Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Flickor 2003 utv
Hammarby F03-U

I Hammarby F03-utv spelar och tränar ett stort härligt gäng med stor ambition och god social sammanhållning. Spelarna är utspridda på i princip hela Södermalm samt södra närförorterna. Vi försöker arbeta med att utveckla alla spelare individuellt, både som fotbollsspelare och individer, samtidigt som vi behåller lagkänslan. Våra grundvärderingar är att ha roligt, få rätt utmaningar och möjlighet att utvecklas i sin egen takt.
 
Vi har alltid rätt inställning och fokus och vinner och förlorar som ett lag.
 
Följ oss på Instagram: http://instagram.com/hammarbyf03utv


Vem blir 2018s värdegrundspspelare?
2018-09-13 11:56
Vem blir 2018s värdegrundspspelare?
 
2018-09-13 10:53
Provträningar startar snart!
Välkomna att anmäla din plats till provträningar V.42-V.44
Berätta lite om dig själv.
Nuvarande klubb.
Position/er du spelar oftast.
Division/er du spelar oftast.
Ambitioner du har med fotbollen
2018-02-12 12:05
Målvakter sökes till provträningar!
Välkomna att kontakta oss för provträning!
Just nu söker vi fler målvakter för spel i Div 1 & 2
Hör av Er på
hammarbyf03utv@gmail.com

Välkomna!
2017-års värdegrundsspelare
2017-09-13 10:19
Efter en bra träning i högt tempo var det dags för utnämningen av 2017 års Värdegrundspelare...
En hel del föräldrar hade även anlänt.
Vi samlade ihop alla och Ricky läste upp motiveringen som vår värdegrundsförälder Maria skickat.
Värdegrundspelaren kommer även att få ta emot sitt värdegrundspris från föreningen i halvlek i början av oktober på Tele2 arena när A-laget spelar sin hemmamatch
Efter cermonin hade kassör Anna fixat lite alkoholfritt bubbel o lite tilltugg.
Värdegrundspriset 2016
2016-09-21 21:03
Årets värdegrundspris 2016
Årets värdegrundspris för F03-utv går till:

#22 Patricia Riera Ripoll

Hon:
- Är en bra kompis och ställer alltid upp för sina lagkamrater
- Har hög träningsnärvaro och ger alltid 100% på träning och match
- Har bra attityd och är juste mot medspelare, motspelare, ledare och domare
- Lyssnar på, och följer de instruktioner som ledarna ger
- Visar ett gott uppförande både på och utanför planen
- Vill gärna vinna och visar vid förlust en viss besvikelse som dock rinner av.
- Kan hänga med alla i laget och har en fin stil mot kompisar och tränare.
- Visade prov på ovanstående på samarbetsövningarna i Göteborg.
- Skrev fina och kloka saker om varför hon trivs i laget och med sina tränare.

Grattis!
Himmel och pannkaka i Örebro
2016-06-21 13:52
Äntligen dags för 11-mannafotboll! Det rigida sanktanschemat gjorde att tiden för träningsmatcher på 11-mannaplan blev svåra att hitta. Men i Örebrocupen fick vi hela sju intensiva matcher under tre dagar och vi fick se skönspel, kämpainsatser, laganda och attityd över hela banan.  

Vi började extremt bra med att besegra ett finskt lag med 5-0 där vi fick se olika typer av mål och flera målskyttar. I andra matchen är motståndet tuffare men vi för spelet och chanser saknas inte, men matchen slutar 0-0. I sista matchen för dagen möter vi ett väldigt duktigt Örebro och efter en lång och intensiv dag orkar vi inte och vi får oss en riktig lektion med 0-6 i baken.

Dag 2 inleddes även den tidigt på morgonen – vi för matchen och har stort bollinnehav men motståndarna spelar fysiskt, på gränsen till oschysst, och kontrar sönder oss. En ny förlust, 1-3, och det blir B-slutspel. Stämningen var inte på topp vid detta tillfälle men efter att ha gått igenom matchen på storbildsskärm ser vi att vi ändå spelar riktigt bra. Nu har vi dessutom en hel dags ledigt för att ladda om inför slutspelet.

Kvartsfinalen mot Sundbyberg spelades tidigt på morgonen och stämningen i laget kändes nu lite spänd – men i denna match fullkomligen exploderar vi; attityden på samtliga spelare var enorm och blandat med noggrannhet i spelet och kreativitet gör att vi vinner med 4-0 och är klara för semi.

I semifinalen ställs vi mot Gideonsberg, ett lag med stora snabba spelare, men vi får matchen dit vi vill och gör 1-0 i första halvlek. Dock blir vi avslappnade direkt efter målet och i nästa anfall är det kvitterat. I andra halvlek behåller vi vårt spel och vi sätter 2-1 under stort jubel. I slutet av matchen pressar de på men vi hjälper varandra och är på tårna ordentligt och håller undan. Finalklart!

Tredje matchen för dagen och det känns nu att det intensiva spelschemat börjar visa sig i form av trötthet. Vi äger första halvlek mot finska Espoo och har en del bra målchanser men vi får inte in den. I andra tröttnar vi men lyckas hålla emot och matchen avgörs på straffar. Vi sätter två av fyra straffar men vår målvakt, som aldrig tidigare testat straffar i de stora 11-mannamålen, räddar samtliga! Guldet är vårt!

Efter fyra segrar, en oavgjord och två förluster ska vi vara mycket nöjda och steget till 11-manna är nu taget med bravur. Framtiden är vår. Forza!
Fint passningsspel, små marginaler och "turneringens spelare"
2016-02-08 16:36
Vi fick se fem jämna matcher i Täbyblixten, vi hittar varandra bra men framåt får vi inte till det. Vi är ett av få lag (om inte det enda) som försöker spela över hela banan och vi gör det bra, men vi får inte riktigt till det framåt som vi vill och har lite stolpe ut, både bildligt och bokstavligt. En seger, en oavgjord och två uddamålsförluster och förlust i sista med 0-2.

Extra kul var det att vår målvakt fick priset "turneringens lirare"! Det priset får man som målvakt inte bara för räddningarna utan även för speluppfattning och framspelningar. Mycket välförtjänt. Grattis Katja!