Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Flickor 2004
Välkommen till flickor F-04U


F04 är ett lag med höga ambitioner såväl fotbollsmässigt som socialt. Vi kännetecknas av glada tjejer som gillar att träna och spela fotboll. Vi har en bred trupp där det ges utrymme till individuell utveckling på alla nivåer. Vår ambition är att bedriva träningar med hög koncentration, närvaro och intensitet. Blandat med skratt och glädje.

Vi spelar gärna mycket fotboll så hör av dig om du är intresserad av vår verksamhet, vill provträna, möta oss i en träningsmatch eller bjuda in till cup.

Lagledare:

Veronica Lundberg      070-5581818

HiFF04U@onlinepost.seVärdegrund och Hederspristagare 2018
2018-10-10 19:41
Grattis Victoria Lundberg & Mira Thulin
Dessa två spelare sätter laget före jaget , kämpar , peppar  och driver på sina kompisar i F04u 
Alltid 100% fotboll , snack och envishet. 
Fortsätt på er resa i bajenanda med glädje , kärlek , ambition och väx tillsammans med F04u
Grattis Vickan vi ses på Tele2 28/10 

Piteåsummersgames2018
2018-07-07 10:57
Första cupen tillsammans med söders finaste fotbollstjejer
 
Sanktan start idag 🇳🇬⚽️💚
2018-04-21 19:47
Sanktanmatch mot Vasalund
 
Semifinal i världens största ungdomsturnering -Norway Cup
2017-08-18 11:24
Uppladdning inför slutspelet i Vigelandsparken

12 tappra tjejer satte sig på tåget till Oslo för en vecka i huvudstaden och en cup som arrangören beskriver som världens största. Vi valde detta som ett alternativ till Gothia som när det drar ihop sig till slutspelet ofta består av hälften stockholmslag. Här fick vi en cup med över 2000 lag från hela världen men enbart 4 lag från Sverige och inga andra svenska lag i vår klass.


Förutsättningarna var inte optimala. En del återbud och ingen målvakt. Fast beslutna att göra det bästa av situationen ändå så rivstartar vi.


Gruppspelet:


Vi inleder med att göra mål redan 1:a minuten och genom ett äkta hattrick är matchen död redan i halvtid. Andra matchen spelas mot ett riktigt kvickt Traeff vilket också blev gruppfinalen. Den första halvleken är välspelad men vi blir ibland överraskade av deras snabba presspel. Vi vinner ganska komfortabelt med 2-1 men borde avgjort tidigare. Sista matchen i gruppen får vi spela på konstgräs och då kan vi rulla ut och får igen se ett nytt hattrick.


Slutspel:


Onsdag är det så dags för 16-dels final. Vi tar återigen kommandot direkt och spelar ganska komfortabelt oss vidare med en seger.


Torsdag morgon sätter vi oss på tunnelbanan till Oslos norra förorter för ny match på konstgräs. Detta blir en av de mest välspelade. Motståndet är bollskickligt och matchen står länge och väger. Det är oavgjort i halvtid men i andra lyckas vi rulla in två till och tar oss vidare till kvartsfinal, 3-1.


Kvartsfinalen blir även det en trygg seger. Dock börjar det nu bli slitna tjejer. Sjukdomar och skador gör att vi redan är begränsade. Trots 3-domarsystem tillåts en onödigt hög nivå. Det ges och tas mycket trots att matchen tidigt avgörs till vår fördel.


Så är det då dags för semifinal mot ett erkänt norskt topplag - Varpe Supergirls. Efter en jobbig 8-del och en onödigt fysiskt kvartfinal orkade vi inte stå emot deras centrallinje med tre överåriga spelare.  De vinner rättvist men tyvärr får vi avsluta matchen utan fullt lag och istället skicka två tjejer till ortopeden. Där och då med enbart 8 spelare var vi ledare beredda att lämna WO till bronsmatchen mot duktiga Stjärnan från Island.


Efter ett spelarmöte på kvällen ville tjejerna ändå spela även om vi inte får ihop fullt lag. Finaldagen på fredagen får vi tillslut ihop ett lag efter att spelare försatts i karantän för att sova bort förkylningar.


Bronsmatchen för vi inledningsvis i båda halvlekarna och skapar tillräckligt många och bra chanser för att avgöra. Tyvärr lyckas vi inte utan istället avgör Stjärnan i en omställning i slutminuterna. Vi slutar 4 av 54 lag.


Sammanfattningsvis är det ändå en fantastisk cupvecka. Många nya lag och bekantskaper från hela världen. En hel del bra fotboll och många bra lag. Det vi tar med oss är den koncentration, vilja och glöd tjejerna har visat. Nu var det fullt fokus på fotboll, utveckling och prestation. De har tagit sitt ansvar och turas om att stå i mål, de kastar stödförbanden kring de brutna fingrarna, de låter varken förkylningar, skador, kryckor, ambulanser eller andra distraktioner komma i vägen för deras vilja att ta sig så långt som möjligt. Vi gör det som ett lag med 6 olika målvakter och 11 olika målskyttar.


En skön grund att bygga vidare på när höstsäsongen drar igång.

 

Guld och Brons i Roslagscupen 2017
2017-08-06 22:18
I juni ställde Hammarby F04 upp med två lag i Roslagscupen 2017. Totalt deltog 14 lag i klassen F13. Cupen avslutades med en spännande bronsmatch och en spännande final där Hammarby F04 gick segrande ur båda matcherna.

Stort grattis till en bra prestation och tack arrangören för en fin och välarrangerad cup!
Silver i FCD Indoor 2017
2017-01-26 20:39

Efter en trög start i första matchen visade F04 styrka och vann de återstående fyra matcherna vilket tog laget till final. I finalen var Älvsjö AIK för starka denna gång.

Grattis till silvret!

Värdegrundspristagare Svea Karlsson!
2016-10-21 09:08
Det finns få spelare som brinner för fotbollen som Svea Karlsson. Aldrig att hon missar en träning frivilligt. Det finns också få spelare som alltid är så schysta mot med- och motspelare. Som alltid ger allt på träningar och matcher. Som aldrig klagar på andras misstag. Svea är en värdig vinnare av värdegrundspriset för lag F04!
MiRa Cupen 2016
2016-10-16 20:02
En spännande och lärorik cup där vi bl a mötte Rosengård och lag från Finland. Glada tjejer efter att ha besegrat ÅBO IFK på straffar med 3-0.
 
Härlig seger i B-finalen Reymers Flickcup 2016
2016-10-16 19:57
Det blev en spännande final som avgjordes på straffar. Grattis tjejer!