Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010-23

Vi är ett gäng på 13 killar från Södermalm och närförorterna som strävar efter att spela mycket fotboll och att ha roligt tillsammans. Just nu tränar vi 2-3 gånger i veckan och har som målsättning att delta i cuper för att det ska bli så mycket fotboll som möjligt. Under 2019 spelar vi med två lag i "Sanktan" och vi spelar dessutom ett antal träningsmatcher mot andra ambitiösa lag. 


Rötterna, Ambitionen, Gemenskapen, Respekten, Kärleken - Tillsammans är vi Hammarby

Träningsmatch mot RCD Espanoyl
2019-02-18 15:48
Match mot RCD Espanoyl.
Matchen inleds i högt tempo och 1-2 efter första kvarten vi kämpar och sliter och Espanoyl försöker passa sig fram. I andra kvarten fortsatt högt tempo där vi kämpar och sliter medans Espanoyl sticker upp och gör mål 1-3 tidigt i andra där vi har flera chanser att reducera men Espanoyl kan med fint passningsspel utöka till 1-4 Tredje kvarten fortsatt jämt spel och vi kan göra ett fint mål till 2-4. Efter svängit spel kan Espanoyl öka till 2-5 som blir slutresultat. Vi avslutar med gemensam bild.
Rolig match där vi fick möte ett passningsskickligt lag.
Träningsmatch mot IFK Haninge
2019-02-17 13:34
Tack för matchen
Träningsmatch mot IFK Haninge i farstahallen 1-0 i första, stort spelövertag men Haninge har en fantastisk målvakt I andra fortsatt övertag men nu lyckas vi få in 4 till I tredje lyckas Haninge ta ledningen med 1-0 vi jobbar oss in i matchen igen och reducerar till 1-1 men vi jobbar hårdare i offensiven och tar ledningen med 2-1 men ett nu hårt kämpande Haninge gör snart 2-2 och har flera chanser att ta ledningen men nu kan vi sticka upp och ta ledningen med 3-2 och strax efter blåser domaren av. Sista startar med hög offensiv och vi gör snabbt 3-0 sedan kämpar Haninge sig till baka men vi kan ändå göra 4-0 5-0 6-0 7-0 bra jobbat killar - tack till alla som var där och stöttade
Träningscup på SATS Nacka
2019-02-10 16:30
Bra träningscup i den fina inomhushallen på Sats i Nacka Strand.
Motståndet stod Boo och Aik för och alla lagen fick spela 2 matcher mot varandra. För vår del inledde vi med en förlust mot Aik där vi inte riktigt var med från start. Därefter vaknade vi till och kunde prestera 3 bra matcher där vi fick med oss resultaten i samtliga.
Riktigt kul med matcher. Tack till alla som var där och stöttade.
Hammarby boxning
2018-12-08 19:31
Hårdträning på Hammarby boxning - killarna njuter av hårdkörningen med tränaren boys boys.
 
Cup på Lidingö
2018-11-17 15:03
20181117
Inbjudna till cup på lidingö med bra motstånd.
Första matchen spelas mot Enebyberg och vi har lite svårt att komma igång men till slut kan vi vinna med
4-2.
I match nr.2 ställs vi mot djurgården och här kan vi vinna med 3-1 efter en jämn match med visst övertag till vår farvör.
I match nr.3 möter vi duktiga Lidingö som vi mött tidigare och här slutar det 4-4 efter att vi haft svårt att få ordning på spelet.
I match nr.4 tar vi oss an Aik som vi tidigare mött och förlorat emot denna gång går vi upp till en 4-2 ledning men till slut blir det 4-4 lite surt men dagens klart bästa match.
Rolig dag med en väl arrangerad cup. Killarna var nöjda och glada

Värdegrundspriset 2018
2018-11-17 10:12
Grattis Viking
S:t Eriks-Cupen 2018
2018-11-01 10:15
Då var årets säsong avseende S:t Eriks- Cupen avslutad och vi kan konstatera att laget fortsätter att utvecklas på ett mycket positivt sätt både fotbollsmässigt och socialt - killarna växer.
Resultaten kan vi vara stolta över med övervägande segrar. 
Vi fortsätter att träna och spela matcher och med flera cuper inplanerade.
Dubbla Cup helger
2018-04-16 18:22
Äntligen dags för premiär i sankt Eriks cupen lördagen den 21/4 men innan det har vi avverkat två cuper efter varandra. Först den 8 april hade vi nöjet att återvända till den cup som var vår första någonsin 
FUTURE STARS CUP i Fruängen.
Killarna glada och förväntans fulla som vanligt och dessa cuper är verkligen ett tillfälle för killarna att även umgås utanför planen.
Första matchen inleddes mot Vega FC ett lag som spelade boll och det skulle visa sig att det blev dagens största utmaning men när vi väl hittade fokus kunde vi vinna denna jämna match med 4-2.
Därefter blev det två vinster mot mälarhöjden innan vi ställdes mot AIK. Ett rejält taggat lag tog snabbt kommandot och slutsiffrorna blev 6-0 alltid lika roligt att vinna derbyn
Totalt blev det 5 vinster av 5 möjliga denna dag och med en målskillnad på 28-8 Bra jobbat killar.

Ny helg och ny cup 
14 april ställde vi upp i UPPLADDNINGSCUPEN  i Bollmora vilket blev en lyckad dag med fantastiskt väder och en väl arrangerad tillställning 
6 matcher denna dag  och vinst i alla och total målskillnad på 31-5 stort grattis killar 

Nu ser vi fram emot Sankt Erikscupen under resten av våren där vi är anmälda i två serier så att det blir mycket fotboll framöver
Bajen Hälsning till alla killar och till alla föräldrar som var där och stöttade
Intensiv helg
2018-03-19 17:55
Snart är våren här och med den Sankt Erikscupen så nu kör laget på för fullt. Denna helg blev det först på lördagen match mot Djurgården i deras fina tält på Hjorthagen där vi fick möjlighet att träna mycket på anfalls spel (två matcher 7-1 resp 9-1). Sedan på söndagen träningsmatch mot duktiga Hammarby lag 8 i hallen på Farsta IP jämn och välspelad match men efter stolpe ut fick vi se oss slagna med 2-3.
Bra jobbat killar.