsong!

Kamratcupen Sportlov
2017-02-27 10:36

I söndags spelade P08-7 sin första cup för året i Haninge. I den första matchen mot Haninge märktes det att killarna är matchovana. Det blev förlust med 1-5. Den andra matchen spelade vi mot Sköndal. Killarna började komma igång och det blev en vinst med 3-2. Sedan var det dags för derby mot kompisarna i Hammarby lag 4. Det blev en ganska jämn match, men lag 4 var starkare och vann rättvist med 2-0. Den sista matchen mot Hägersten blev dramatisk. Efter att ha haft ledningen med 1-0 större delen av matchen föll vi med 2-1 trots några vassa målchanser i slutet av matchen.


Det var en trevlig och bra arrangerad cup i Brandbergshallen och nu laddar vi vidare mot utesäsongen!

Sista träningen med gänget!
2016-12-12 15:41
Hela gänget efter träningen

På söndag var det sista träningen för Milo och Jyrki. Efter träningen bjöd de alla killar och föräldrar på fika i omklädningsrummet.


Vi tackar Milo och Jyrki för den här tiden och önskar dem lycka till i Örebro!

Årets värdegrundspelare 2016
2016-10-24 09:50
Milo under ärevarvet på Tele2-arena.
Ledarstaben har beslutat att utge årets värdegrundspris till en spelare med hög närvaro och uppvisande av en bra inställning enligt Hammarbys värdegrund.


Årets värdegrundspris går till Milo Lindlöf med enastående 98 % träningsnärvaro sedan första april, en bra kompis och samtidigt visar upp en positiv attityd.


Priset utifrån kriterierna:

  • ·Alltid följer och agerar i enlighet med Hammarbys värdegrund
  • ·Är en bra kompis och ställer upp för sina lagkamrater
  • ·Har en hög träningsnärvaro och uppvisar förbättrad kämpainsats.
  • ·Har bra attityd och är juste mot medspelare, motspelare och domare
  • ·Lyssnar på och följer de instruktioner som ledarna ger
  • ·Visar ett gott uppförande både på och utanför planen


Priset delades ut igår söndag den 23 oktober i samband med Hammarbys match mot Elfsborg. Delar av laget var där för att se Milo ta emot priset!


Lätt- och Medelcupen 2016
2016-10-11 13:43
Den 9 oktober åkte P08:7 till Spånga IP för att spela Lätt- och Medelcupen. Vi ställde upp med två lag och det blev totalt åtta matcher för killarna. Resultatet  blev sju segrar och en oavgjord match! Fint spel och samtliga spelare lyfte sig ett snäpp! En mycket bra avslutning på höstsäsongen!
Årets andra borta match – en solskensmatch
2016-05-19 23:49

I årets andra bortamatch mot Aspudden Tellus borta blev det en härlig kämpa insats.
Redan efter drygt 8 minuter stod det 4-0 till oss, varpå Aspudden fick spela med en spelare mer på banan. Vi fortsatte att spela ut och i halvtid stod det 6-0. Hela andra halvlek hade dock Aspudden två spelare mer på banan, vilket gjorde spelet mer grötigt och svårspelat. Samtidigt bra för att jämna ut spelet.  Det slutade till slut med segersiffrorna 7-1. En straffräddning, en femmålsskytt, flera dribblingar på kanten, ett helt lag som kämpade, osv. En riktig solskenshistoria.

Årets andra match i S:t Erikscupen
2016-04-24 15:26

I riktigt busväder var det dags för årets andra match i S:t Eriks-cupen. Uppvärmningen fick vi helt enkelt börja i omklädningsrummet. Vi möte ett jämnt lag från Reymersholms IK på hemmaplan. Vi ställde upp nio spelare plus reserv varav sju spelare som inte spelade i förra matchen.  Matchen slutade 2-2 med mersmak där både lagen hade varsin tvåmålsskytt. Alla kämpade på bra i ett kyligt väder. 

Premiär i St Erikscupen!
2016-04-14 08:58
Igår spelade P08:7 sin första match i St Erikscupen. På Aspuddens IP mötte vi Aspudden-Tellus och det blev en jämn och spännande match. Efter en bra kämpainsats där killarna aldrig gav upp trots underläge två gånger vann vi till sist med 4-2. Nu ser vi fram emot kommande omgångar i Sanktan!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen