Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-11
Välkommen till Hammarby P09 Lag 11

10 matcher inget aprilskämt
2017-04-01 14:40
Lördag den 1 april ställde vi upp med två lag i Future Stars Cup på Hägerstensåsens BP och spelade inte mindre än 10 matcher! Det var totalt 13 killar som klarade av över fyra timmars spel på ett imponerande sätt. Idel glada miner, stor kämparglöd, mycket vackert passningsspel och många kreativa initiativ. Härlig start på utomhussäsongen som nu fortsätter med måndagsträning kl. 16.30 på Kärrtorps IP.
Matchschema St Erikscupen
2017-03-26 16:44

Samtidigt som vi har träning i morgon måndag 27/3 kommer vi ha föräldramöte på Kärrtorps IP - hoppas ni föräldrar kan komma! Vi kommer då bland annat prata om årets spel i St Erikscupen där vi nu har fått matchschema.


Vi kommer vara med i två serier i St Erikscupen - 12 matcher per serie. Vi kommer inte kalla alla spelare till matcherna, utan har delat upp så att 7-8 killar kommer spela varje match. Detta är gjort så att vi kommer snurra runt vilka som spelar med varandra och gjort det helt rättvist så att alla kommer bli kallade till 12 matcher var. Om det sedan blir återbud kommer alla få lika många möjligheter att hoppa in på reservplats. Under ”Dokument” i vänstermenyn finns den indelning vi gjort av killarna till respektive match - notera gärna i er kalender redan nu vilka matcher de ska spela. Alla matcher ligger även inlagda i kalendern på hemsidan, vilken även innehåller alla våra utomhusträningar – måndagar kl. 16.30 och torsdagar kl. 17.45.               

Fullbokad lördag
2017-02-11 21:52
Tre timmar fotboll blev facit idag, då vi startade dagen med träning i Tallkrogen och avslutade med två långa matcher mot Vega i Söderbymalmshallens stora hall. På träningen hade vi besök av nytillskottet Rasmus som vill börja i vårt lag - välkommen!

Vi ställer in måndagens utomhusträning och ses nästa lördag den 18 februari, då vi återigen har morgonträning följt av match mot Vega på eftermiddagen.
Kamratcupen
2017-01-07 16:36
Idag spelade vi fyra matcher i Kamratcupen i Ribbyhallen, där vi mötte två andra Bajenlag, Farsta och Pappas Pojkar. Kul som vanligt att spendera tid med det här gänget - god stämning och bra kämpatag! Vi fick även se en hel del uppmuntran och bevis på skön gemenskap och härlig laganda. Bland annat hade vi en superkompis Elias som sprang fram till vår egna målvakt i ett läge där några snabba mål hade ramlat in och gav honom en high-five och uppmuntrande ord. Kul att se - viktigare än alla tunnlar i världen!!  
Juluppehåll
2016-12-17 15:08
Idag var sista träningen innan jul. Det var mycket fokus på spelförståelse, spelbarhet och passningsspel och det märks att killarna nu verkligen börjar förstå och tänka fotboll som ett lagspel. Träningen avslutades med julmust, pepparkakor och skumtomtar.

Nästa tillfälle vi ses är på Kamratcupen lördagen den 7 januari. Vi kommer spela fyra matcher i Ribbyhallen (Nynäsvägen 3, Västerhaninge) - samling 8.20!!

Nu tackar vi för ett fantastiskt kul 2016 och önskar varandra en skön och avkopplande julhelg!!
Vintersäsongen i full gång
2016-11-13 20:48
I helgen startade vi inomhusträningen i Tallkrogens skola med 11 träningssugna killar. Det är en omställning att flytta in i en hall som är liten som ett större vardagsrum, men förhoppningsvis bidrar det till teknik och att kunna ta snabba beslut. Hallen kändes även lite mindre än förra året eftersom det är ett par decimeter längre killar än sist!

Vi fick sen direkt 5 fina matcher under söndagen då vi spelade Kungsan Breddlags Cup. Jättekul att umgås en hel dag - det blir så tydligt hur bra lag vi har och hur kul killarna har tillsammans!!

Ingen utomhusträning denna vecka pga all snö som kommit, utan nästa träning är lördag den 19 november. 
Höst5an stängde hösten
2016-10-30 18:27
Idag spelade vi cupen Höst5an på Enskede IP och avslutade därmed höstsäsongen. Det var sol och fint väder, men trots det ganska kallt för våra tappra supportrar (och tränare). Spelet värmde dock, och det var tre fina matcher som spelades mot två Enskede-lag och ett lag från Örby.

Nu väntar höstlov och ett par veckors träningsledigt. Nästa träning är inomhus och sker lördagen den 12:e november kl. 9.00 i Tallkrogens skola. Därefter har vi inomhuscup i Kungsängen söndag den 13:e november och veckan därpå drar vi igång med upplägget utomhusträning måndag kl. 17 (Kärrtorp) och inomhus lördag kl 9.00 (Tallkrogen). Se kalendern för alla våra samlingar! 

Skönt höstlov!!
Snart är höstsäsongen slut
2016-10-06 12:47
Vilken höst vi har haft!! 
  • Sol på i princip ALLA våra träningar
  • En träningsnärvaro på 77% på totalt 18 genomförda träningar
  • Sedan sommaren har vi spelat 9 matcher och en Cup. Totalt har vi i år utomhus spelat 25 matcher och två Cuper.
Nu återstår av höstsäsongen fyra träningar, en Bajenligan-match, träningsmatch på Torvalla IP, en Cup och en lagaktivitet på Tele2 arena. Ni hittar alla tider för detta i kalendern på hemsidan samt i utskickade kallelser som ni naturligtvis svarar på.

Vad gäller vintersäsongen så har vi blivit tilldelade inomhusträningar lördagar kl. 09.00 - 10.00 i Tallkrogens skola (övre hallen) och första träning blir lördagen den 12 november. Vi kommer även få en konstgrästid, men dag/tid/plats för dessa träningar tilldelas först senare i oktober. Vi återkommer så fort vi får besked! 

Det är även inbokat en inomhuscup i Kungsängen den 13 november som de som ville vara med har anmält sig till. Tider för detta skickas ut när spelschemat är satt.
 
Vi ses på lördag när sista Bajenliganmatchen spelas. Samling 09.30!!
Match och fotbollskalas
2016-09-24 11:02
Sensommaren håller hösten stången och det var en skön morgon på Hammarbyhöjden. Match mot duktiga Lag 12 som vi alltid spelar jämnt med, så även denna gång. Ett lite trött och morgonsömnigt gäng killar fick kämpa på bra för att försöka hålla jämna steg med motståndarna. Efter matchen delades välförtjänta medaljer ut och alla fick möjlighet att äta av tårtbuffen. Tack de föräldrar som bidrog med våra tre tårtor!!

I morgon är det återigen matcher (2 st) mot Haninge på Torvalla IP. Samling kl. 15.30!!