Our First match on September 10th in Bajenliga
 
Winter Indoor training start on November 19th
2016-11-12 11:10

I was excited to start the indoor training today November 12nd, 2016 with Team P2999:25 on the ERIKSDAL SKOLAN GYM but I received yesterday at 16:00 the information that the Gymnasium is closed this week end.

Hope we can start next weekend. Down you can see the full explanation provided by Daniel Hammarby Lead.

Regards
Vincenzo

Friday November 11th 15:49 Hamamrby coomunication

Till samtliga föräldrar vars barn har för avsikt att träna i Eriksdalsskolans gymnastiksalar denna helg.

- Idag fick jag besked om att Eriksdalsskolans gymnastiksalar kommer hållas stängda under helgen. Beskedet kom från Stockholms Stads bokningsenhet.

- Gymnastikbyggnadens samtliga fyra entrédörrar har under en längre tid varit i dåligt skick varvid de inte kan hållas låsta. Det är problem med gångjärn, dörrkarmar och annat som är viktigt för en dörrs fulla funktionalitet. Som du säkert känner till kan inte dörrar av denna dignitet spikas igen för att öppna upp för andra lösningar. Samtliga fyra dörrar ingår i utrymningsplanen från Brandmyndigheten.

- Dörrarna måste kunna låsas enligt chefen för Stockholms Stads ambulerande vaktmästare. Om de inte låses säger arbetsmiljöverket nej till att Stockholms Stad har personal på plats efter stängningsdags (läs: kvällstid) detta då det uppehåller sig ungdomsgäng, missbrukare m.fl. i lokalen. De ambulerande vaktmästarna får inte arbeta i en lokal där det finns risk för våld enligt arbetsmiljöverket.

- Sisab (Skolfastigheter i Stockholm AB) är dem som äger frågan om renoveringen av dörrarna. Jag har sökt ansvariga för SISAB utan framgång.

- Jag tycker att detta är högst olyckligt ur ett hälsoperspektiv då det drabbar idrottande barn. Hammarby Fotboll har totalt 38 lag som drabbas denna helg. 38 lag innebär ca 500 barn, 100 ledare, 750 barnfamiljer. Utöver vår verksamhet så drabbas även andra föreningar vilka även dem hyr tider i Eriksdalsskolans totalt fyra gymnastiksalar. Totalt rör sig det om tusentals barn som drabbas denna helg.

- Hammarby Fotboll har ingen kortsiktig lösning för våra lag som drabbas utan tycker att det inträffade är oerhört tråkigt utifrån barnens behov av rörelseglädje. Hammarby Fotboll och Stockholms Stad kan inte erbjuda ersättningstider då det rör sig om totalt 38 Hammarbylag. Jag föreslår att du har en kul dag i snön tillsammans med ditt barn.

- Jag är mycket besviken på SISAB som bevisligen inte tar det på allvar. Jag har full förståelse för Stockholms Stads del i detta. Vi är likt Stockholms Stad ”bakbundna” och kommer inte ur detta grepp!

Kortfattat så blir det ingen verksamhet i Eriksdalsskolan denna helg och förklaringen har du säkerligen redan läst här ovan! 

- Vid frågor, kontakta daniel.engstrom@hammarbyfotboll.se

Jag önskar dig en fin helg!

Daniel Engström Hammarby Fotboll

Bra Jobbat på Reymers Höstcup 2016 !!!
2016-10-09 17:15
Great day at the Reymers Höstcup 2016
Thank you to all for your partecipation today !

This was a great sport day. All Team demonstrated concentration and commitment; all the kids enjoyed a lot.

Final summary is quite positive out of 5 matches:
- 2 WON
- 2 LIKA
- 1 Lost

Check the Höstcup Site:


Höstcup Reymers 2016 Official site
2016-10-04 19:41
http://www.cumap7.se/cup/cupstartgeneric900.php?Cup=5914&Lang_Current=SVE&wd=www.cumap4.se&tok=1937