Välkommen till Hammarby IF FF P06.6 
Spelartrupp 2017
2017-02-09 19:21
Nu är truppen spikad för 2017!
Vi välkomnar totalt 4 nya spelare, även fast Leo o Malte har spelat sen i höstas med oss!

#16 Leo, kommer från Hammarby lag 3
#9 Malte, kommer från Älta
David, kommer från Hammarby lag 4
Amar, Kommer från Hammarby lag 4

Välkomna grabbar! 
5-2 vinst mot Tyresö
2017-02-05 20:11
Från vänster: Henry, Adam, Elliot Jack, David, Malte, Luka o Hugo
Vinst med 5-2 på söndagskvällen mot Tyresö inomhus! Vi spelade 3x20 minuter.
Halvlek nummer 1 var lite trevande, lite nervösa o ville inte passa fel. 
Halvlek 2 är vi klasser bättre, vi äger bollen, vi bestämmer tempot 
Sista halvleken fortsätter vi spela bra fotboll och framförallt så skapar vi väldigt mycket o släpper väldigt lite bakåt! 

Matchensmål: Adams långskott som han klipper till med vänsterdojan, även Henrys balja upp i krysset ska nämnas.

Matchens räddning. Hugos fotparader

Matchens läckraste: Jacks lobb över motståndaren som målis o siste man.

Matchens tunnel: Lukas utflykt på vänsterkanten som avslutas med en tunnel och en perfekt pass till Jack som tyvärr missar.

En fin insats av P:06:6!
Ses i veckan
Fotbollsträning, Boxning och FIFA
2017-01-22 23:05
Det har varit 4 händelserika dagar för laget. I torsdags hade vi träning ute i kärrtorp. Alltid lika kul att vara utomhus. Bra tempo och energi.
På fredagen hade vi en spelarkväll i gula villan. Vi snackade lite taktik kollade på lite videos, käkade pizza och sist men inte minst spelades en FIFA-turnering. Det blev flera riktigt bra matcher, finalen spelades av Emilio/Malte mot Luka/Michell (Emilios bror). Finalen spelades mellan Spanien-Belgien där det spanska laget med Emilio/Malte gick vinnande från striden. Bra jobbat alla!
På lördagen hade vi inomhusträning där tekniken låg i fokus. Vi har även på lördagar veckans utmaning, idag bestod den av plankan. Det var jämt och Ikaros gick segrande efter nästan 3 minuter, Starkt!!
Idag Söndag avslutade vi helgen med boxning. Bra pass men jobbigt för killarna som kämpade väl. 
En riktigt bra helg blev det!

Forza Bajen
ST-Cupen P-11, Svår , slutspel väntar...
2016-12-31
(Bilderna tagna från Sportway.se)
Då var det dags för 2016 sista matcher. Laget idag bestod av: Adam, Henry, Hugo, Leo, Elliot, Jack, Ikaros och Malte. I den första matchen ställdes vi mot Sörskogen. Första 8-9 minuterna har vi bra kontroll på matchen o skapar några målchanser, framförallt från lite längre avstånd. Sedan gör Sörskogen 2 snabba kassar och slutresultatet slutar 2-0.
Det var inget att vara ledsen för, killarna kände att de spelade bra och i andra matchen ställdes vi mot Enskede. Vår bästa match helt klart, en klar 5-0 seger. Vackrast var nog ändå Elliots framspelning till Ikaros i straffområdet vilket resulterade i öppen kasse och mål.
Sista matchen mötte vi Hanviken. Ett duktigt lag, vi visste att det skulle bli en svår match. Vi gör 1-0 efter 4 minuter vilket var väldigt skönt eftersom vi hade bättre målskillnad än Hanviken räckte det med ett kryss. Det var förövrigt ett riktigt vackert mål där Ikaros slår en långpass rakt på Leos fötter som han bara stöter in i målet och firade med en fantastisk volt! Killarna kändes spända i denna match. Vilket märktes. Mycket rensningar och långa bollar. Vi försvarade bra och en trött Elliot som signalerade att han ville vila resten av matchen kommer in och avgör, 2-0.
Bra kämpat av alla idag, slutspel väntar nästa fredag!
Julcupen, Svår. Andraplats!!!
2016-12-18 20:03
På lördagseftermiddagen gav sig Hammarbys pojkar 06 lag 6 ut på äventyr. Vi spelade Julcupen i Järfälla. Försenade tåg och bussar gjorde att vissa var försenade till samlingen vilket gjorde att vi endast hade 20 minuter på oss tillsammans innan första matchen.
I första matchen ställdes vi mot Enskede, ett lag vi har haft ganska svårt för och även idag, första 7 minuterna har dom matchen totalt! Vi har inte ett skott på mål, de utnyttjar dem också och sätter 1--0 välförtjänt. Sedan får vi igång lite spel och får ett läge som vi tar vara på och 1-1 signerat Ikaros. Enskede fortsätter att trycka på men våra grabbar står emot bra. Vi har några kontringar som vi inte lyckas göra mål på, den främsta chansen hade Adam som fick ett friläge men målvakten gjorde en kanonräddning. Även vår målvakt Jack stod för en utmärkt räddning sista 10 sekunderna. Matchen slutade 1-1, kanske inte riktigt rättvist, men men...
Match 2 mötte vi svensk-palestinska ff. Det visade sig bli en ganska lätt resa som tillslut slutade 5-1 trots att vissa av deras killar var 2 huvuden längre än våra.
Nu väntade sista matchen i gruppspelet. Vi mötte Järfälla, man såg redan på uppvärmningen att killarnas fokus inte var 100% vilket nästan straffade oss, men vi vinner matchen med 1-0 efter några snygga dribblingar från Ikaros och en välplacerad Henry som förövrigt var vår främsta målgörare i cupen. I denna match storspelade även Hugo i målet!
Vi vann vår grupp och ställdes i semifinalen mot Vendelsö Ik. Detta var vår bästa match i turneringen, en stabil insats som tillslut slutade 3-0 efter en välplacerad straff av Hugo i slutskedet av matchen.
I finalen väntade Hammarby lag 3 kl 21:45. En match där vi inte kom upp i nivå och Lag 3 vann rättvist med 4-1. Grattis till dom!

Andraplats är inte så pjåkigt! Killarna ska ha stor eloge för deras insats och deras kämpavilja rakt igenom trots sena matchstarter. Bra jobbat Hugo, Jack, Ikaros, Henry, Adam, Malte, Leo, Jonas och David, Albin!! Nu väntar en sista träning på torsdag sedan väntar ett välförtjänt julbreak några dagar, sedan är det full rulle igen med träningsmatcher och ST-cupen. God Jul ///Tränarna

DECEMBERFEMMAN, Fjärde plats!!!
2016-12-05 00:29
Det var 9 förväntningsfulla killar som hade tagit sig till Kungsängen på söndagseftermiddagen. 9 st var en person för mycket vilket gjorde att en person stod över varje match. I vår första match ställdes vi mot Rågsved. Efter en nervös och ganska chansfattig match vinner vi med ett mål i slutsekunderna av Ikaros och snyggt assisterat av Elliot. Skönt!
I match 2 släppte vi lite på bromsen och vann tillslut med 5-0 mot Sundbyberg, i denna match stod helt klart Emilios snurrfinter ut när han såg riktigt taggad ut för att han stod över den första matchen.
Match 3 var ett derby mot Hammarby lag 3, en match som de är bollförande men vi är mer effektiva och sätter de chanser som vi får, beröm till lag 3 som spelade en fin fotboll men vi försvarade bra och kontrade in 2 kassar vilket blev en 2-1 vinst.
Match 4 var mot Sköndal, en match som vi kom undan med nöd o näppe i och vann tillslut med 4-3. Stort minus till deras tränare som var såpass upprörd att han vägrade tacka domaren + att han sa precis vad han tyckte om domaren. Fel!!!
I match 5 ställdes vi mot BP. En jämn match där vi slarvade väldigt mycket och BP tog vara på det och avgjorde med 20 sekunder kvar. Tufft!!!
I match 6, den sista matchen i gruppspelet ställdes vi mot Jarlaberg, en match som vi kontrollerar från start till slutet och vinner med 5-1.

Nu väntade slutspel, De 2 bästa från varje grupp gick vidare, vi kom 2:a efter att målskillnad fick avgöra första och andra platsen. I semifinalen ställdes vi mot Spånga, ett lag som vann sin grupp. Tyvärr fick vi ge oss med 6-3 efter en dålig match, med många individuella misstag och tråkig attityd mot varandra. 

Nu väntade match om tredjeplats där vi hade chans att få revansch mot BP, och det började lovande, en fin start och en 2-0 ledning efter 5 minuter, sedan faller vi som ett korthus och förlorar med 4-2. Tråkigt slut på en fin cup. Vi tar med oss dessa erfarenheter och fortsätter jobba stenhårt på träning. Bra jobbat alla!
///Tränarna 

Extra träningtider på tisdagar
2016-11-12 09:43
Hej hej, vi kommer att köra extra inomhusträning fram tills 13/12 nu när vi inte kan köra utomhus.
Tid 18:00-19:30¨
Plats: Bandhagens skola

Vi syns där!