Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-11
Intensiv uppstart
2018-08-18 14:51
Nu har vi startat höstsäsongen med två veckor av träning och två träningsmatcher i 7-manna samt cup i Strängnäs! Det har funnits många semesterminnen att prata om och det märks att gänget tycker det är kul att träffas igen. Spelet blir successivt bättre efter vilan och nu kommer fokus ligga på passningsspel, bredda spelet och hitta ytor. Dagens 7-manna var också första gången vi körde positioner över hela plan, vilket funkade väldigt bra. Extra grattis till dagens lagkapten Ivar som fyllde 9 år!!
Uppvilade och redo
2018-08-06 22:29
Efter en historiskt vacker svensk sommar är vi nu åter igång med fotboll. Flera är fortfarande iväg på semester, men det var trots det 6 killar som idag var grymt sugna att träna. Vi kör nu på med träningar måndagar och torsdagar på Kärrtorp och till helgen blir det träningsmatch i 7-manna på lördag och cup i Strängnäs på söndag. Vi tränare ser väldigt mycket fram emot att fortsätta följa killarnas fantastiska utveckling under hösten!
7-manna och korvgrillning
2018-05-25 22:52
Idag fick vi återigen en möjlighet att testa på 7-mannaspel när IFK Haninge bjöd in till spel på ett soldränkt Jordbro IP. Riktigt kul  match med mycket fint spel och bra kämpatag från båda lagen. Det märks att killarna blir mer och mer vana vid de ökade ytorna för varje tillfälle vi testar på den större planen. Kvällen avslutades med gemensam korvgrillning som Haninge-gänget bjöd in till. Tack för en trevlig fredagkväll! 
Bad och fotboll
2018-05-10 20:24
I sommarvarmt Älta ställde vi idag upp med två lag i Mäklarhuset cup. Fyra matcher per lag och få avbytare gjorde att det var svettiga killar som svalkade sig i Ältabadet efter medaljutdelning. Starkt motstånd i flera matcher gav bra matchträning - forza Bajen! Nu på söndag har vi miniturnering i Skogås, sen träning nästa vecka som vanligt inför nya Sanktanmatcher nästa helg.
Äntligen är Sanktan igång!
2018-04-22 20:27
Då är vi igång med Sankt Erikscupen och har spelat vår första match i våra två serier, mot Bagarmossen Kärrtorp BK respektive IFK Haninge . Riktigt kul, bra spel och jämnt i båda matcherna. Nu snurrar vi på med träningar och fortsatta matcher på helgerna!   
Snyggaste laget!
2018-03-24 15:09
Tack alla för en bra genomförd lagfotografering! Full uppslutning, välvårdade grabbar och kul gemenskap i Tele2 arena. Nu tar vi påskledighet och ses igen torsdagen den 5 april för utomhusträning. Ni kan även boka in föräldramöte måndagen den 9 april kl. 17.45 som vi kör på Kärrtorps IP samtidigt som barnen tränar.
Träningstider och spelschema klart
2018-03-22 21:17
Äntligen har vi nu fått träningstider och spelschema för St Erikscupen. Vi kommer, precis som föregående år, hålla till på Kärrtorps IP på planen bredvid ishockeyrinken. De träningstider vi blivit tilldelade är:

  • Måndagar kl. 17.45 - 19.00
  • Torsdagar kl. 16.30 - 17.45
Även i år kommer vi vara med i två serier i St Erikscupen. Upplägget är att vi kommer låta barnen spela en match varje spelhelg. Alla matcher finns under "Kalender" här på hemsidan och de som kommer kallas till varje match framgår av dokumentet som finns under "Dokument".

Nu ska bara snön smälta bort, sen kör vi! Vi ses på lagfotografering och vår sista inomhusträning nu på lördag.
Tre nytillskott har premiärspelat
2018-01-28 15:52
Under helgen har vi haft två träningsmatcher inomhus, där alla våra tre nytillkomna killar fått vara med och lära känna resten av gänget. Jättekul att ha Kwame Darbo, Alexander Sjöqvist och Marlon Persson med i laget som nu består av 14 barn! Detta gör att vi står starkt rustade för att vara med i två serier i St Erikscupen, precis som förra året.

Vi tackar Hammarby lag5 och Vega för att vi fick möjlighet att spela två fina matcher i större hallar under helgen!
ST-cupen avklarad
2017-12-30 14:53
Fotbollsåret avslutades idag med en tidig uppställning i Slottshallen för spel i ST-cupen. Tre matcher och fina insatser resulterade i tre vinster. Nu ska nya året skålas in, sen återupptar vi träningar med start lördagen den 13 januari. Ska bli kul att fortsätta det här härliga lagets framfart under 2018!!
Det gick ju bra!
2017-12-17 20:50
Vad kul det var att för första gången testa 7-manna!! Killarna verkade gilla de stora ytorna och det gick verkligen över förväntan hur bra de hittade varandra med lite längre passningsspel. Det var även första gången vi gav några som helst instruktioner i förväg om positioner där vi hela tiden såg till att ha två försvarare. Gick ju strålande det också. Stort tack till vår vänförening Vega som är så roligt att kunna träna mot på det här viset! Nu tar vi julledigt och samlas igen för ST-cupen tidig morgon lördagen den 30 december.