Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Flickor 2002
Välkomna till Hammarby F02!

Vi är 27 fotbollstjejer som gillar att spela fotboll. Vi har vår hemmaborg på Kanalplan på Södermalm

Vill du veta mer om vår fotbollsfilosofi, hur man provtränar och lite annat, kolla här. Vill du komma i kontakt med oss så är du välkommen på mail eller ring Malin Lindhagen på tel 0702-842337 eller Magnus Linde på tel 0730-497355

Följ oss på Instagram.


Åttonde raka vinsten för F02
2018-06-17 23:00
Moa Sandberg tar sig för förbi sin motståndare i senaste AIK matchen på Kanalplan.
Med majvärmen kom spelet tillbaka och som en naturlig följd också vinsterna. De senaste matcherna har vi spelat med större självförtroende och variation. Extra glädjande är att vi gör många mål och dessutom med många olika målgörare. Lite smolk i bägaren vad gäller skador där vi har några tjejer som inte är spelbara eller är halvskadade och inte kunnat gå för fullt. Men med en match kvar och ArosCup i slutet av juni, kommer sommaruppehållet lägligt för återhämtning och en par veckors avkoppling innan vi drar till EskilsCupen i Helsingborg i början av augusti.
Tabelläget i F16/19-1 är att vi ligger på en tredjeplats efter Älta och Segeltorp och i serie F16/19-2A ligger vi topp med endast två tappade poäng.


Två tunga vinster i helgen mot Djurgården och AIK
2018-05-20 23:20
Efter förra veckans fantastiska cupguld och 11 matcher, blev det en välförtjänt vecka med återhämtning. Truppen har tagit en hel del stryk av det hårda matchandet den senaste veckan med en del skadade ovh slitna tjejer som resultat, så på schemat stod det rehab med massage och lätt träning. 
Lördagen bjöd på strålande sol med en tryckande värme som följd. Vi får som omväxling spela en flyttad bortamatch hemma på söder, denna gång på trevliga Tantolundens IP. Inledningsvis har vi svårt att komma in i matchen och är märkbart sega i kropp och tanke. Djurgården tar också ledningen. I pausvilan pratar vi om att jobba tillsammans och hjälpa varandra vilket snabbt ger resultat. Vi tar över matchen och kan till slut vinna ganska komfortabelt med 4-1.
Söndagen bjuder på samma blåa himmel och ytterligare lite mer värme. AIK, som innan match ligger tätt efter oss i tabellen, får möta ett betydligt mer taggat gäng Bajentjejer. Med lärdom från lördagens match, startar vi bättre och rullar mer boll och kan med ett mer disciplinerat spel gå till en rättvis halvtidsvila med 1-0. AIK jämnar tyvärr ut ganska tidigt i andra halvlek men vi kontrar ganska snabbt med att åter ta ledningen med 2-1. Ett resultat som står sig tiden ut. En kämpaseger i hettan på Kanalplan som vi rundar av med lite kylande glass. 
Guld i Pingstcupen
2018-05-14 10:37
04.30, det är lördag morgon. Snart dags för samling och avfärd till Eskilstuna för att spela första matchen kl 09.00 i Pingstcupen. Planen är att spela i både F15/16 och F17/18 med en trupp på 20 spelare. Det skulle visa sig bli ett mycket tight och intensivt matchande med oftas bara 10-15 min omladdning mellan visa matcher. Lägg därtill lite bilåkande mellan planer som vi löste med att vi avslutade en match med 9 på plan och startade den andra med 10. Allt löste sig givetvis till det bästa med vinster i båda matcherna. 
Vi tog hem gruppsegern i både F15/16 och F17/18. På söndagen strålar solen och prognosen säger 25 graders värme. Snart dags för semifinal i F15/16 dit vi var direktkvalificerade. Vi spelar bra och äger spelet och har dessutom flera fina möjligheter att avsluta matchen på egen hand. Tyvärr så fick den avgöras på straffar där vi drog nitlotten denna gång. 
10 min vila och påfyllning av vätska och energi innan finalen i F17/18 skall avgöras. Det blir en tuff match, nummer 10 denna helg. Men vi dominerar även här spelet men Eskilstuna är vassa på kontringarna. Vi leder med 1-0 mär det är 5 min kvar då de får en kontring som man sätter. Det blir förlängning 2x5 min men ingen lyckas avgöra och det blir straffar som även här får skilja oss åt. De första 5 straffarna räcker inte till för att avgöra vart guldet skall landa. Efter ytterliga två straffar kan vi äntligen rusa in på plan och sträcka armarna i luften och skrika ut vår glädje. Kanske hör vi ett ”rättvist” från den stora tillresta föräldraskaran som alltid finns nära våra tjejer spelar. 
Stort tack till alla tjejer som kämpat sig genom 10 matcher i två serier under 2 dagar. Och tack till er föräldrar. Forza Bajen F02!! 
Intensivt matchspelande
2018-05-11 08:24
Vi har den senaste veckan avverkat flera matcher i Sanktan på kort tid mot Bele Barkarby, Segeltorp, Tyresö och Djursholm med både vinst och förluster som resultat. Nu gäller det att hitta tillbaka till vårt spel och ta nya tag. Kanske vi hittar formen i Linköping och Pingstcupen som vi åker till på lördag morgon? Forza Bajen.
Helgens målfest
2018-04-22 23:07
På lördagskvällen tog vi oss an Sollentuna hemma på Kanalplan. Publiken bjöds på fint väder och toppenspel av våra tjejer. Efter en trevande start, släppte till slut målskyttet och vi kunde tillskriva oss en 6-0 vinst. 
Söndag kväll och dags för serie 1 match borta mot Lidingö. Med ett något decimerat lag p g a en del skador, sparkade vi igång matchen. Det skulle visa sig att även idag kunde vi gå ut på plan och dominera från start till mål. Många läckra mål där vi bl a kunde se två fina nickmål och två hat trick. Matchen slutar 12-0 


Skön bortaseger mot Enebyberg
2018-04-19 17:28
Sent på onsdagskvällen var det dags för match mot Enebybergs IF 1 i serie 2A. Det var ett något ofokuserat gäng som startade första halvlek med många felpass mot ett fysiskt spelande lag. Enebyberg utnyttjade ett misstag från vår sida och ställde snabbt och kunde ta ledningen efter 4 min. Det blev en väckarklocka för oss. Vi skärper till spelet och tar över spelet och skapar många fina målchanser.  Vi kan vända underläget till en rättvis 2-1 ledning. Enebyberg kvitter dock innan periodvilan till 2-2. Andra halvlek startar mycket mer fokuserat och felpassen är borta och vi tar över ännu mer och kan spela ut vårt spel som till slut ger resultat. Matchen slutar 4-2 till oss.
Första vinsten på Nya Kanalplan
2018-04-15 21:51
Sent på söndagkvällen gästades vi ha Brommapojkarna på nyligen invigda Kanalplan. En match vi behärskade från start till mål. Storpubliken vår se ett stabilt och säkert spel från alla våra 16 tjejer och matchen slutar 4-0 till vår favör. 
Vinst i premiären för F02
2018-04-08 22:46
En lång vinter utan i stort sett några träningsmatcher, och nyss hemkomna från en träningsvecka i Spanien, med de förutsättningarna tog vi oss an Älvsjö på bortaplan i Sanktan premiären. Efter lite trevande spel i början, släppte det och vi kunde börja spela ut vårt spel. Matchen slutade till slut 3-0 till oss. Härligt jobbat tjejer.
Provträna med F02
2018-03-18 23:46
Är du sugen på att testa att provträna med oss, hör av dig till Malin på 0702 842337 eller Magnus på 0730 497355.