Hammarby IF
UNGDOM
Flickor 2008
Välkommen till F08! Laget som älskar att dribbla!
Vi är ett gäng glada tjejer som älskar att spela fotboll!
Vi tränar och spelar match så ofta vi kan! Här kan ni följa vår resa!
Thaiboxning
2018-01-22 08:29
Fight Club Birkagatan
I lördags var det bra uppslutning (15 tjejer) då det var dags att prova på Thaiboxning på Fight Club på Birkagatan.
Det var verkligen fullt ös och ingen vila. Ett roligt och annorlunda pass med många bra koordination- och kroppskontrollövningar. Det var en hel del möra tjejer efteråt, och det märktes på fotbollspasset dagen efter. Stort tack till Andreas och Fightclub för att ni tog emot oss.
Full pott i Stuvsta indoor
2018-01-22 08:17
Stuvstahallen. Match mot Stuvsta.
F08 mönstrade två lag i Stuvsta Indoor 5-7 januari. Cupen spelades i Stuvstahallen och Östra Gymnasiet. Båda lagen var pigga i benen och blev gruppettor i respektive grupp. Dag 2 var det fortsättningsgrupp med övriga gruppettorna duktiga Örby, Sthlm Södra och el classico Bajen mot Bajen. Tjejerna var på spelhumör och vann sina matcher mot Örby och Sthlm Södra.
I sista internmatchen blev det spännande där ena laget vann med uddamålet. Stämningen var på topp hela helgen och det var roligt att rivstarta året med massa futsal och kompisar både i St och Stuvsta.
ST Cupen
2018-01-03 18:39
Fullt ös i Strandhallen.
Klassiska ST Cupen är alltid en given turnering för F08. I år mönstrade vi två lag i Flickor 10 Svår. Motståndare i gruppspelen var Lidingö, Hanviken, Erikslund och Älvsjö.
Båda Hammarbylagen slutade som gruppsegrare efter bland annat en tuff avgörande match mot Erikslund där Bajen både kvitterade och satte segermålet i slutminuterma. Dag 2 var det slutgruppspel för alla gruppettor och där våra två bajenlag hamnade 1a och 2a efter fina matcher mot duktiga Västerhaninge samt en avslutande internmatch. 
Vi tackar Tyresö för en fin turnering och laddar om för Stuvsta Indoor på fredag och söndag. 
2018 börjar i rivstart!
Lilla snöbollen och Engelbrektscupen
2017-12-11 07:17
Rikstenshallen
Cup från kl 8 till 20! Söndagen bjöd på två fotbollsäventyr, först Futsal i Lilla Snöbollen cup i fina Rikstenshallen där Hammarby mönstrade två lag och mötte fyra lag från BkBk och Tullinge. 

På eftermiddagen var det raskt vidare till Johan Björkmans hall (konstgräs) i Hjorthagen för spel i Engelbrektscupen där motståndare var Örby, Stocksund, Vallentuna,Djurgården och final mot Ekerö. 

En lång dag med ömma vader men 13 raka vinster och glatt spel och fin gemenskap. Vi tackar Tullinge och Djurgården för två väldigt bra arrangemang. 
Full pott i Stockholmsmästerskapen
2017-10-15 18:41
Trötta men glada spelare (några saknas)
Äntligen en helg med lite sol. F08 kom till Stockholmsmästerskapen på Östermalms IP med en stor trupp. Det behövdes då det var gruppspel (3 matcher) och slutspelsgrupp (3 matcher). Motståndet var AIK x 2, Sickla, Sätra och Ekerö. Idag gick allt vägen och tjejerna bjöd på fin passningsfotboll. 6 segrar och 26-0 i målskillnad. En fin laginsats och härlig stämning på och utanför planen.  
F08 sprang Midnattsloppet
2017-08-20 11:06
Uppladdning
Igår sprang tio tjejer från F08 Lilla Midnattsloppet.
Merparten hade Hässelbycupen som uppladdning i benen men det stoppade inte tjejerna som alla sprang järnet (en tredje och femteplats i loppet till och med).
En kul lagaktivitet och vi lär garanterat springa nästa år igen. 
Mini Tiger och Hässelbycupen
2017-08-20 10:58
Derby på Skarpnäcksfältet
De senaste två helgerna har F08 spelat två 7mannacuper mot F07 (Mini Tiger och Hässelbycupen).
Det har varit väldigt regniga helger men vädret till trots har det varit roliga dagar. Det är fortfarande lite nytt med 7manna men vi lär oss mer och mer för varje match.
Cup mot killar (Lötvallen)
2017-06-18 16:13
Lötvallen, Åkersberga
I lördags var det cup mot jämnåriga killar i Solcupen, Åkersberga. Natursköna Lötvallen låg fantastiskt fint intill vattnet och solen sken hela dagen. F08 kom med två lag. Det blev fantastiskt roliga matcher och tjejerna rullade verkligen boll hela turneringen. Det blev både seger, oavgjort och förlust mot Ingarö, Spånga och Bele/Barkarbys killar. 

Match mot föräldrarna
2017-06-16 21:42
8-8 rättvist resultat
Igår var det match mot föräldrarna och vi fick se flertalet stela föräldrar hitta tillbaka till ungdomlig form och teknik. Spelet böljade fram och tillbaka och matchen slutade 8-8 vilket får bedömas som rättvist. Efter matchen åts det bulle och dracks saft. På lördag vankas det Solcupen i Åkersberga.