Hammarby IF
UNGDOM
F2009-3
Välkommen till lagsidan för F2009-3

Hoppas ni hittar den information ni söker annars meddela någon av oss ledare så uppdaterar vi sidan.

Nu är Bajenligan igång igen!
2016-09-10 20:36
Idag spelade vi vår andra match i Bajenligan - vad kul det var!

Tio spända tjejer och ledare ställde upp i sensommarvärmen mot ett lika spänt Hammarby F09:4. Båda lagen spelade riktigt bra och det var så kul att se att våra tjejer utvecklats så mycket sedan den förra matchen. Vilket passningsspel, mål, målchanser och räddningar! 

Vi längtar redan till nästa match om två veckor. Men innan dess är det träning inplanerad både tisdagar och onsdagar (glöm inte att svara på kallelserna).

Tack till alla duktiga spelare!

//Ledarna genom Lotta
Nya träningstider
2016-08-05 14:00

Hej,

 

Vi har fått ändrade träningstider pga ombyggnation av flera fotbollsplaner. Vi kommer nu att träna på tisdagar kl 16.30-17.45 och onsdagar kl 17.45-19.00.

 

//Ledarna genom Lotta

 

Första matchen
2016-06-11 13:40
Idag spelade vi vår första match, mot Hammarby F09:2, i Bajenligan. Tjejerna kämpade på jättebra! Vi saknade dock en hel del spelare så vi hade bara en avbytare vilket gjorde att alla fick spela väldigt mycket fotboll. Det var ifs jättebra att alla fick känna på bollen mycket såhär första matchen tycker vi, men fortsättningsvis vore det bra om vi kunde vara några fler för tjejerna var toktrötta efter matchen. 

Kika gärna in i bildgalleriet för att se foton från dagen (om någon spelare finns med på bilderna som ni inte vill ska vara med så får ni säga till mig så ser jag till att bilden tas bort).

Bajenligan har nu sommaruppehåll och när den börjar igen den 20 augusti kommer vi vara med! Mer information kommer skickas ut i början av augusti.

Jag trodde vi hade två träningar till, på måndag och onsdag nästa vecka, men tiden går fort när man har kul så vi tar alltså sommarlov redan nu och ses igen den 15 augusti. Som det ser ut just nu kommer vi behålla våra dagar och tider, men vi kommer uppdatera er om det så snart vi vet mer.

Tack till alla spelare och föräldrar för en härlig säsong! 

//Ledarna genom Lotta