Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-11
Välkommen till Hammarby P09 Lag 11

Tre nytillskott har premiärspelat
2018-01-28 15:52
Under helgen har vi haft två träningsmatcher inomhus, där alla våra tre nytillkomna killar fått vara med och lära känna resten av gänget. Jättekul att ha Kwame Darbo, Alexander Sjöqvist och Marlon Persson med i laget som nu består av 14 barn! Detta gör att vi står starkt rustade för att vara med i två serier i St Erikscupen, precis som förra året.

Vi tackar Hammarby lag5 och Vega för att vi fick möjlighet att spela två fina matcher i större hallar under helgen!
ST-cupen avklarad
2017-12-30 14:53
Fotbollsåret avslutades idag med en tidig uppställning i Slottshallen för spel i ST-cupen. Tre matcher och fina insatser resulterade i tre vinster. Nu ska nya året skålas in, sen återupptar vi träningar med start lördagen den 13 januari. Ska bli kul att fortsätta det här härliga lagets framfart under 2018!!
Det gick ju bra!
2017-12-17 20:50
Vad kul det var att för första gången testa 7-manna!! Killarna verkade gilla de stora ytorna och det gick verkligen över förväntan hur bra de hittade varandra med lite längre passningsspel. Det var även första gången vi gav några som helst instruktioner i förväg om positioner där vi hela tiden såg till att ha två försvarare. Gick ju strålande det också. Stort tack till vår vänförening Vega som är så roligt att kunna träna mot på det här viset! Nu tar vi julledigt och samlas igen för ST-cupen tidig morgon lördagen den 30 december.
Varmt och skönt inne
2017-12-02 15:27
Nu har vi kört en månad med inomhusträningar lördagar kl. 14-15 i Tallkrogens skola. Det är en omställning till den lilla hallen men nu börjar killarna vänja sig vid avsaknad av ytor.

Eftersom det varit klent deltagande på utomhusträningar tisdagar kommer vi pausa dessa fram till nyår, så får vi se hur det blir i januari. I morgon har vi morgonmatch kl 09.00 på Enskede IP mot Vega!
Söder om Söder avslutade hösten
2017-10-28 13:30
Idag spelade vi fyra matcher i Söder om Söder cup och därmed är höstsäsongen avslutad. Nu väntar höstlov och välbehövlig vila innan vinterträningarna startar lördagen den 11 november. 

Vi kommer ha inomhusträning lördagar kl 14-15 i Tallkrogens skola och vid snöfri plan även utomhusträning tisdagar kl 17-18 på Kärrtorps IP.

Vi har även planerat för tre träningsmatcher innan jul mot våra vänföreningar Jarlaberg och Vega. Dessa kör vi på Enskede IP 
  • söndag 19/11 kl 09.00
  • söndag 3/12 kl 09.00
  • söndag 17/12 kl 13.00
Vi önskar er ett trevligt höstlov!!
Sanktan över för den här säsongen
2017-10-01 20:53
Då har vi spelat alla 23 matcher i årets St Erikscup och vad härligt det har varit att följa det här fantastiska lagets framfart. Skön gemenskap, gott kamratskap och grym inställning är det man främst tänker på. Sen har utvecklingen i spel och individuella färdigheter varit spikrak uppåt. Ska bli kul att avsluta höstsäsongen med träningar och sedan påbörja vintersäsongen. Vi återkommer med träningstider för vintersäsongen, tills dess kör vi vidare med måndagar och torsdagar på Kärrtorp.
Dubbla matcher och tårta på Hammarbyhöjden
2017-09-10 12:33
Denna derbydag spelade vi två hemmamatcher i Sankt Erikscupen  på Hammarbyhöjdens IP. Som vanligt härlig inställning, bra kamratskap och grymt spel!

Första matchen fick en fin avrundning då Elshaday dukade upp tårta, kakor och godis för att fira hans 8-årsdag som är i morgon. Stort Grattis till vår egen dribblingskung!!
Nu är vi igång
2017-08-14 18:13
Efter en skön sommarledighet smygstartade vi förra veckan igång med träningar för att idag vara 11 killar på plats. Lite längre, lite snabbare och mycket taggade för en rolig höst tillsammans!

Nu kör vi vidare med träningar måndagar och torsdagar på Kärrtorps IP. På söndag blir det matcher igen, då vi har en liten turnering mot Vega, Jarlaberg och Boo på Torvalla IP. Vi ställer upp med två lag som får fyra matcher var.
Sommarledighet
2017-06-29 21:56
Idag hade vi avslutning för en fantastiskt rolig och utvecklande vårsäsong! Föräldrarna fick sig en rejäl genomkörare i föräldramatchen där barnen såklart gick ut segrande. 

Summerar vi vårens utomhussäsong har vi sedan april haft 26 träningar, 12 matcher och 1 Cup. Träningsnärvaron har varit otroligt bra och vi ligger i snitt på ungefär 9 deltagande killar. Det som varit påtagligt hittills under säsongen är barnens förmåga att börja hitta varandra spel- och passningsmässigt samt att de nu börjar förstå och tänka försvarsspel. Sen är de genomgående tekniskt oerhört duktiga!

Nu tar vi sommaruppehåll och startar träningarna igen måndagen den 7 augusti på Kärrtorps IP. Vi kommer under hösten ha samma träningstider som tidigare, dvs måndagar kl. 16.30 och torsdagar kl. 17.45.