Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010-23

Vi är ett gäng på 13 killar från Södermalm och närförorterna som strävar efter att spela mycket fotboll och att ha roligt tillsammans. Just nu tränar vi 2-3 gånger i veckan och har som målsättning att delta i cuper för att det ska bli så mycket fotboll som möjligt. Under 2018 spelar vi med två lag i "Sanktan".


Rötterna, Ambitionen, Gemenskapen, Respekten, Kärleken - Tillsammans är vi Hammarby

Dubbla Cup helger
2018-04-16 18:22
Äntligen dags för premiär i sankt Eriks cupen lördagen den 21/4 men innan det har vi avverkat två cuper efter varandra. Först den 8 april hade vi nöjet att återvända till den cup som var vår första någonsin 
FUTURE STARS CUP i Fruängen.
Killarna glada och förväntans fulla som vanligt och dessa cuper är verkligen ett tillfälle för killarna att även umgås utanför planen.
Första matchen inleddes mot Vega FC ett lag som spelade boll och det skulle visa sig att det blev dagens största utmaning men när vi väl hittade fokus kunde vi vinna denna jämna match med 4-2.
Därefter blev det två vinster mot mälarhöjden innan vi ställdes mot AIK. Ett rejält taggat lag tog snabbt kommandot och slutsiffrorna blev 6-0 alltid lika roligt att vinna derbyn
Totalt blev det 5 vinster av 5 möjliga denna dag och med en målskillnad på 28-8 Bra jobbat killar.

Ny helg och ny cup 
14 april ställde vi upp i UPPLADDNINGSCUPEN  i Bollmora vilket blev en lyckad dag med fantastiskt väder och en väl arrangerad tillställning 
6 matcher denna dag  och vinst i alla och total målskillnad på 31-5 stort grattis killar 

Nu ser vi fram emot Sankt Erikscupen under resten av våren där vi är anmälda i två serier så att det blir mycket fotboll framöver
Bajen Hälsning till alla killar och till alla föräldrar som var där och stöttade
Intensiv helg
2018-03-19 17:55
Snart är våren här och med den Sankt Erikscupen så nu kör laget på för fullt. Denna helg blev det först på lördagen match mot Djurgården i deras fina tält på Hjorthagen där vi fick möjlighet att träna mycket på anfalls spel (två matcher 7-1 resp 9-1). Sedan på söndagen träningsmatch mot duktiga Hammarby lag 8 i hallen på Farsta IP jämn och välspelad match men efter stolpe ut fick vi se oss slagna med 2-3.
Bra jobbat killar.
Träningsmatch i kylan
2018-03-10 18:13
Träningsmatch mot IFK Haninge på Enskede IP där vaktmästaren gjort ett fint arbete med att få bort snön från plan.  Tufft för bägge lagen i kylan och efter en jämn match blev det vinst med 4-2.
Gemensam lagbild efter matchen😊
Skridskoåkning på konstgräs
2018-02-23 10:41
När vädrets makter sätter stopp för utomhus träning så får man vara lite kreativ så denna onsdag fick det bli skridsko åkning med korvgrillning. Fin kväll med bra uppslutning tack till alla som bidrog och extra kul att vissa föräldrar tog chansen att visa sina skridsko färdigheter.
Vasalunds Februari Cup
2018-02-04 20:23
I pausen blev det lag bild. Sixten som var med de tre första matcherna saknas på bilden
Dagen startade med samling i kungsängens sporthall kl 09:30. Cupen bestod av 5st fem fem manna matcher a`15 minuter
På plats denna gång var Viking, Sixten, Erik, Adam, Destan, Silvian och Silvano.

Ett taggat gäng som var sugna på fotboll gick ut i första matchen mot Norrtull SK där de snabbt tog kommandot och kunde vinna med 6-0.
Efter en kort vila var det dags igen nu mot IFK Haninge, då första matchen hade gått lätt var killarna lite övermodiga och trodde att det skulle bli lätt. Haninge öppnade starkt och i första fem var vi inte alls med vi kunde sedan jobba oss in i matchen och till slut kunde vi läsa resultatet till 1-1 vilket var rättvist sett till hela matchen .
I tredje matchen ställdes vi mot Spånga IF och nu var killarna med från start. Återigen en helt jämn match som slutar 1-1.

Nu fick vi vila lite längre och vi tog gemensam paus i matsalen och där blev det mat och annat gott att äta.
I fjärde matchen ställdes vi mot ett duktigt AIK som med fina kontringar såg till att vi fick vår första förlust 2-6.
Killarna återhämtade sig snabbt och i dagens sista match mot Bromsten kunde vi kamma hem en vinst till nu med 5-1. Efter det blev det medaljer till alla vilket var mycket uppskattat.
En bra dag för Hammarby P10-23 där vi fick se många fina individuella prestationer. 
Tack till föräldrarna som var där och stöttade.
Sammanfattning av hösten 2017
2018-02-04 15:43
Lagfoto efter sista träningsmatchen mot Bo FF
Efter att ha inlett höstsäsongen med match mot Djurgården fortsatte hösten med träningsmatcher mot
AIK, Hammarby P10-7,  IFK Haninge , Enskede och Bo FF. 
Matcherna spelades på Enskede IP och i de flesta fall hade vi bra väder med en behaglig temperatur men killarna fick också känna på hur det är att spela när det är kallt och blött.
Rolig höst med mycket matcher och vi kunde också fortsätta med utomhusträningarna ända fram i december.
Höstsäsong
2017-11-11 15:56
Nu drar höstsäsongen igång på allvar och idag så spelades första träningsmatchen där Djurgårdens IF hade bjudits in för spel på Enskede IP.
Alla lagets killar kom idag vilket var kul. 
I första matchen tryckte vi tillbaka dem ordentligt och vi kunde skapa flera målchanser som också resulterade i mål. Djurgården bytte taktik och körde långa utsparkar som gav farliga kontringar men när domaren blåste slutsignal hade vi vunnit med 4-1.
Sedan delades lagen upp i två lag så vi kunde ge alla spelare mera speltid. Roligt att alla fick spela mycket och vi kunde vinna även dessa två matcher.
Bra dag med hyfsat väder men det börjar bli kallt.
Som vanligt avslutades dagen med den alltid så uppskattade fikan.
AIK Knattecup
2017-10-23 17:36

Cup dags igen alltid lika roligt denna gång åkte vi till solna för att delta i AIK knattecup på råsunda ip.

Fint upplägg med tre matcher på kort tid pojkarna bjöd på fin fotboll och det blev tre vinster.

Match 1

Vi möter Enebyberg vinst 6-1. Jämt match men vi har fler anfall som vi kan nyttja sedan  avslutar vi med en hårt slagen straff av oskar

Match 2
Vi möter  Transformers vinst 9-0. Spelövertag från start och vi "parkerar" på deras planhalva trots att vi vinner stort lyckas killarna behålla ett fint spel matchen igenom
Match 3
Vi möter Erikslund vinst 5-1. Matchen startar i högt tempo och vi radar upp chanser men har svårt att få hål på motståndarna. Till slut får vi ett fint avslut som ger oss 1-0. Sedan kan en duktig kille i motståndarlaget kvittera till 1-1 innan vi tar över mer och mer och till slut har vi vunnit med 5-1, bra jobbat.


Fotbollskalaset 2017
2017-10-23 12:05
Då har vi återigen kunnat avnjuta ett lyckat arrangemang med årets fotbollskalas med sedvanlig utdelning av årets värdegrundsmedalj och dessutom spelades det en match och även om killarna såg fram emot en massa tårta så kunde man ändå fokusera tillräckligt för att vinna en match i bajenligan. Njut av lite bilder.