Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010-27
Välkommen till Hammarby P 2010 lag 27
Glädje, respekt, gemenskap!
Bajenligan avslutad för i år
2016-10-11 14:20
I lördags avslutade vi första säsongen i bajenligan på bästa tänkbara vis - kämparanda, kamratskap, snygga mål, -brytningar, räddningar och -passningar! Till publikens jubel fick killarna springa välförtjänta ärevarv genom publikhavet. 

Vi ser att killarna har utvecklats mycket under säsongen och passningsspelet börjar så smått komma igång. Föräldrarna har skött sig strålande på sidan av planen - peppat och stöttat på ett föredömligt sätt!

Sista utomhusträningen äger rum 18/10, därefter är det inomhussäsong från 13/11. Vi tränar i Eriksdalsskolans hall nr 3, på söndagar mellan kl 12-13. 

Vi kommer att kalla till föräldramöte för att beskriva träningsupplägg och målsättning, samt starta en lagkassa, och utse olika ansvarsuppdrag vi kommer överens om. 

Vi kommer att anmäla oss till en inomhus-cup i Kungsängen den 27/11-28/11.  
Premiären i Bajenligan
2016-04-17 14:46
Glad målskytt!
På ett kylslaget Hammarbyhöjden i lätt duggregn gjorde vi vår första riktiga match. Jättekul att se hur alla kämpade och att försöken att spela bollen till varandra blir fler och fler! Precis som inomhus lyckades vi att göra många mål. Flera fick möjlighet att prova på målvaktsspelet som vi inte tränat alls hittills.

 I Bajenligan spelar vi utan att räkna resultat och tabeller och fokuserar på utbildning, intention, glädje, respekt och gemenskap. Vi tränar för matchen, och matchen ger oss också bättre möjlighet att förstå varför vi tränar på det vi tränar.  
Inomhussäsongen slut - utomhussäsongen börjar 2/4
2016-03-22 09:35
I lördags  avslutades inomhussäsongen med matchspel mot våra kompisar i Hammarby laget som tränar tiden efter oss. 

Det var kul att äntligen spela match som ett lag efter all träning! Vi bjöds på härlig kämparglöd, passningar, brytningar, dribblingar och många mål med tillhörande målgester! Vi fick även lära oss att göra avspark och att tacka efter matchen. Ett härligt och glatt gäng firade alla segrarna med saft och kakor efteråt.

Utomhussäsongen startar 2/4 på Hammarbyhöjdens IP, samma plan som vi kommer att spela våra matcher i Bajen-ligan på. Det är gemensam utomhuspremiär för alla lag i Knatteland, men vi tränar 10 st lag åt gången. Vårt lag samlas 11.15 och tränar mellan 11.30-12.30. Omklädningsrum och korvkiosk är öppna!

Vi har ännu inte fått veta våra ordinarie träningstider då Stockholm stad inte är klar med planfördelningen. Information om detta kommer så snart som vi vet något.