Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Flickor 2008

Vi är Hammarby F08! (följ oss bäst på instagram på @hammarbyf08)

Hammarby F08 i utländsk tidning.
2018-11-13 17:37
Trevlig match på Enskede IP
Fin artikel i Åbo-tidningen 

http://news.abounderrattelser.fi/ett-minne-for-livet-att-mota-hammarby-for-fotbollsflickor-i-abo-ifk/

Guld i BP Volkswagen Invitational
2018-08-13 12:33
Glädje på Grimsta
F08 var inbjudna till BP Volkswagen Invitational Cup och fick mäta sig mot några av Stockholms bästa lag kryddat med lite finskt motstånd. Tjejerna levererade som vanligt och hade tre roliga dagar på Grimsta. Kul att även få bärga hem en riktig pokal. Forza Bajen F08! Följ vår resa på Instagram @hammarbyf08
Träning med Hamad och Junior
2018-04-05 22:57
Dagens träning på Hammarbyhöjden hölls helt av Jiloan Hamad och Junior. Det var hård drillning och de hade med sig många bra teknikövningar. I avslutande matchspelet fick de även pröva på att spela i varsitt lag vilket var väldigt uppskattat och de bjöd på bra kombinationsspel med våra tjejer. De gav också ut mycket beröm till alla och vi är väldigt tacksamma över att få haft sådant finbesök till träningen. Fantastiska och ödmjuka förebilder. 
Vårsjuan, lagfoto och HeforShe-start
2018-03-25 12:37
Oh ah Kennedy
Lördagen var proppfylld med fotbollsaktiviteter. Först var det vårsjuan-cup på Lidingövallen där F08 mönstrade två lag. Trots att det är tidigt på säsongen såg spelet jättefint ut och båda lagen lyckades vinna alla sina matcher. Direkt efter slutsignal var det full fart till Nya Söderstadion (Tele2) där det var dags för årets lagfotografering. Tjejerna hann även med att krama Kennedy. Lördagen avslutades sedan med en gemensam träningsmatch på Enskede IP med P08-20 som vi spelar HeForShe-mixlag tillsammans med i sanktan. Det var roligt att se hur killarna och tjejerna lärde känna varandra både på och utanför planen. Det lovar gott inför säsongen. 
Ersan-matcher
2018-03-18 15:25
Glada tjejer
Efter en lång period med stökigt väder och osäkra planer kunde F08 spela klart sina två sista gruppspelsmatcher i Ersans pokal i helgen. På lördagen var det en solig morgonmatch i minus 8 grader mot Älvsjö Aik blå på en väldigt fin vinterbonad plan på Enskede IP. Många frusna tår. På söndagen var ytterligare en solig match i vårvintern på Stockhagens IP mot IFK Stocksund. Tjejerna spelade fint och hade roligt och lyckades vinna båda matcherna och hålla nollan bakåt. Nu väntar troligtvis avslutande finalspel i någon form den 6 juni på Älvjsö IP. Forza Bajen F08!

Tack Said och León för fina domarinsatser.
Fredagsmys i Tigercupen
2018-03-10 00:11
Derbyseger mot AIK F07
Fredagkvällen spenderades i Vilundahallen i Upplands Väsby där tjejerna deltog i Tigercupen för F07.
F08 mönstrade två glada lag och spelade totalt 9 matcher (6 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust) mot Bollstanäs, Örby, Skogås-Trångsund, AIK och Norrtull. Detta var sista inomhusturneringen, nu satsar vi fullt på utomhussäsongen. Först ut är ett par restmatcher i Ersans pokal om snön tillåter.
NFF-cupen
2018-02-20 14:00
Botkyrkahallen
I helgen var det NFF-cupen mot ett år äldre F07or i Botkyrkahallen. F08 kom med två pigga lag och fick möta Gröndal, Stuvsta, Älvsjö, Vallentuna, Huddinge, Tullinge och Skogås-Trångsund. Det var en härlig dag och det var tufft motstånd och tjejerna fick jobba lite extra i närkamperna. Tjejerna bjöd bitvis publiken på fantastiska spelsekvenser vackra mål, tekniska nummer och segrar men vi åkte även på några förluster där vi inte riktigt lyckades stå emot i duellerna eller få till uppspelen. Det var också en nyttig erfarenhet för tjejerna med noggranna domare.
Vi tackar motståndarna och Norsborg för en kanonsöndag.
Täby Blixten
2018-02-03 13:46
Turneringens lirare
I helgen var det cup i Skarpängshallen och F08 mönstrade två glada lag. Det var tufft motstånd idag och tjejerna fick kämpa ordentligt. 8 segrar och två oavgjorda blev dagens resultat. En extra rolig krydda var att Naoumi och Angela blev valda till turneringens spelare i respektive grupp. Tack Täby för fin cup.
Thaiboxning
2018-01-22 08:29
Fight Club Birkagatan
I lördags var det bra uppslutning (15 tjejer) då det var dags att prova på Thaiboxning på Fight Club på Birkagatan.
Det var verkligen fullt ös och ingen vila. Ett roligt och annorlunda pass med många bra koordination- och kroppskontrollövningar. Det var en hel del möra tjejer efteråt, och det märktes på fotbollspasset dagen efter. Stort tack till Andreas och Fightclub för att ni tog emot oss.