Hammarby IF
UNGDOM
Flickor 2002

Vi är 27 fotbollstjejer som gillar att spela fotboll. Vi har vår hemmaborg på Kanalplan på Södermalm. Vill du veta mer om vår fotbollsfilosofi, hur man provtränar och lite annat, kolla här. Vill du komma i kontakt med oss så är du välkommen på mail eller ring Malin Lindhagen på tel 0702-842337 eller Magnus Linde på tel 0730-497355

Hej Alva
2017-04-11 07:16
Lagom till vårsäsongen drar igång har vi fått ännu ett tillskott, Alva heter hon. Vi välkomnar givetvis henne och familjen Forsling-Bosdotter till Bajen F02 och Hammarbyfamiljen. 
Guld i Kick Off cup 2017
2017-04-02 17:42
Stort grattis till tjejerna som försvarar förra årets guld! 
F02 slipar formen inför Sanktan 2017
2017-03-26 23:23
Wera mosar på mot mål
Under februari och mars har vi passat på att spela en rad träningsmatcher mot bl a Assyriska, Gamla Uppsala, Knivsta, Boo, Hanviken och Brommapojkarna. Nya spelare har anlänt under vintern, spelsystem skall provas och försvar och anfall trimmas. Vi skall dessutom hinna med ett träningsläger på Åland innan årets Sanktan drar igång. Vi är laddade och ser fram emot en intensiv fotbollssäsong.
Guld i Göransson Cup
2017-02-12 22:15
Vi drog med två laddade lag fredag eftermiddag till Sandviken och fina Göransson Arena. Sju futsalplaner, fullt på läktarna med tillresta föräldrar och en och annan lokal Bajensupporter, bidrog till en härlig inramning och hög stämning. Båda våra lag gick obesegrade genom fredagens och lördagens gruppspel. Bara det en fantastiskt prestation. Båda lagen tog sig sedan vidare till 1/8 finalerna och i den ena påföljande kvartsfinalen gjorde tjejerna en heroisk upphämtning från 0-2 till 2-2. I de sista 10 minuterna tryckte tjejerna på och hade bollinnehavet och skapade många chanser som slutade i flera stolp- och ribbträffar. Matchen fick avgöras på straffar där vi tyvärr denna gång drog nitlotten. Men mycket fint spel av alla tjejer i Lag 1 denna helg.

Lag 2 tuffade vidare i kvarts och semifinaler som avgjordes på straffar. I finalen stod bollskickliga Boo för motståndet , ett lag vi mött flera gånger under vinterns cuper och spelat jämnt mot. Boo tar snabbt ledningen men vi svarar snabbt med kvittering och går om till 2-1. Matchen slutar 2-2 och vi går till straffar. Igen. 
Tur att vi då har straffläggare med nerver av stål som säkert sätter sina straffar och en keeper som tar två avgörande straffar. Guldet är vårt!!! Vi ser fram emot att återkomma nästa år och försvara guldet. 

Massa bilder från Cupen hittar du här.

Guld i Träbollen, igen
2017-02-09 21:00
Fantastiskt starkt jobbat av våra duktiga tjejer som inte bara vann alla matcher och försvarade sin titeln från förra året. Alla matcherna spelades under natten mellan fredag och lördag, vilket är fysiskt och inte minst psykiskt krävande. Stort grattis!
Silver i MultistjärnanCupen
2017-01-16 23:06
Sara har koll på boll och motståndare
Vi åkte i söndags ner till Nyköping och fina Rosvalla Sportcenter med två lag för att spela ytterligare en futsalturnering. Båda våra lag bjuder på högt tempo, bra spel och vi skapar mycket målchanser. Vi går ända till final med lag 1. Finalen slutar 0-0 och avgörs på sudden-death straffar. Vi drar det kortare strået. Stor grattis till silvret och alla tjejer som presterade härlig futsal.
ST Cup och kval till Futsal SM
2017-01-09 23:47
Fanny fightas med Boo i SM-kvalet
För de som inte valde skidorna under lovet, anmälde vi två lag till ST Cupen i Tyresö och ett lag i SM-kvalet till inomhus Futsal SM. Båda lagen gick vidare till ST Cupens slutspelsomgång. Det blev några jämna matcher där det ena laget spelade två oavgjorda matcher i sin grupp, bl a mot vinnaren av ST Cupen 2017, Enskede. Tyvärr räckte det inte ända upp på pallplatsen denna gång. Bra kämpat allihopa!
I SM-kvalgruppen gick vi även där vidare till slutspelsomgången där vi hamnade i den tuffa gruppen med bl a AIK. Vi presterar mycket bra fotboll och spelar en oavgjord match mot Boo. Mot de duktiga AIK--tjejerna har vi som mål att våga framåt. Våra tjejer går ut på plan med självförtroende och skapar flera vassa målchanser men tyvärr går det inte vår väg. AIK är det bättre laget denna gång och vinner matchen. Vi tar med oss de många målchanserna och vinsten mot Enskede i gruppspelet, samma Enskede som till slut knep silverplatsen. Forza Bajen!

Brons i Snöbollen
2016-12-20 08:21
Vinst i gruppspelet och vidare till slutspelet där vi enkelt tog oss vidare i kvarten. I semifinalen mot AIK gjorde tjejerna en stark laginsats och med bara 3-4 min kvar av matchen lyckades AIK trycka in en boll i nätet. Några snabba kontringar lyckades vi få till men tyvärr ville bollen inte in. 
Snabb omställning till match om tredjepris mot Enskede. Vi startade med ett högt tempo och tog snabbt ledning med 2-0. Enskede reducerade till 2-1 men vi höll ihop laget och kunde ganska tryggt ta med oss 3e platsen hem till Söder. 
Hanna och Nelly ansluter till truppen
2016-12-09 08:46
Då var det dags att välkomna ytterligare ett två grymma fotbollsspelare, Hanna och Nelly, till Bajen F02. Och givetvis, ett stort välkommen till familjerna Schmid och Björncrantz.