Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P06-6
Lagbild 2017
Välkommen till Hammarby IF FF P06.6 
Obesegrade i Örebrocupen!
2017-06-22 00:07

Fler bilder (+8) >>
Vart ska man börja?
Vi har haft 4 fantastiska dagar i Örebro där matcherna spelade och 4 fantastiska dagar i Kristinehamn där vi bodde. 
Fantastiska kvällar med god mat och mycket lekar som exempelvis Burken o virus. Grabbarna har kommit närmare varandra och det har blivit många givande samtal med föräldrar.
Fotbollsmässigt gick det också bra. 14 killar har spelat varje match i 2 stycken sjuor.  7 matcher och 32 mål gjorda framåt, trots dåliga gräsplaner har killarna visat upp ett fantastiskt spel rakt igenom. Mest minnesvärt var redan i den första matchen. Vi ligger under med 3-1 mot Bäckseda IF i ösregn med 7 minuter kvar, men precis som förut ger killarna aldrig upp. Vi gör både 2-3 och 3-3 inom loppet av några minuter. Det sista som händer är att vi får en hörna som Alvin nickar in och glädjen går inte att beskriva. 
Kul att möta klubbar och spelsätt som man inte ser i Stockholm. Bra jobbat alla! Spelare, ledare och föräldrar. 
Nu kör vi sista träningen immorn och sedan ett uppehåll på 6 veckor.
Vårsäsongen är över
2017-06-11 22:55
Nu är sanktan slut för våren. Det har varit en bra vår. Vi har spelat en fin fotboll och alla killar har tagit stora steg i sin utveckling. I helgen blev det vinst mot Enskede med 16-1 o Älta med 7-2. 13 matcher o 13 vinster i sanktan. Fantastisk prestation från killarna som har visat att dem aldrig ger upp oavsett vad det står i matchen. Vi tränare är stolta över att träna grabbarna! Även fast fokus inte alltid är det bästa så är det ett skönt go i gruppen, alla är glada och gör alltid sitt bästa. Även fast någon ibland blir sur på någon så klappar man om personen nästa träning. Alla verkar ha kul med alla.

Nu på torsdag åker vi till Örebro för att spela 6 matcher och ha en grymt rolig helg, sedan ett välförtjänt sommarlov och i augusti kommer vi tillbaka ödmjukare än någonsin och kör på.
Trippeln
2017-06-04 22:05
På söndag spelade vi 2 matcher. I vår första match mötte vi Reymersholme. Vi spelar fin fotboll, kan släppa bollen lite snabbare men en 7-1 vinst är riktigt roligt och bra, framförallt när vi spelar så fin fotboll.
Ett lagfoto hann vi inte med då några av killarna var tvungna att sticka direkt efter första matchen till nästa match. Där vi mötte Hanviken på en för liten 7-manna plan. Återigen spelade vi bra fotboll trots små ytor och vinner tillslut med 5-2. En fotografering hann vi inte med efter denna match heller då några av grabbarna var tvungna att dra direkt till Nya Söderstadion för att se Bajen spöa Djurgården. 
Bra jobbat, ses immorn!
9-manna premiär!!
2017-05-27 16:08
Idag spelade vi vår första 9-manna match. Motståndet stod Älvsjö för. 15 grabbar var på plats på Eriksdal i ett grymt bra väder.
Vi inleder första halvlek väldigt bra, fina kombinationer, bra passningsspel, bra rörelse. Men inte så många lägen. 15 minuter in i matchen så åker vi inom loppet av 1 minut på 2 från vårt perspektiv skitmål då vi slarvar i uppspelen.
Tungt att gå in i paus med 2 mål i baken när vi har haft kommandot. 
I den andra halvleken av tre så stod matchen o vägde. Älvsjö hittade in i matchen o vi hittade ingen rytm. Älvsjö utökar till 3-0. I den tredje halvleken är det jämt, med 10 min kvar gör vi 1-3 på straff genom Leo. Detta ger hopp och vi är nära att göra 2-3 på anfallet efter. Istället åker vi på 2 omställningar och Älvsjö vinner matchen med 1-5.
Känns konstigt att åka på en 1-5 torsk när vi stundtals spelar väldigt bra. Men det gäller att sätta sina chanser. Älvsjö har under 75 minuter spel 8-10 kvalificierade chanser o gör 5 mål. Vi skapar inga jätte chanser utan sista passen, sista tillslaget saknas. 
Grattis till Älvsjö som spelade riktigt bra. 
O bra jobbat till våra killar! Med lite perspektiv så är vi jäkligt stolta över deras match. Fantastiskt bra jobbat i värmen. O vilken utveckling detta lag har haft. Från 5-manna matcherna till nu första 9-manna matchen.  Det har hänt mycket, o det kommer hända mycket mer.
Njut nu i solen, o David får njuta lite extra för att han fyller 11 år idag. 
Grabbarna var inte så sugna på en lagbild efter matchen:)
Ses immorn

Lärorik Fredag på Skytteholm.
2017-05-26 23:40
Denna helg lirar några av världens bästa akademier på Skytteholm då de deltar i Lennart Johansson Trophy. Vi fick bland annat se Barcelona spöa Köpenhamn och AIK.  
Hoppas att killarna såg chansen att lära sig något, finns mycket att lära och ta med sig från dessa matcher om man verkligen vill.
Immorn spelar vi vår första 9-manna match! Det ska bli riktigt kul!!!
Komfortabel seger trots halvdan insats
2017-05-21 14:52
Idag mötte vi Nynäshamn på vår hemmaplan. Vi spelade med hög press och det gick väl rätt bra. Men uppspelen tog ibland lite för lång tid. Men efter att vi ha bränt massor av chanser lyckades Jack till sist spräcka nollan på en retur. Sedan fick vi en frispark som Malte smällde upp i nättaket. Otagbar!!! Leo o Adam satte varsin kasse. Sedan släppte vi in ett onödigt baklängesmål. Slutresultat 4-1. 

Hur som helst, vi har nu vunnit 9 segrar av 9 möjliga. Målskillnad 51 - 14. 👏👏👏 Bra jobbat hela laget!
Nästa helg gör Sanktan uppehåll så då passar vi istället på att spela en  nio-manna match. Det kommer bli kul.

Mästerlig taktik gav en stabil seger
2017-05-21 14:28
Igår mötte vi Aspudden - Tellus på deras hemmaplan. Inramningen kunde knappast vara bättre med härlig vårvärme.

Vi inledde matchen med en hel del chanser som borde kanske ha resulterat i minst ett mål. Istället fick motståndarlaget några farliga kontringar. Men till sist gjorde Adam det första målet med ett snyggt skott tätt vid stolpen. Sen började det rulla på och i halvtid hade vi gjort tre mål. Full fart framåt igen i andra halvlek resulterade i ytterligare fyra mål. Särskilt ska vi väl nämna Davids mål på volley. Den var grym. Bra laginsats och särskilt kul att vi höll nollan. Stundtals var vi kanske lite för offensiva. Men 7-0 talar för sig själv. 
Vinst i Bajen derbyt!
2017-05-13 20:06
Idag spelade vi 7:e matchen i årets sanktan. Match mot Hammarby lag 5. 
Vi inleder första 10 minuterna ganska stressat. Vi vågade inte hålla i bollen o lag 5 kunde trycka på. Dock får vi med oss 1-0 efter ett fint förarbete på högerkanten o en pass snett innåt bakåt till Ikaros som avslutar snyggt. 
2-0 gör Emilio när han fintar en grabb o lägger in den snyggt bakom målvakten.
2-0 i paus kändes tryggt men vi tryckte på att vi måste vara på tå för att vi visste att lag 5 skulle vara ännu bättre i andra halvlek. 
Lag 5 inleder andra halvlek bra men vi får med oss 3-0 när bollen dimper ner hos Ikaros som med sträckt vrist sätter in ett riktigt snyggt halvvolley skott. 
Lag 5 gör sedan både 3-1 och 3-2 men vi lyckas hålla undan och vinner med 3-2. Ska tilläggas att Jack gjorde en riktigt bra insats i målet.
7:e raka vinsten! Resultat o fina prestationer är det killarna får med sig när dom kämpar o sliter på träningarna! Bra jobbat.
Tack lag 5 för en bra match.

Ses på måndag 

6:e raka
2017-05-07 18:40
Efter den sköna vinsten igår kom idag ännu en seger. Vendelsö stod för motståndet och innan matchen pratade vi om att spela tufft men rättvist, ta för sig i närkamper och inte backa tillbaka.
Vendelsö pressar högt och gör det ganska svårt för oss att spela bollen, men pressar man högt så lämnar man ytor. De ytorna fanns bakom vendelsös backlinje  som stod väldigt högt. 
Vi kontrollerar matchen från start till mål och vinner rättvist med 5-2. Kul att se att grabbarna ställer upp för laget, exempelvis Elliot som stod i mål första halvlek o gjorde det med bravur! Bra jobbat!!
Vackraste målet gjorde nog just Elliot fast i den andra halvleken. När han gör en 2 fotare förbi deras målvakt o lägger in bollen i öppet mål. 

Tack för denna helg
Immorn kör vi träning igen, vi börjar med att springa till toppen på Hammarbybacken! :-)