Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010-23

Vi är ett gäng på 12 killar från Södermalm och närförorterna som strävar efter att spela mycket fotboll och att ha roligt tillsammans. Just nu tränar vi två gånger i veckan och har som målsättning att delta i cuper för att det ska bli så mycket fotboll som möjligt. I Hammarbys egen "Bajenliga" möter vi andra Hammarby lag.


Rötterna, Ambitionen, Gemenskapen, Respekten, Kärleken - Tillsammans är vi Hammarby

Höstsäsong
2017-11-11 15:56
Nu drar höstsäsongen igång på allvar och idag så spelades första träningsmatchen där Djurgårdens IF hade bjudits in för spel på Enskede IP.
Alla lagets killar kom idag vilket var kul. 
I första matchen tryckte vi tillbaka dem ordentligt och vi kunde skapa flera målchanser som också resulterade i mål. Djurgården bytte taktik och körde långa utsparkar som gav farliga kontringar men när domaren blåste slutsignal hade vi vunnit med 4-1.
Sedan delades lagen upp i två lag så vi kunde ge alla spelare mera speltid. Roligt att alla fick spela mycket och vi kunde vinna även dessa två matcher.
Bra dag med hyfsat väder men det börjar bli kallt.
Som vanligt avslutades dagen med den alltid så uppskattade fikan.
AIK Knattecup
2017-10-23 17:36

Cup dags igen alltid lika roligt denna gång åkte vi till solna för att delta i AIK knattecup på råsunda ip.

Fint upplägg med tre matcher på kort tid pojkarna bjöd på fin fotboll och det blev tre vinster.

Match 1

Vi möter Enebyberg vinst 6-1. Jämt match men vi har fler anfall som vi kan nyttja sedan  avslutar vi med en hårt slagen straff av oskar

Match 2
Vi möter  Transformers vinst 9-0. Spelövertag från start och vi "parkerar" på deras planhalva trots att vi vinner stort lyckas killarna behålla ett fint spel matchen igenom
Match 3
Vi möter Erikslund vinst 5-1. Matchen startar i högt tempo och vi radar upp chanser men har svårt att få hål på motståndarna. Till slut får vi ett fint avslut som ger oss 1-0. Sedan kan en duktig kille i motståndarlaget kvittera till 1-1 innan vi tar över mer och mer och till slut har vi vunnit med 5-1, bra jobbat.


Fotbollskalaset 2017
2017-10-23 12:05
Då har vi återigen kunnat avnjuta ett lyckat arrangemang med årets fotbollskalas med sedvanlig utdelning av årets värdegrundsmedalj och dessutom spelades det en match och även om killarna såg fram emot en massa tårta så kunde man ändå fokusera tillräckligt för att vinna en match i bajenligan. Njut av lite bilder.
Lindgren Bil Cup 2017
2017-09-19 09:31

Äntligen dags för cup igen och killarna var förväntans fulla när vi mötte upp ute i Värmdö. Vädrets makter hade vi också med oss då regnet lyste med sin frånvaro denna höstdag.


HIF - Fisksätra IF 0-1

Vi börjar starkt och tar ett grepp om matchen de första 5 min där vi också producerar flera farliga chanser men när väl Fisksätra får ordning på sitt spel så blir det en jämn kamp där vi inte lyckas få in några av våra chanser medans Fisksätra får utdelning på en av sina. Jämn match mot ett bra lag.


HIF- Värmdö IF 5-0

Vi tar snabbt greppet om denna match och nu får vi också utdelning på våra chanser när det står 4-0 får det andra laget ta in en extra spelare(cup regel) och det gör det svårare men trots det kan vi göra 5-0 och nu får det andra laget ta in en till och nu börjar det bli trångt vi kan fortsätta anfalla men vi lyckas inte göra flera mål


HIF-BKBK 4-4

Efter vinsten i match 2 är killarna på topp humör men också lite övermodiga men vi kan ta kommandot och gå upp i ledning tyvärr är killarna lite ofokuserade och lekfulla(kul) så på slutet tappar vi in 2 snabba mål och resultatet skrivs till 4-4 (vi på föräldrasidan trodde vi kom undan med 5-4) En av killarna i BKBK gjorde en lysande insats och bidrog starkt till att de kunde vända matchen - kul att se.


HIF- Örby IF 5-0

I sista matchen tar killarna fram de sista krafterna(de är ju vana med dubbel match tid från bajenligan och det syns) och bollarna letar sig in i rask takt fram till 5-0 sedan blir det återigen trångt då motståndarna får ta in flera spelare.


Detta blev en lyckad dag med bra matcher där ledarna passade på att hålla föräldramöte med de som var på plats särskilt protokoll skickas separat kring vad som togs upp.


Man kan återigen konstatera att killarna vekligen gillar detta med Cup - mycket fotboll och gemenskap.


SBIF Minicup
2017-08-16 14:48
Då var det åter dags för cup och denna gång samlades vi på Orminge BP där Saltsjöbaden arrangerade en minicup. Matcher spelades på två planer och vi fick tre matcher.

I första matchen mötte vi ett annat Hammarby lag som vi tidigare mött P10-3 och då fått stryk
revansch sugna pojkar gav allt och med fint spel och kämpa glöd kunde vi vinna med 2-1 och på så sätt blev det en smakstart på cupen.

I match två ställdes vi mot BoFF P10-3 och nu hade vi fått upp farten och vinsten blev 7-1

I sista matchen möte vi IFK Haninge P10-2 en kämpa match då viss trötthet infunnit sig då vi bara hade 10 min mellan de sista matcherna tillslut efter diverse stolpskott kunde vi fira ännu en seger och denna gång med 2-0

En välarrangerad liten cup som blir upptakt på hösten, alltid roligt med cuper och killarna hade förstås riktigt kul 
Österåkercupen
2017-06-19 17:53
Dags för cup nr 2 samling på Åkersberga IP 18 juni 2017
Fyra matcher under dagen
Match 1 mot Spånga P10-2  vinst 
Match 2 mot Spånga P10-1 vinst
Match 3 mot Åkersberga BP vinst
Match 3 mot Österåker P10 vinst

Vi blev glada då vi vid ankomst fick besked att cupen var inställd men att då så många kommit ändå sattes det snabbt ihop ett antal matcher så det kunde bli spel - kul för pojkarna

Future Stars Cup
2017-04-03 09:00

Då har laget spelat sin första cup - Future Stars Cup


Mälarhöjdens IK stod som arrangör och redan på morgonen när vi samlades tittade solen fram.  Det var förväntans fulla killar som stod uppställda redan kl 08:00 med stora leenden och med viss nervositet.

Första matchen mot IFK Viksjö blev en rolig start för killarna som visade både spelglädje och spelförmåga och till slut stod resultat till 9-3 till vår fördel. Överlyckliga killar kunde sedan samlas för lite påfyllning av energi.


I andra matchen fick vi möta Erikslunds KF där det blev en betydligt jämnare match men killarna uppvisade en fin inställning där alla deltog och kämpade för varann vilket till slut gav utdelning och vi vann ännu en match. Nu med resultat 4-1


I match nummer tre ställs vi mot kamraterna från Hammarby P10-3 vilket är ett lag med lite mera match träning än vad vi har och det visar sig snart att det är ett välorganiserat lag som har arbetat med positioner. Vi står upp bra under perioder och kan ge dem fint motstånd men till slut förlorar vi matchen till ett bättre lag.

Förlust med 2-8 Detta är dock inget som stör killarna som har kul och som direkt har sikte på nästa match.


Match nummer fyra spelades mot Älvsjö AIK och med förnyat självförtroende och med stor spelglädje kunde vi "kamma" hem ännu en vinst denna gång med 4-1


Inför sista matchen började en viss trötthet märkas men trots det fanns det en vilja att spela, alla höll humöret uppe och vi mötte nu IFK Haninge och här körde killarna på ren vilja och visade snabbt vem som bestämde och ännu en vinst kunde inkasseras  till killarna nu med 4-0, kul att få hålla nollan :)


Tack till alla föräldrar och syskon som var där och stöttade - solen lyser alltid på Bajen i alla fall denna dag 


Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 19/11 10:00
7 - 7  
Lör 18/11 10:00
3 - 11
Lör 11/11 10:00
4 - 1  
Lör 7/10 12:00
6 - 4  
Lör 23/9 09:00
4 - 5  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen