Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-11
Välkommen till Hammarby P09 Lag 11

Sista matchen innan sommaruppehåll
2017-06-11 22:14
Idag spelades den sista matchen innan sommarvilan då vi mötte Boo FF på den charmiga Boovallen. En mycket fin match med mängder av fina prestationer. Vi fick bland annat se aktivt agerande i försvarspositioner, bländande teknik, massor av fina passningskombinationer, breddat spel där kanterna användes flitigt, skarpa avslut och som extra krydda en klockren bicykleta i ribban.

Nu återstår några träningar innan vi går på sommarledighet:
- Torsdag 15 juni kl. 17.45
- Måndag 19 juni kl. 16.30
- Måndag 26 juni kl. 16.30
- Torsdag 29 juni kl. 17.45 
Dagen avslutades med fotografering
2017-05-07 21:33
Dagen bestod av två samtidiga bortamatcher i St Erikscupen, en mot Boo FF och en mot Huddinge IF. Under båda matcherna låg fokus på veckans tema "Försvarsspel", men när det gäller de här killarna fanns såklart utrymme för många dribblingar, fina kombinationer och mängder av målchanser och producerade mål. Grymt gäng vi har!

Dagen avslutades med vattenkamning, instoppade tröjor och fotografering. Snygga är vi också!
Premiär i Sanktan
2017-04-23 14:49
Denna soliga "vårdag" spelade vi våra två första matcher i St Erikscupen, ett gäng hemma mot Gustavsberg och det andra borta mot Örby. I stort sett full uppslutning, där även sjuklingen Ivar kom och hejade, fint spel och härlig inställning. Kul att vara igång!!
10 matcher inget aprilskämt
2017-04-01 14:40
Lördag den 1 april ställde vi upp med två lag i Future Stars Cup på Hägerstensåsens BP och spelade inte mindre än 10 matcher! Det var totalt 13 killar som klarade av över fyra timmars spel på ett imponerande sätt. Idel glada miner, stor kämparglöd, mycket vackert passningsspel och många kreativa initiativ. Härlig start på utomhussäsongen som nu fortsätter med måndagsträning kl. 16.30 på Kärrtorps IP.
Matchschema St Erikscupen
2017-03-26 16:44

Samtidigt som vi har träning i morgon måndag 27/3 kommer vi ha föräldramöte på Kärrtorps IP - hoppas ni föräldrar kan komma! Vi kommer då bland annat prata om årets spel i St Erikscupen där vi nu har fått matchschema.


Vi kommer vara med i två serier i St Erikscupen - 12 matcher per serie. Vi kommer inte kalla alla spelare till matcherna, utan har delat upp så att 7-8 killar kommer spela varje match. Detta är gjort så att vi kommer snurra runt vilka som spelar med varandra och gjort det helt rättvist så att alla kommer bli kallade till 12 matcher var. Om det sedan blir återbud kommer alla få lika många möjligheter att hoppa in på reservplats. Under ”Dokument” i vänstermenyn finns den indelning vi gjort av killarna till respektive match - notera gärna i er kalender redan nu vilka matcher de ska spela. Alla matcher ligger även inlagda i kalendern på hemsidan, vilken även innehåller alla våra utomhusträningar – måndagar kl. 16.30 och torsdagar kl. 17.45.               

Fullbokad lördag
2017-02-11 21:52
Tre timmar fotboll blev facit idag, då vi startade dagen med träning i Tallkrogen och avslutade med två långa matcher mot Vega i Söderbymalmshallens stora hall. På träningen hade vi besök av nytillskottet Rasmus som vill börja i vårt lag - välkommen!

Vi ställer in måndagens utomhusträning och ses nästa lördag den 18 februari, då vi återigen har morgonträning följt av match mot Vega på eftermiddagen.
Kamratcupen
2017-01-07 16:36
Idag spelade vi fyra matcher i Kamratcupen i Ribbyhallen, där vi mötte två andra Bajenlag, Farsta och Pappas Pojkar. Kul som vanligt att spendera tid med det här gänget - god stämning och bra kämpatag! Vi fick även se en hel del uppmuntran och bevis på skön gemenskap och härlig laganda. Bland annat hade vi en superkompis Elias som sprang fram till vår egna målvakt i ett läge där några snabba mål hade ramlat in och gav honom en high-five och uppmuntrande ord. Kul att se - viktigare än alla tunnlar i världen!!  
Juluppehåll
2016-12-17 15:08
Idag var sista träningen innan jul. Det var mycket fokus på spelförståelse, spelbarhet och passningsspel och det märks att killarna nu verkligen börjar förstå och tänka fotboll som ett lagspel. Träningen avslutades med julmust, pepparkakor och skumtomtar.

Nästa tillfälle vi ses är på Kamratcupen lördagen den 7 januari. Vi kommer spela fyra matcher i Ribbyhallen (Nynäsvägen 3, Västerhaninge) - samling 8.20!!

Nu tackar vi för ett fantastiskt kul 2016 och önskar varandra en skön och avkopplande julhelg!!
Vintersäsongen i full gång
2016-11-13 20:48
I helgen startade vi inomhusträningen i Tallkrogens skola med 11 träningssugna killar. Det är en omställning att flytta in i en hall som är liten som ett större vardagsrum, men förhoppningsvis bidrar det till teknik och att kunna ta snabba beslut. Hallen kändes även lite mindre än förra året eftersom det är ett par decimeter längre killar än sist!

Vi fick sen direkt 5 fina matcher under söndagen då vi spelade Kungsan Breddlags Cup. Jättekul att umgås en hel dag - det blir så tydligt hur bra lag vi har och hur kul killarna har tillsammans!!

Ingen utomhusträning denna vecka pga all snö som kommit, utan nästa träning är lördag den 19 november.