Hammarby IF
UNGDOM
Flickor 2003 utv
Hammarby F03-utv

I Hammarby F03-utv spelar och tränar ett stort härligt gäng med stor ambition och god social sammanhållning. Spelarna är utspridda på i princip hela Södermalm samt södra närförorterna. Vi försöker arbeta med att utveckla alla spelare individuellt, både som fotbollsspelare och individer, samtidigt som vi behåller lagkänslan. Våra grundvärderingar är att ha roligt, få rätt utmaningar och möjlighet att utvecklas i sin egen takt.
 
Vi har alltid rätt inställning och fokus och vinner och förlorar som ett lag.
 
Följ oss på Instagram: http://instagram.com/hammarbyf03utv


Guld i Julbollen 2016
2016-12-19 11:25
I årets sista cup men vinterns första Futsal cup kammade vi hem guld efter att ha gått obesegrade genom 5 matcher. 

Vi vill särskilt tacka Hammarby F02 som förstärkte truppen i denna F13/14-cup. 

Silver i Motorforum Cup
2016-12-19 11:15
Vi åkte till Skinnskatteberg med två lag för att försvara guldet från året innan men med vetskapen om att årets motstånd skulle bli hårdare. 

Lite snöpligt så föll det sig så att våra båda lag möttes redan i kvartsfinalen men med vårt fina spel och samarbete är vi säkra på att båda lagen hade kunnat gå till final om lottningen hade fallit sig annorlunda. 


Silver i Stångåstaden Indoor cup
2016-11-20 14:24
Vi åkte med två lag till Linköping och Stångastaden Indoor cup. Båda lagen spelade otroligt fin fotboll och kan vara stolta över sina prestationer som slutade med silver respektive kvartsfinalspel. 
Vi vill också särskilt tacka Ida Forss (F02) och Grace Cespedes (F2003-1) som var med och förstärkte truppen. 
Specialträning på torsdag
2016-09-27 14:40
På torsdag kör vi ett pass med löpteknik och snabbet!

Vi kommer att drillas i löpteknik av Therese Wånehed. Hon har en gedigen bakgrund av idrottande på elitnivå med höga krav på tydlig målsättning, struktur och prestation. Hon driver företaget ActiveForHealth och är specialiserad löpcoach, personlig tränare, föreläsare, kostrådgivare och massageterapeut. De senaste åren har hon också arbetat som längdskidtränare för Vasaloppsåkare, samt utvecklat nya gravid/mamma-träningskoncept. Att resa är en annan passion hos Therese, som hon kopplat till sitt intresse för träning har valt att utveckla till att organisera träningsresor, löpträningsläger och längdskidläger.

Läs mer om Therese på www.activeforhealth.se
Kontakt: therese@activeforhealth.se, Mob: 070-2356948
Värdegrundspriset 2016
2016-09-21 21:03
Årets värdegrundspris 2016
Årets värdegrundspris för F03-utv går till:

#22 Patricia Riera Ripoll

Hon:
- Är en bra kompis och ställer alltid upp för sina lagkamrater
- Har hög träningsnärvaro och ger alltid 100% på träning och match
- Har bra attityd och är juste mot medspelare, motspelare, ledare och domare
- Lyssnar på, och följer de instruktioner som ledarna ger
- Visar ett gott uppförande både på och utanför planen
- Vill gärna vinna och visar vid förlust en viss besvikelse som dock rinner av.
- Kan hänga med alla i laget och har en fin stil mot kompisar och tränare.
- Visade prov på ovanstående på samarbetsövningarna i Göteborg.
- Skrev fina och kloka saker om varför hon trivs i laget och med sina tränare.

Grattis!
Samarbete F02-F03 gav silver i Södertälje
2016-07-17 12:31
Under sommarsemestern måste de fotbollstokiga tjejer som vill få spela lite boll - därför åkte vi med ett blandlag med spelare från F02 och F03-utv till Södertälje International Football Cup.

Trots bara två gemensamma träningar visade tjejerna upp ett fantastiskt spel. Efter fyra segrar, en förlust och målskillnad 20-2 var finalplatsen självklar.

Efter en grymt spännande och välspelad final inklusive förlängning blev det tyvärr förlust på straffar, men insatsen är mer än godkänd! Ett silver med mersmak!

Nu drar vi till Gothia Cup!

Forza!
Himmel och pannkaka i Örebro
2016-06-21 13:52
Äntligen dags för 11-mannafotboll! Det rigida sanktanschemat gjorde att tiden för träningsmatcher på 11-mannaplan blev svåra att hitta. Men i Örebrocupen fick vi hela sju intensiva matcher under tre dagar och vi fick se skönspel, kämpainsatser, laganda och attityd över hela banan.  

Vi började extremt bra med att besegra ett finskt lag med 5-0 där vi fick se olika typer av mål och flera målskyttar. I andra matchen är motståndet tuffare men vi för spelet och chanser saknas inte, men matchen slutar 0-0. I sista matchen för dagen möter vi ett väldigt duktigt Örebro och efter en lång och intensiv dag orkar vi inte och vi får oss en riktig lektion med 0-6 i baken.

Dag 2 inleddes även den tidigt på morgonen – vi för matchen och har stort bollinnehav men motståndarna spelar fysiskt, på gränsen till oschysst, och kontrar sönder oss. En ny förlust, 1-3, och det blir B-slutspel. Stämningen var inte på topp vid detta tillfälle men efter att ha gått igenom matchen på storbildsskärm ser vi att vi ändå spelar riktigt bra. Nu har vi dessutom en hel dags ledigt för att ladda om inför slutspelet.

Kvartsfinalen mot Sundbyberg spelades tidigt på morgonen och stämningen i laget kändes nu lite spänd – men i denna match fullkomligen exploderar vi; attityden på samtliga spelare var enorm och blandat med noggrannhet i spelet och kreativitet gör att vi vinner med 4-0 och är klara för semi.

I semifinalen ställs vi mot Gideonsberg, ett lag med stora snabba spelare, men vi får matchen dit vi vill och gör 1-0 i första halvlek. Dock blir vi avslappnade direkt efter målet och i nästa anfall är det kvitterat. I andra halvlek behåller vi vårt spel och vi sätter 2-1 under stort jubel. I slutet av matchen pressar de på men vi hjälper varandra och är på tårna ordentligt och håller undan. Finalklart!

Tredje matchen för dagen och det känns nu att det intensiva spelschemat börjar visa sig i form av trötthet. Vi äger första halvlek mot finska Espoo och har en del bra målchanser men vi får inte in den. I andra tröttnar vi men lyckas hålla emot och matchen avgörs på straffar. Vi sätter två av fyra straffar men vår målvakt, som aldrig tidigare testat straffar i de stora 11-mannamålen, räddar samtliga! Guldet är vårt!

Efter fyra segrar, en oavgjord och två förluster ska vi vara mycket nöjda och steget till 11-manna är nu taget med bravur. Framtiden är vår. Forza!
Fint passningsspel, små marginaler och "turneringens spelare"
2016-02-08 16:36
Vi fick se fem jämna matcher i Täbyblixten, vi hittar varandra bra men framåt får vi inte till det. Vi är ett av få lag (om inte det enda) som försöker spela över hela banan och vi gör det bra, men vi får inte riktigt till det framåt som vi vill och har lite stolpe ut, både bildligt och bokstavligt. En seger, en oavgjord och två uddamålsförluster och förlust i sista med 0-2.

Extra kul var det att vår målvakt fick priset "turneringens lirare"! Det priset får man som målvakt inte bara för räddningarna utan även för speluppfattning och framspelningar. Mycket välförtjänt. Grattis Katja!