Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010-30
Välkommen till Hammarby IF P10:30!

Det här är hemsidan för Hammarby IF P10-30 och här hittar du information om oss och våra aktiviteter.Vill ni komma i kontakt med oss:
Carina Bredenberg, lagledare
Mobil: 076-400 4747
E-mail: carina_bredenberg@hotmail.com 
Stadshagens nationaldagscup
2018-06-06 18:52
 
Stadshagens nationaldagscup
2018-06-06 18:32
Idag var det äntligen dags för cup igen , killarna var taggade till tårna och spelade sig igenom dom två första matcherna obesegrade tack vara fint passningsspel och bra positionsspel som gjorde att våra motståndare inte riktigt fick till något framåt . 
I den tredje matchen så stötte vi på patrull i form av någon slags lagkollaps. Killarna sluta passa och och tappade helst sitt spel och alla vara så sugna på att avgöra själva så vi fick förvisso se en hel del soloprestationer  men dessa ledde inte någon vart och vi gick en förlust till mötes denna gång . Men med en match kvar att spela så var det bara att tagga om och ta med sig förlusten i ryggen och ta lärdom av den . Killarna var till en början otröstliga och det var en hel del sura miner , men efter lite pepptalk och en lite dans så lyckades killarna vända om och dra på sig krigardräkterna igen . I sista matchen var alla med på banan igen och tog fram det vi tränat på , passningar satt och målen trillade in och dom jobbade återigen som ett lag , så en heldag på Essingen slutade med 3 vinster och 1 förlust . 

Bra jobbat alla idag , tack till föräldrar och syskon för supporten och tack Stadshagen för en bra arrangerad cup . 

Forza Bajen 💚⚽️
Lagaktivitet !
2018-05-08 22:51
Gänget på Cybertown
Idag hade killarna en kväll på Cybertown 💪🔝. 
Skönt med en liten breake i träningen och köra en rolig Lagaktivitet i stället , på fredag gnuggar vi på som vanligt igen . 

Tack alla barn och föräldrar som var med ikväll . 
Träningsmatch mot BP Akademi P10-2
2018-05-06 22:15

Den 1/5 så  fick  vi åka till Åkeshov och spela en träningsmatch med BP:s  ena akademilag vilket var väldigt roligt . I den här matchen så passade vi på att prova att spela med lite mer fasta positioner vilket ´vi egentligen inte brukar göra , med det visade sig väldigt lyckat . Killarna tog sig i genom denna match på ett väldigt bra sätt med både ett högt tempo och ett fint passningsspel . Trots att målen drog i väg så slutade killarna aldrig kriga , här fick vi återigen se hur dom kämpade som ett lag och backade upp varandra . Matchen slutade med vinst med två siffrigt till våran fördel och vi tackar BP P10-2 för en rolig match med bra motstånd .


Tack även till Spånga som anordnade detta arrangemang .

St : Erikscupen
2018-05-06 22:01

Nu är vi i full gång med St : Erikscupen  vilket är super kul . Killarna har hittills gott obesegrade genom alla matcher och spelat stundtals en helt fantastisk fotboll . I vissa matcher så har siffrorna dragit i väldigt mycket men killarna har trots detta visat upp en ödmjuk stil och fått massa beröm för detta av våra motståndare vilket såklart är jätte roligt . Det märks tydligt att allt gnuggande på träningarna ger resultat vilket är kul att se .


Idag när vi spelade mot Ingarö så bjöds det på både hörnvarianter och stundtals jätte fina passnings sekvenser . 


Santis Spring Cup
2018-05-06 21:54

Den 15 april så var vi i Älvsjö och spelade cup , vi spelade 6 matcher och gick obesegrade genom alla . Killarna visade prov på att det vi tränat på ger resultat , vi bjöds på massa fina mål och en hel del snygga passningar och framförallt så jobbade hela laget för varandra . Det blev en lång dag med mycket fotboll i benen men tror att grabbarna hade kunnat fortsätta ett tag till om dom fått bestämma ;)


Vi tackar Älvsjö AIK för en väl arrangerad cup .

Välkomna Salvador och Ingemar
2018-05-06 21:48

Vi vill hälsa två nya killar till laget , Salvador som kommer från lag 29 och som tränat med oss senaste halvåret men som nu är ordinarie i vårat lag .

Samt Ingemar som kommer från en annan klubb i Stockholm och som nu valt att börja i vårat lag vilket vi är väldigt glada för .

Nu tar vi påsklov
2018-03-29 21:13
Glad påsk
 
Mannen-myten-legenden 💚💚💚Kennedy
2018-03-24 17:46
Idag fick denna legend äran att fotas tillsammans med våran Vincent 😉.
Tack alla som kom till Tele2 Arena idag och var med på fotograferingen 📸. Det var på håret att vi fick till ett lagfoto pga av att halva gänget satt fast i körer pga av en trafikolycka . Men tack vara tålmodiga fotografer så hann alla utan Deniz fram till fototagningen . 
Efter den dramatiken så körde vi idag den sista inomhus träningen och nu tar vi påskledigt i två veckor innan vi drar igång igen ☀️☀️☀️. 

Det är vi som är Hammarby 💚⚽️💚⚽️💚