Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010-30
Välkommen till Hammarby IF P10:30!

Det här är hemsidan för Hammarby IF P10-30 och här hittar du information om oss och våra aktiviteter.Vill ni komma i kontakt med oss:
Carina Bredenberg, lagledare
Mobil: 076-400 4747
E-mail: carina_bredenberg@hotmail.com 
Telenor wintercup 10/3
2018-03-11 10:49
Telenor Winter cup slutade med vinst i alla matcher , den första matchen spelades mot lag 7 i Brommapojkarna som bjöd på bra  motstånd med där de visade sig och våra killar var det starkare laget denna dag och vann med 6-1 . Vi vill ge en särskild stor eloge till BP lag 7 för killarnas fina kamratskap på planen 👏👍. 
I match två så var det Norrtull SK  som stod för motståndet och även i denna match hade killarna ett övertag redan från start och visade prov på många fina passningar och en del snygga finter blev det också . Norrtull kämpade på bra men även här blev det vinst för oss med 8-2 . 
Sen var det äntligen dags för match 3 , här var det med lite blandade känslor killarna gick ut på planen då dom visste att dom skulle möte två föredetta lag kompisar som nu mera spelar i Brommapojkarnas utvecklingslag P10-3 som vi mötte i sista matchen . Här visade killarna verkligen upp en kämparanda utan dess like och dom krigade ändå in i slutsekunden . Här fick vi se ett spel där alla i laget spelade för varandra vilket var jätte kul att se . BP bjöd på ett bra och tufft motstånd men våra killar tog även hem visten i denna match 💪. 
Trots lite lång väntan mellan matcherna som killarna spenderade tiden med att spela pingis och FIFA så var humöret på topp och vi hade en härlig lördags eftermiddag /kväll tillsammmas . Tack alla föräldrar som var med och hejade . 
Ett stort tack till arrangörerna Brommapojkarna för en bra turnering . 

Nu ser vi framemot nästa cup 💚⚽️💚⚽️💚

Äntligen är vi igång igen ⚽️⚽️⚽️
2018-01-22 22:27
Kommande cuper som är klara ,

Multistjärncupen i Nyköping 10/2 
Telenor Winter cup 10-11/3 
Kick off cup  2018 mitten på april ej spikat datum än 


Tomas
2017-11-21 22:52
Vi vill även tacka Tomas för tiden i laget då även han och hans hans familj har valt att gå vidare med ett annat lag . Vi önskar Tomas lycka till i framtiden , Tomas är en toppen kille som aldrig ger upp på planen och som alltid kämpar in i det sista , han är ödmjuk och är en fin lagkamrat . Vi kommer sakna dig . 


Tack för den här tiden
2017-11-18 11:59
Då Erik och hans familj har valt att gå vidare med ett annat lag Så vill vi såklart tacka Erik för dessa år , du är en av dom som varit med från dag 1 när vi drog igång vårat lag med ett gäng 5 åringar. 
Vi önskar dig stort lycka till i framtiden och hoppas att vi ses nån gång där ute på planen ⚽️👏. 
Inomhus träning
2017-11-18 11:58
Idag drar vi igång med inomhusträningen , 
Vi ses i Eriksdalskolan 15-16 . 
Blöt , blötare , blötast ☔️☔️☔️
2017-10-16 19:53
Gabriel och Liam under ena match i väntan på byte ☔️☔️☔️Denna bild summerar Nsk cup 😂
Den 8/10 spelade vi Nsk höstcup  och vi kan väl alla skriva under på att vi inte hade vädergudarna med oss denna dag . Ösregn i 6 Tim i streck men killarna kämpade på trots både regn och kyla samt lite svårare motstånd denna gång då vi mötte 09 killar i denna cup . 
Stort tack till alla tappra föräldrar som hejade och peppade i regnet . 
Nu ser vi framemot Romario cup som vi spelar nu i helgen 21/10 . 
⚽️⚽️⚽️
Efterlängtad dag
2017-10-07 18:06
Firar Emir efter matchen ✌️⚽️☔️🎂
Idag har vi en regnig dag på Hammarbyhöjden när AIK var på besök men grabbarna var taggade till tårna att få möte AIK . Det blev en tuff match med bra motstånd där vi tillslut stod som segrare 🙌 ☔️⚽️ . Idag plockade killarna fram en extra växel och visade upp en kämparglöd som hette duga👌. I morgon väntar åter en regnig dag som vi ska tillbringa med att spela Nsk höst cup . 
Det är vi som är Hammarby 
Hammarby-Norrköping
2017-10-01 21:18
Idag avslutade vi dagen med en lagaktivitet , trots förlust för Hammarby så var humöret på topp hos killarna✌️. 
Tack alla som hängde med idag .
Träningsmatch
2017-09-09 20:51
Idag började vi Bajenligen med en tränings match mot ett Huddinge lag . Det blev en rolig match som tillslut slutad med en vinst 👍. Vi tackar Huddinge P10 för en bra start på dagen . Vi ser fram emot fler fina tränings matcher .
Efter matchen hann killarna knappt andas ut och klämma i sig lite energi så var det dags för match mot Lag 9 . Det blev  en jämn match , där våra killar visade riktig krigar anda och alla kämpade för laget . 
💪⚽️👏. 
En helt vanlig dag i Bajenligans tecken 🙏 

Det är vi som är Hammarby 💚