Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
F2006-2
Tack Reymers!
2018-04-10 20:14
Tack publiken på Tanto
Inbjudna till träningsmatch mot Reymers i söndags. En härlig match på ett soligt Tanto BP som avslutades med ett gemensamt tack till hela publiken.  Tillsammans är vi "södermalm" (eller nåt!)
Tack Reymers för fint initiativ!!!
När snön faller...
2018-01-17 17:23
Bara tränaren nådde taket (han e dock 1.94 och har spelat volleyboll - så kanske fusk?)
...faller inte vi med den. Vi flyttar oss och kör ett "benpass" i garaget på ringvägen. Tur att vi har ett stort garage tänkte tränarstaben. Vi fick till och med till en joggingtur. Fast benpasset avbröts i förtid då tjejerna ville köra stafett i stället - som sen övergick till att leka 15 bland alla parkerade bilar - men det ger säkert starka ben det också ;-)
Utan konstgräs - GOD JUL
2017-12-22 15:57
Med stängd träningsplan försmäktar vi inte, just nu i allafall, fast vi längtar till en värld där alla planer får plogas så vi får vara ute åter om. Och med det önskar vi GOD JUL från Eriksdalshallen, dit vi tillfälligt förflyttat vårt träningspass. GOD JUL alla!!! (Och jo - det kan vara pulshöjande att simma också ;-))
Kick-off suuuperbra spel!!!
2017-04-08 18:18
F06:2 stolta över en lyckad kick-off-cup!!
Efter som resultat inte räknas har vi ingen aaaaaniiiiiing om att vi kom trea i F11-L Copa Carrera Kick off cup idag ;-)

Sex matcher spelade, mestadels bra fokus, vi hade väldigt kul - publiken (föräldrar...) fick spännande matcher och bra underhållning. Sista matchen blev en riktig nagelbitare, hämtade upp ett 0-2 underläge till 2-2 vilket gav en delad tredje plats. Tränarstaben stolta över tjejernas inställing och spel!

Sista träningen för i år...22/12 F06-G3
2016-12-22 22:41
Uma,Ella,Maya och Gabriella(350 träningstimmar tillsammans)
Tack alla för ett fantastiskt fotbolls år!!!
Att hårt jobb och hög träningsnärvaro gör skillnad har ni sannerligen bevisat.
Nu tar vi lite jul ledigt och laddar för ett magiskt 2017.
Heja Hammarbys damer!!!!
2016-10-31 09:43
Bästa damlaget uppskattas av 06-tjejerna och killarna
Vid söndagens match på Tele2 arena, mot Norrköping, fick ett gäng av våra tjejer chansen att hylla och gratta och "haj fajva" damlaget som tagit sig upp i allsvenskan igen. Fantastiskt bra jobbat säger vi till DAMLAGET!!! Underbart att se ert ärevarv igår och det skall bli SUPERKUL att hänga på en upprustad kanalplan och heja nästa år!!!! Hammarby(s damer) e dom bästa, hejja hejja hejja Bajen(s damer)

(och om det ser tomt ut på läktaren bakom så är det bara för att strax bortom stod norrköpingsklacken och det tomma är "säkerhetsmarginalen"  bredvid - annars var det mycket folk och härlig stämning!!!)
Fantastik kämparinsats i Oktoberbollen
2016-10-26 12:05
Glada tjejer efter sex spelade matcher!!!
Ytterligare en höstcup, med blandat väder. Laget inledde turneringe lite svagt, svårt att komma igång och hitta spelet. Men och vilka kämpar. Insikten att de kan bättre spred sig i ryggmärgen och kämparglöden och hornen växte. Som ledare var det helt fantastikt att se hur de växte och växte för varje match. Tyra sa när hon stod som avbytare i match nr 3 " Nä nu vill jag in!! Jag går inte härifrån förräns jag har skjutit åtminstonde ETT skott på mål" Underbar inställning. In gick Tyra - och fick till ett skott, som inte bara gick på mål, utan i!!!! Laget spelade bättre och bättre för varje match. Sista matchen mötte vi de laget vi mött och förlorat mot i första matchen. Och spelade nu 1-1. Vi hade spelövertaget större delen av matchen, plus att vi faktiskt gjorde bägge målen ;-) jag räknar detta som en seger. Tjejerna fick efteråt den ärofulla "tränarnas pokal" för deras fantastiska insats i cupen, även om reultaten inte riktigt gick vår väg. Mycket bra kämpat tjejer!!!!
/Jenny
Pokal och medalj i Tumbakicken
2016-10-26 11:51
Duktiga och bajentjejer
Tumbakicken blev en lite kall, blåsig och blöt helg. Men spelets kvalitet och tjejernas kämparglöd och positiva inställning gjorde att ingen av oss på sidan frös. I matchen om tredje och fjärde pris blev motståndet lite för svårt. Men vad gör det, vi åkte alla därifrån med ett leende och med många roliga skratt i bagaget. Bland annat så blåste vårt fina partytält iväg och sönder. Det ligger numera nedtryck i en container vid Storvretens IP. Så kan det gå! Bra kämpat alla tjejer!!!!
/Jenny
Värdegrundspristagare - Maya!
2016-10-24 16:39

Årets värdegrundspris i F06 går till Maya!

Hon får det för att hon alltid ställer upp och ger allt på både träning och match. För att hon är juste mot motståndare, domare och sina kompisar. Är det ingen som vill stå i mål, ja då ställer Maya upp. Med den äran dessutom! Hennes kärlek till Hammarby och fotbollen går det inte att ta miste på. Grattis Maya.

Guld i Stockholmsmästerskapen F06
2016-10-16 21:53
Stolta Stockholmsmästare!!!
Idag tog våra härliga Hammarbytjejer hem "Stockholmsmästerskapen"
Stort tack till Djurgårdens IF för en fint arrangerad turnering.