Välkommen till Hammarby P09 Lag 11

Fullbokad lördag
2017-02-11 21:52
Tre timmar fotboll blev facit idag, då vi startade dagen med träning i Tallkrogen och avslutade med två långa matcher mot Vega i Söderbymalmshallens stora hall. På träningen hade vi besök av nytillskottet Rasmus som vill börja i vårt lag - välkommen!

Vi ställer in måndagens utomhusträning och ses nästa lördag den 18 februari, då vi återigen har morgonträning följt av match mot Vega på eftermiddagen.
Kamratcupen
2017-01-07 16:36
Idag spelade vi fyra matcher i Kamratcupen i Ribbyhallen, där vi mötte två andra Bajenlag, Farsta och Pappas Pojkar. Kul som vanligt att spendera tid med det här gänget - god stämning och bra kämpatag! Vi fick även se en hel del uppmuntran och bevis på skön gemenskap och härlig laganda. Bland annat hade vi en superkompis Elias som sprang fram till vår egna målvakt i ett läge där några snabba mål hade ramlat in och gav honom en high-five och uppmuntrande ord. Kul att se - viktigare än alla tunnlar i världen!!  
Juluppehåll
2016-12-17 15:08
Idag var sista träningen innan jul. Det var mycket fokus på spelförståelse, spelbarhet och passningsspel och det märks att killarna nu verkligen börjar förstå och tänka fotboll som ett lagspel. Träningen avslutades med julmust, pepparkakor och skumtomtar.

Nästa tillfälle vi ses är på Kamratcupen lördagen den 7 januari. Vi kommer spela fyra matcher i Ribbyhallen (Nynäsvägen 3, Västerhaninge) - samling 8.20!!

Nu tackar vi för ett fantastiskt kul 2016 och önskar varandra en skön och avkopplande julhelg!!
Vintersäsongen i full gång
2016-11-13 20:48
I helgen startade vi inomhusträningen i Tallkrogens skola med 11 träningssugna killar. Det är en omställning att flytta in i en hall som är liten som ett större vardagsrum, men förhoppningsvis bidrar det till teknik och att kunna ta snabba beslut. Hallen kändes även lite mindre än förra året eftersom det är ett par decimeter längre killar än sist!

Vi fick sen direkt 5 fina matcher under söndagen då vi spelade Kungsan Breddlags Cup. Jättekul att umgås en hel dag - det blir så tydligt hur bra lag vi har och hur kul killarna har tillsammans!!

Ingen utomhusträning denna vecka pga all snö som kommit, utan nästa träning är lördag den 19 november. 
Höst5an stängde hösten
2016-10-30 18:27
Idag spelade vi cupen Höst5an på Enskede IP och avslutade därmed höstsäsongen. Det var sol och fint väder, men trots det ganska kallt för våra tappra supportrar (och tränare). Spelet värmde dock, och det var tre fina matcher som spelades mot två Enskede-lag och ett lag från Örby.

Nu väntar höstlov och ett par veckors träningsledigt. Nästa träning är inomhus och sker lördagen den 12:e november kl. 9.00 i Tallkrogens skola. Därefter har vi inomhuscup i Kungsängen söndag den 13:e november och veckan därpå drar vi igång med upplägget utomhusträning måndag kl. 17 (Kärrtorp) och inomhus lördag kl 9.00 (Tallkrogen). Se kalendern för alla våra samlingar! 

Skönt höstlov!!
Snart är höstsäsongen slut
2016-10-06 12:47
Vilken höst vi har haft!! 
  • Sol på i princip ALLA våra träningar
  • En träningsnärvaro på 77% på totalt 18 genomförda träningar
  • Sedan sommaren har vi spelat 9 matcher och en Cup. Totalt har vi i år utomhus spelat 25 matcher och två Cuper.
Nu återstår av höstsäsongen fyra träningar, en Bajenligan-match, träningsmatch på Torvalla IP, en Cup och en lagaktivitet på Tele2 arena. Ni hittar alla tider för detta i kalendern på hemsidan samt i utskickade kallelser som ni naturligtvis svarar på.

Vad gäller vintersäsongen så har vi blivit tilldelade inomhusträningar lördagar kl. 09.00 - 10.00 i Tallkrogens skola (övre hallen) och första träning blir lördagen den 12 november. Vi kommer även få en konstgrästid, men dag/tid/plats för dessa träningar tilldelas först senare i oktober. Vi återkommer så fort vi får besked! 

Det är även inbokat en inomhuscup i Kungsängen den 13 november som de som ville vara med har anmält sig till. Tider för detta skickas ut när spelschemat är satt.
 
Vi ses på lördag när sista Bajenliganmatchen spelas. Samling 09.30!!
Match och fotbollskalas
2016-09-24 11:02
Sensommaren håller hösten stången och det var en skön morgon på Hammarbyhöjden. Match mot duktiga Lag 12 som vi alltid spelar jämnt med, så även denna gång. Ett lite trött och morgonsömnigt gäng killar fick kämpa på bra för att försöka hålla jämna steg med motståndarna. Efter matchen delades välförtjänta medaljer ut och alla fick möjlighet att äta av tårtbuffen. Tack de föräldrar som bidrog med våra tre tårtor!!

I morgon är det återigen matcher (2 st) mot Haninge på Torvalla IP. Samling kl. 15.30!!
Tårtkalas och Bajenliganmatch
2016-09-11 16:40
I helgen spelade vi tidig morgonmatch i Bajenligan på helt nylagt konstgräs. Det var nästan full uppslutning och det nya gräset fick klart godkänt. Lite jobbigare att springa på och något trögare bollrull, men helt klart bättre än det gamla!

Efter matchen dukade Elshaday och hans föräldrar upp en födelsedagsfika som blir historisk. Det var korv, kakor, bullar, tårta, glass och godispåse! Verkligen uppskattat och det sjöngs och hurrades mer än en gång. GRATTIS Elshaday!! 
Ny träningsmatch mot Jarlaberg
2016-08-28 22:15
Innan sommaren en ruskigt kall och regnig söndagseftermiddag spelade vi träningsmatch mot Jarlaberg på deras 5-mannaplan. Det tyckte både dem och vi var riktigt kul, så när deras tränare Mattias kontaktade oss igen efter semestern så bokade vi in en ny träningsmatch som vi spelade idag. Typiskt nog så började det småregna även det här tillfället.

Denna gång spelade vi en längre match över 2*30 minuter, vilket innebar mycket spel för våra 9 killar. Motståndarna snurrade runt 22 spelare så det var pigga motståndare hela tiden. Som vanligt ville alla våra spelare gärna spela längre byten än vad som var fallet, så det är verkligen inget fel på motivationen och glädjen i att spela fotboll :-)

Nu är det träning som vanligt i veckan som kommer och nästa helg är det Bajenligan på lördag och match i Torvalla mot Haninge på söndag. Kallelser har skickats ut!