Välkommen till F08! Laget som älskar att dribbla!
Vi är ett gäng glada tjejer som älskar att spela fotboll!
Vi tränar och spelar match så ofta vi kan! Här kan ni följa vår resa!
Krispig morgonmatch mot BP på Kärrtorp
2017-02-18 12:22
Första utomhusmatchen i år
Idag kl 9 var det dags för årets första utomhusmatch. Vi hade bjudit in ett extra bra motstånd i form av BP. Solen sken och det var bra uppslutning på publik från båda lagen. Det var högt tempo och lite darrigt i matchinledningen. Det märktes att båda lagen behövde lite tid för att kalibrera om tekniken från inomhus- till utomhusfotboll. Idag blev det två segrar för Hammarby men ett duktigt BP kämpade riktigt bra och lyckades reducera ett par gånger. En trevlig solig morgon och bra motstånd! 
KFF-Cupen
2017-02-04 16:57
Derby mot Gnaget
Idag var det tidig väckning pga matchstart kl 07.40 i KFF-CUPEN som anordnas av Kallhälls FF i Kungsängen. Vi deltog med två glada lag och fick förmånen att spela mot lite nya klubbar som vi inte mött tidigare ( Sju vinster och en oavgjord). En trevlig och bra organiserad turnering. 
Stuvsta Indoor och ST-Cupen
2017-01-11 20:20
Bra stämning!

2017 inleddes med tre intensiva speldagar där F08 deltog med två lag både i Stuvsta Indoor och ST-cupen. Det var två trevliga cuper med bra organisation och fina hallar. Tjejerna var på glatt spelhumör och kämpade hårt för varandra (15 vinster och 1 oavgjord). Enda klagomålet från tjejernas sida var att det var svårt att få till skotten med five a side-bollen.


På söndag återupptas inomhusträningen. Vi ser fram emot ett härligt och långt 2017!

Julbollen Cup i Kista
2016-12-17 13:53
GOD JUL!!!
Två glada gäng spelade idag Julbollen Copa Carrera Cup i Kista.
Tjejerna bjöd på fina finter, vackra passningar och snygga mål men framförallt mycket glädje. 8 vinster och 28-0 i målskillnad får ses som en tidig julklapp.  
Nu tar vi lite juluppehåll men ses igen på ST-Cupen och Stuvsta Indoor.
GOD JUL till alla önskar F08!
St:erikscupen slut för i år
2016-10-02 20:52
Derbypolare
Hammarby F08 spelade tre matcher i helgen mot tufft motstånd i form av Ingarö, AIK och Boo FF. Tack vare fint passningsspel, vackra dribblingar och stor kämparglöd lyckades de gå vinnande ur samtliga matcher och avslutade också därmed sanktansäsongen som obesegrade. Vi längtar redan till nästa år.

Härnäst väntar några cuper i oktober innan det är dags för inomhussäsongstart.

Derby mot Djurgården
2016-09-11 18:18
Så här ska det se ut.

Idag var det ett stekhett stockholmsderby på Hjorthagens IP. Trots den historiska klubbrivaliteten var det goda miner och en respektfull stämning på plan. Bilden ovan säger väl allt.


Hammarby bjöd för övrigt på bländande spel och tog hem segern både i denna fight och eftermiddagsmatchen mot Boo på Hammarbyhöjden. Starkt jobbat!  


Tack alla spelare, föräldrar, domare och motståndare för en trevlig och solig dag.


Imorgon firar vi med att gå med laget och se på herrlagets match mot Örebro.


Dubbla sanktanmatcher
2016-09-04 17:42
Klockan 15 idag lirade F-08 två Sanktanmatcher samtidigt. Ena gänget tog emot Reymers på Bagarmossens BP och de andra var iväg och mötte Boo FF 10 på Orminge BP.
Även om försvarsspelet och uppspelen bitvis var lite svajjiga idag så var det inget fel på anfallspelet och spelglädjen. Hammarby lyckades vinna med 6-3 och 9-4.
Det var även en positiv upplevelse med de gröna korten som delades ut för fair play.
Höstsäsongen rivstartade med Santis Summer Cup
2016-08-13 13:12
Ett kärt återseende efter ett långt sommarlov!

Då var vi igång igen!

Flera av tjejerna hade smygtränat i Hammarbys fotbollskola och Barcelona Camp under den gångna veckan så de var inte helt ringrostiga när vi nu samlades åter efter ett långt sommaruppehåll. Idag körde vi två lag med få avbytare så det blev en perfekt genomkörare för alla innan träningen drar igång nästa vecka! Det är visserligen trist att sommaren är över men det ska bli himla kul att spela boll med alla kompisar i F08 igen!

Soliga söndagsmatcher
2016-05-22 21:26
Söndagen bjöd på två soliga St:erikscupsmatcher för F08.
Först ut var det hemmamatch på Hammarbyhöjden mot Värmdö IF och därefter bortamatch mot Årsta FF på Årstagårdens BP.

Idag stämde nästan allt och tjejerna bjöd på riktigt vackert spel i båda matcherna. Det gjordes många läckra mål och vi lyckades hålla nollan i båda matcherna. Stort tack för alla fina dribblingar. Extra plus även för passningspelet som idag var på en helt ny nivå.
Ses på träningen imorgon!