Hammarby IF
UNGDOM
F2006-2
Välkommen till HIF flickor -06 G2
Lagbild 2017
Det här är hemsidan för Hammarby F06 G2 och här hittar du information om oss och våra aktiviteter. 

Vi erbjuder utvecklande träning för alla oavsett tidigare fotbollskunskaper. Vi nivåanpassar träning/match för bästa individuella utveckling och genom ett flexibelt träningsupplägg kan vi möta alla spelares önskemål.

Vi erbjuder träningar 2 gånger i veckan på Kanalplan (tillfälligt Kärrtorp) och Hammarbyhöjdens IP. Vi deltar i flera turneringar varje säsong och spelar gärna träningsmatcher när tid och möjlighet ges.

Säsongen 2017 deltar vi i St:Eriks-cupen med ett lag i medel serie.

Tillsammans går vi också på både herrarnas- och damernas matcher på Tele 2 Arena och Zinkensdamm/Kanalplan. Ibland bara för att titta på matchen och supporta våra lag men också som "Players Escort".(hand i hand) Helt enkelt har vi mycket kul ihop både inom och utom fotbollen. 

Är du intresserad av att utvecklas tillsammans med andra träningsvilliga tjejer? Antingen som spelare eller tränare/ledare:
Kontakta Lisa Knapp, 0735 042 042, lisaknappjohnson@icloud.com

Filmen om F06 Hammarby:  https://youtu.be/WlyOnEyCwLk
Kick-off suuuperbra spel!!!
2017-04-08 18:18
F06:2 stolta över en lyckad kick-off-cup!!
Efter som resultat inte räknas har vi ingen aaaaaniiiiiing om att vi kom trea i F11-L Copa Carrera Kick off cup idag ;-)

Sex matcher spelade, mestadels bra fokus, vi hade väldigt kul - publiken (föräldrar...) fick spännande matcher och bra underhållning. Sista matchen blev en riktig nagelbitare, hämtade upp ett 0-2 underläge till 2-2 vilket gav en delad tredje plats. Tränarstaben stolta över tjejernas inställing och spel!

Sista träningen för i år...22/12 F06-G3
2016-12-22 22:41
Uma,Ella,Maya och Gabriella(350 träningstimmar tillsammans)
Tack alla för ett fantastiskt fotbolls år!!!
Att hårt jobb och hög träningsnärvaro gör skillnad har ni sannerligen bevisat.
Nu tar vi lite jul ledigt och laddar för ett magiskt 2017.
Heja Hammarbys damer!!!!
2016-10-31 09:43
Bästa damlaget uppskattas av 06-tjejerna och killarna
Vid söndagens match på Tele2 arena, mot Norrköping, fick ett gäng av våra tjejer chansen att hylla och gratta och "haj fajva" damlaget som tagit sig upp i allsvenskan igen. Fantastiskt bra jobbat säger vi till DAMLAGET!!! Underbart att se ert ärevarv igår och det skall bli SUPERKUL att hänga på en upprustad kanalplan och heja nästa år!!!! Hammarby(s damer) e dom bästa, hejja hejja hejja Bajen(s damer)

(och om det ser tomt ut på läktaren bakom så är det bara för att strax bortom stod norrköpingsklacken och det tomma är "säkerhetsmarginalen"  bredvid - annars var det mycket folk och härlig stämning!!!)
Fantastik kämparinsats i Oktoberbollen
2016-10-26 12:05
Glada tjejer efter sex spelade matcher!!!
Ytterligare en höstcup, med blandat väder. Laget inledde turneringe lite svagt, svårt att komma igång och hitta spelet. Men och vilka kämpar. Insikten att de kan bättre spred sig i ryggmärgen och kämparglöden och hornen växte. Som ledare var det helt fantastikt att se hur de växte och växte för varje match. Tyra sa när hon stod som avbytare i match nr 3 " Nä nu vill jag in!! Jag går inte härifrån förräns jag har skjutit åtminstonde ETT skott på mål" Underbar inställning. In gick Tyra - och fick till ett skott, som inte bara gick på mål, utan i!!!! Laget spelade bättre och bättre för varje match. Sista matchen mötte vi de laget vi mött och förlorat mot i första matchen. Och spelade nu 1-1. Vi hade spelövertaget större delen av matchen, plus att vi faktiskt gjorde bägge målen ;-) jag räknar detta som en seger. Tjejerna fick efteråt den ärofulla "tränarnas pokal" för deras fantastiska insats i cupen, även om reultaten inte riktigt gick vår väg. Mycket bra kämpat tjejer!!!!
/Jenny
Pokal och medalj i Tumbakicken
2016-10-26 11:51
Duktiga och bajentjejer
Tumbakicken blev en lite kall, blåsig och blöt helg. Men spelets kvalitet och tjejernas kämparglöd och positiva inställning gjorde att ingen av oss på sidan frös. I matchen om tredje och fjärde pris blev motståndet lite för svårt. Men vad gör det, vi åkte alla därifrån med ett leende och med många roliga skratt i bagaget. Bland annat så blåste vårt fina partytält iväg och sönder. Det ligger numera nedtryck i en container vid Storvretens IP. Så kan det gå! Bra kämpat alla tjejer!!!!
/Jenny
Värdegrundspristagare - Maya!
2016-10-24 16:39

Årets värdegrundspris i F06 går till Maya!

Hon får det för att hon alltid ställer upp och ger allt på både träning och match. För att hon är juste mot motståndare, domare och sina kompisar. Är det ingen som vill stå i mål, ja då ställer Maya upp. Med den äran dessutom! Hennes kärlek till Hammarby och fotbollen går det inte att ta miste på. Grattis Maya.

Guld i Stockholmsmästerskapen F06
2016-10-16 21:53
Stolta Stockholmsmästare!!!
Idag tog våra härliga Hammarbytjejer hem "Stockholmsmästerskapen"
Stort tack till Djurgårdens IF för en fint arrangerad turnering.
Guld i SAIF cupen för F06
2016-10-14 22:03
Glada cupmästare! F06
Trots en skakig start på höstsäsongen med mkt skador/sjukdom och brist på träningsplaner så har våra härliga tjejer fortsatt att leverera.
Ett riktigt bra fokus på träning (under hela året) har gett resultat.
"Sanktan" är avklarad sedan ett par veckor för våra 3 lag och facit är... VILKEN UTVECKLING!!! Vilka tjejer ni är!
Ett antal cuper har spelats under året där vi fått stå(100%) som gruppsegrare och tagit lika många guld som silver pokaler hem till Södermalm. Men framför allt så har vi utvecklats som lag, där vi jobbar för varandra och spelar en underhållande fotboll.

Nu fortsätter cupsäsongen... I helgen kör vi Oktoberbollen och Stockholmsmästerskapen.
 

Underbara höstträningar
2016-10-10 02:24
På toppen av Hammarbybacken och Plantskola med A-lagsspelare

Vilken höst vi har haft träningsmässigt. Först var det trögt med höstförkylningar och skador och även lite svårstartat då alla våra träningsplaner byggdes om på ett eller ett annat sätt samtidigt. Men nu står Hammarbyhöjden klar och både Plantskolan och våra vanliga träningar är i full gång. Vi har utökat våra träningstider både måndagar och torsdagar så att vi avslutar utanför planen i 30 min med att bygga styrka och smidighet. Tjejernas knän och kroppar ska hålla hela livet och här sätter vi en bra grund för det. Vi kör tematräningar med tre tillfällen per tema, och sist ut var det speluppbyggnad- spelbredd och speldjup.


Plantskolan som sker varje onsdag är ett uppskattat tillskott för de tjejer som deltar. Fantastiska akademitränare som vässar tjejerna och killarna. Och det är inte bara tjejerna som ser fram mot onsdagarna. Vi är många som hänger kring planen och nätverkar när Plantis pågår. :)