Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-11
Välkommen till Hammarby P09 Lag 11

Dubbla matcher och tårta på Hammarbyhöjden
2017-09-10 12:33
Denna derbydag spelade vi två hemmamatcher i Sankt Erikscupen  på Hammarbyhöjdens IP. Som vanligt härlig inställning, bra kamratskap och grymt spel!

Första matchen fick en fin avrundning då Elshaday dukade upp tårta, kakor och godis för att fira hans 8-årsdag som är i morgon. Stort Grattis till vår egen dribblingskung!!
Nu är vi igång
2017-08-14 18:13
Efter en skön sommarledighet smygstartade vi förra veckan igång med träningar för att idag vara 11 killar på plats. Lite längre, lite snabbare och mycket taggade för en rolig höst tillsammans!

Nu kör vi vidare med träningar måndagar och torsdagar på Kärrtorps IP. På söndag blir det matcher igen, då vi har en liten turnering mot Vega, Jarlaberg och Boo på Torvalla IP. Vi ställer upp med två lag som får fyra matcher var.
Sommarledighet
2017-06-29 21:56
Idag hade vi avslutning för en fantastiskt rolig och utvecklande vårsäsong! Föräldrarna fick sig en rejäl genomkörare i föräldramatchen där barnen såklart gick ut segrande. 

Summerar vi vårens utomhussäsong har vi sedan april haft 26 träningar, 12 matcher och 1 Cup. Träningsnärvaron har varit otroligt bra och vi ligger i snitt på ungefär 9 deltagande killar. Det som varit påtagligt hittills under säsongen är barnens förmåga att börja hitta varandra spel- och passningsmässigt samt att de nu börjar förstå och tänka försvarsspel. Sen är de genomgående tekniskt oerhört duktiga!

Nu tar vi sommaruppehåll och startar träningarna igen måndagen den 7 augusti på Kärrtorps IP. Vi kommer under hösten ha samma träningstider som tidigare, dvs måndagar kl. 16.30 och torsdagar kl. 17.45.

Sista matchen innan sommaruppehåll
2017-06-11 22:14
Idag spelades den sista matchen innan sommarvilan då vi mötte Boo FF på den charmiga Boovallen. En mycket fin match med mängder av fina prestationer. Vi fick bland annat se aktivt agerande i försvarspositioner, bländande teknik, massor av fina passningskombinationer, breddat spel där kanterna användes flitigt, skarpa avslut och som extra krydda en klockren bicykleta i ribban.

Nu återstår några träningar innan vi går på sommarledighet:
- Torsdag 15 juni kl. 17.45
- Måndag 19 juni kl. 16.30
- Måndag 26 juni kl. 16.30
- Torsdag 29 juni kl. 17.45 
Dagen avslutades med fotografering
2017-05-07 21:33
Dagen bestod av två samtidiga bortamatcher i St Erikscupen, en mot Boo FF och en mot Huddinge IF. Under båda matcherna låg fokus på veckans tema "Försvarsspel", men när det gäller de här killarna fanns såklart utrymme för många dribblingar, fina kombinationer och mängder av målchanser och producerade mål. Grymt gäng vi har!

Dagen avslutades med vattenkamning, instoppade tröjor och fotografering. Snygga är vi också!
Premiär i Sanktan
2017-04-23 14:49
Denna soliga "vårdag" spelade vi våra två första matcher i St Erikscupen, ett gäng hemma mot Gustavsberg och det andra borta mot Örby. I stort sett full uppslutning, där även sjuklingen Ivar kom och hejade, fint spel och härlig inställning. Kul att vara igång!!
10 matcher inget aprilskämt
2017-04-01 14:40
Lördag den 1 april ställde vi upp med två lag i Future Stars Cup på Hägerstensåsens BP och spelade inte mindre än 10 matcher! Det var totalt 13 killar som klarade av över fyra timmars spel på ett imponerande sätt. Idel glada miner, stor kämparglöd, mycket vackert passningsspel och många kreativa initiativ. Härlig start på utomhussäsongen som nu fortsätter med måndagsträning kl. 16.30 på Kärrtorps IP.
Matchschema St Erikscupen
2017-03-26 16:44

Samtidigt som vi har träning i morgon måndag 27/3 kommer vi ha föräldramöte på Kärrtorps IP - hoppas ni föräldrar kan komma! Vi kommer då bland annat prata om årets spel i St Erikscupen där vi nu har fått matchschema.


Vi kommer vara med i två serier i St Erikscupen - 12 matcher per serie. Vi kommer inte kalla alla spelare till matcherna, utan har delat upp så att 7-8 killar kommer spela varje match. Detta är gjort så att vi kommer snurra runt vilka som spelar med varandra och gjort det helt rättvist så att alla kommer bli kallade till 12 matcher var. Om det sedan blir återbud kommer alla få lika många möjligheter att hoppa in på reservplats. Under ”Dokument” i vänstermenyn finns den indelning vi gjort av killarna till respektive match - notera gärna i er kalender redan nu vilka matcher de ska spela. Alla matcher ligger även inlagda i kalendern på hemsidan, vilken även innehåller alla våra utomhusträningar – måndagar kl. 16.30 och torsdagar kl. 17.45.               

Fullbokad lördag
2017-02-11 21:52
Tre timmar fotboll blev facit idag, då vi startade dagen med träning i Tallkrogen och avslutade med två långa matcher mot Vega i Söderbymalmshallens stora hall. På träningen hade vi besök av nytillskottet Rasmus som vill börja i vårt lag - välkommen!

Vi ställer in måndagens utomhusträning och ses nästa lördag den 18 februari, då vi återigen har morgonträning följt av match mot Vega på eftermiddagen.