Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-11

Cuperna avklarade
2019-08-18 15:50
Direkt efter semestern spelade vi Stockholm Fotball Cup och nu i helgen spelade vi Mini Tiger Cup och 6 roliga matcher på naturgräs. Detta innebär att vi har hunnit med två cuper efter semestrarna och att alla killar haft möjlighet att åtminstone vara med på en av dessa. Det har varit mycket bra spel och nyttigt att få möta jämnt och starkt motstånd i princip alla dessa matcher. Nu fortsätter vi med träning som vanligt och Sanktan som börjar kommande helg. Vi kommer fortsätta fokusera mycket på passningsspel, spelytor, spelbredd, spelbarhet och att alltid hjälpa varandra. Forza Bajen!
Svettigt värre!
2019-06-16 21:40
Den gångna helgen hade vi högsommarvärme och fick verkligen kämpa i många hårda och jämna matcher. Ett gäng var på Skuru IP och spelade Champions cup där vi på lördagen gick obesegrade i första poolen och fick spela vinnarpoolen på söndagen. Riktigt gräs, 30 grader varmt och knallhårda matcher. Oj vad bra vi stod upp. Övriga gänget fick också jobba på hårt då de spelade träningsmatch mot RCD Espanyol på Orminge BP. Nu är det inga fler matcher innan sommarledigheten, men vi kör på med några ytterligare träningar.
Sanktan-matcherna rullar på
2019-05-26 14:53
Nu har vi kommit en bra bit in i Sanktan-säsongen och fått spela många matcher, en del hårda och tuffa men också ett antal med lite för stora nivåskillnader. Det märks att det är första året med sjuspel där lagen håller på att lära sig spel på större yta. Mycket glädjande kan vi konstatera att VI hela tiden förbättrar oss, både i att spela som lag med mycket passningsspel och att bli bättre på individnivå där alla killar har tagit jättekliv under våren!

Denna helg hade vi bara en match, pga att ett lag i ena serien hade dragit sig ur Sanktan. Gänget som var i Segeltorp spelade en fantastiskt underhållande och hård kamp med mängder av fina kombinationer!

Kommande vecka är det flera som är bortresta eftersom det är kortvecka, men vi har många matcher så de som är hemma får spela extra mycket. På tisdag är det träning som vanligt, sen har vi matchcamp på Ängby IP på torsdag den 30 maj och Sanktan-matcher på lördag och söndag.  
Fullt ös
2019-03-17 18:25
Nu har vi verkligen börjat förberedelserna inför den nya säsongen. Den gångna helgen har vi trotsat vädret och spelat match tre dagar i rad och dessutom klämt in en inomhusträning. Nu kör vi vidare med träning på torsdag och matcher på lördag och söndag. Sen träffas vi även lördag vid lagfotografering på Tele2. Forza!
Tack Vega!
2019-02-03 17:16
Idag spelade delar av laget matcher mot Vega, Boo och Jarlaberg i miniturneringen Vega Invitational. Riktigt bra nivå på spelet och bra arrangerat av Zebbe och Co.  Tack för att vi fick vara med!

Ingen utomhusträning på torsdag, utan nästa träning blir inomhus på söndag. De som inte spelade match idag kommer få kallelse till 7-manna match utomhus mot IFK Haninge lördagen den 16 februari.
Rolig ST-cup
2019-01-05 16:13
Då har vi spelat klart i ST-cupen ute på Tyresö med två lag på den svåra nivån. Två dagar och totalt 10 matcher mot riktigt starkt motstånd! Vi har klarat det väldigt bra och det visar på hur hög och jämn nivå vi har hos våra killar. Nu drar träningar igång igen med utomhus torsdagar (första 10/1 om väder tillåter) och inomhus söndagar (första 13/1).
Höstmatcher i 7-manna
2018-11-18 20:38
Helgen har varit intensiv med två träningar inomhus - en i stora Folksamhallen och en i den superlilla Skönstaholmsskolan. Dessutom har hälften av killarna spelat träningsmatch i 7-manna på Torvalla mot vår vänförening Vega på nivå svår. Detta kommer vi  att göra även nästa söndag då resten av gänget kommer få möjlighet att upprepa dagens otroligt fina spel.
No More 5-manna
2018-09-30 16:18
Så har vi avslutat årets Sanktan med två fina matcher mot Vendelsö och Jarlaberg. Nu går vi över helt till större plan och 7 killar på plan. Utomhusträningen fortsätter som vanligt oktober ut, därefter startar vintersäsongen inomhus. Dessutom kommer det säkert bli en del träningsmatcher och vi är även anmälda till Farsta cup lördagen den 20 oktober.
Årsta IP för första gången
2018-09-22 21:01
A-laget var förpassade till Skarpnäck för uppladdning inför morgondagens heta derby när vi idag träningsspelade i 7-spel mot akademilag P8. Kul att återse vår tidigare lagkamrat Noah Morales Strömberg! Jämn och intensiv match där vi till slut lyckades dela på resultatet. Tidig uppgång och intensivt höstregn förtog inte glädjen att spela på stor plan. Nu återgår  vi till liten plan och kör sanktan i morgon.
Intensiv uppstart
2018-08-18 14:51
Nu har vi startat höstsäsongen med två veckor av träning och två träningsmatcher i 7-manna samt cup i Strängnäs! Det har funnits många semesterminnen att prata om och det märks att gänget tycker det är kul att träffas igen. Spelet blir successivt bättre efter vilan och nu kommer fokus ligga på passningsspel, bredda spelet och hitta ytor. Dagens 7-manna var också första gången vi körde positioner över hela plan, vilket funkade väldigt bra. Extra grattis till dagens lagkapten Ivar som fyllde 9 år!!