Hammarby IF
UNGDOM
Hammarby IF FF P06-6
Välkommen till Hammarby IF FF P06.6 
Olerays
2017-04-22 21:50
Efter vinsten mot Djurgården avslutade vi dagen med bowling, Spurs-Chelsea och hamburgare, ryktet går att Albin tog hem ledarnas bowling även fast David menar att det var fusk inblandat i segern.
Killarnas vinnare var Leo som såg riktigt stabil ut!!! Frågan är om han har tjuvtränat?
Tack för en grymt rolig dag, imorgon tar vi nya tag!
5-0 vinst mot Djurgården
2017-04-22 15:38
Efter några helger med prestationssvaga insatser var det betydligt roligare denna lördag för det var dags för premiär i årets sanktan.
Vi spelar 2 matcher i helgen och detta var helgens första. Motståndet stod Djurgårdens utvecklingslag för. Våra killar såg taggade ut redan 40 minuter innan matchen och tog med sig det in i matchen. Vi spelade lugnt, säkert o noggrant. Vi vårdade bollen, skapade målchanser o säkrade bakåt. 
1-0 gör vi efter några minuter när Ikaros drar på ett skott som målvakten räddar men Emilio håller sig framme på returen och nickar in ledningsmålet.
Vi har några chanser att göra 2-0 men ingenting kommer innan paus.
Eric tar ett litet peptalk med Ikaros som missar ett friläge i slutet av första halvlek och säger att nästa sitter, och mycket riktigt, nästa skottläge sätter Ikaros, 2-0.
3-0 kommer när Adam för första gången under matchen spelar offensivt, Adam får iväg ett okej skott som på något sätt letar sig in. Leo utökar till 4-0 och Noa avslutar med att sätta femman.
En fantastiskt bra laginsats där alla kämpade o slet för varandra!
Bra jobbat!!!
Fina prestationer i B&G Spring Cup
2017-03-26 21:12
Det har varit en fin helg för Hammarby lag 6. Vi spelade Boys and Girls Spring Cup i Djursholm. 

Första matchen i gruppspelet som bestod av 6 lag mötte vi Nacka Fc. Ett lag vi inte hade någon aning om innan vilka de var. De visade sig att dem var 2 klasser bättre än var vi var. Nacka gör ett tidigt ledningsmål och kontrollerar spelet. Men Hugo kämpar till sig ett mål genom att stå i vägen för målvakten och bollen rullar lite retligt över linjen. 
1-1 I paus var vi glada med och det hade nog varit en bedrift att hålla det resultatet. Nacka pressade och pressade och vi hade inte mycket att sätta emot. När domaren blåser av står det 1-4 till Nacka.

Match 2 möter vi Sörskogen, ett lag vi aldrig vunnit mot tidigare. För 2 år sedan förlorade vi med 6-1 mot dem. Men denna dag var vi starkare. Vi inleder med att släppa in ett skitmål. Deras anfallare smyger in bakom vår backlinje och får en fin boll och sätter dit den. Vi kvitterar till 1-1 genom Luka men minuten senare tar Sörskogen ledningen igen. Men efter det är det Bajen för hela slanten. Ikaros kvitterar, Amar gör 2 mål inom loppet av 2 minuter och David fastställer slutresultatet till 5-2. Vår målvakt står också för ett par riktigt bra räddningar. Skönt!

Tredje matchen skulle spelas mot Enskede, men av någon anledning drog dem sig ur och det blev en klassisk skrivbordsseger, 3-0.

Fjärde och sista matchen på lördagen möter vi AIK. I denna match spelar vi riktigt fin fotboll. Vi tar ledningen genom Jack som sedan utökades till 2-0 av Ikaros, 3-0 återigen Jack, 4-0 av Malte. Sedan blir vi lite bekväma, byter på massa positioner och spelar lite sämre och släpper in till 4-1. Malte gör 5-1 med en utmärkt chipp! Slutresultatet blir tillslut 5-2. 

Fina matcher med fina resultat och bra spel.

Då var det dags för den sista gruppspelsmatchen som spelades idag söndag. Vi möter Jarlaberg. Här spelar vi riktigt bra, noggranna, bra fokus, håller i bollen. Stabilt bakåt med Adam och Malte, Jarlaberg hade inte mycket, några kontringar och en stolpträff, men de pressade bra och höll oss på egen planhalva ganska mycket. Men vi tappade inte tålamodet och fortsatte att rulla bollen. Ju längre matchen gick desto mer öppnade sig Jarlaberg. Vi missar en del chanser men i sista minuten får Ikaros på en kalasträff som letar sig in bakom målvakten. Välförtjänt!

Detta gjorde att vi slutade 2:a i vår grupp bakom oslagbara Nacka. 

Förbundets nya regler gör att det blev en placeringsmatch för att avsluta cupen. Vi mötte 2:an från Grupp 4, Vallentuna. Vi spelar lite osäkert till en början men får tillslut utdelning genom ett klassavslut utanför straffområdet av Jack som tar i stolpen innan bollen letar sig in i målet.  2-0 också av Jack som styr in en hörna. Jack är nära att göra Hattrick när han tunnlar sig förbi och avslutar med en tåpaj, men en bra räddning av målvakten. 
Sammanfattningsvis en väldigt bra cup. Spelmässigt ser det bättre och bättre ut men som vi säger till killarna hela tiden, för att utvecklas och bli ännu bättre krävs 100% fokus och göra allt vi gör på träning så noggrant som möjligt.
Bra jobbat! David, Adam, Malte, Hugo, Amar, Ikaros, Luka, Jonas och Jack!!!
Vinster i helgens träningsmatcher
2017-03-19 22:08
I helgen spelade vi två träningsmatcher.
I lördags spelade vi borta mot Hanviken. En match vi vann med 7-3. Väldigt fint anfallsspel med många fina kombinationer. Målen vi släpper in är på en hörna och två individuella misstag.

I söndags spelade vi mot Reymers, ett lag vi möter i svår serien i sanktan. Vi fortsätter att spela bra och vinner matchen med 10-1.  Vi vann även straffläggningen som utspelade sig efter matchen.

Totalt 17-4 i målskillnad, det bådar gott inför säsongen. Bra jobbat alla! 
Ses på torsdag
Träningsmatch
2017-03-11 20:16
Idag spelade vi en träningsmatch mot varandra, vi var 12 killar så 4 ledare hoppade in, 2 i vardera lag!
Det var en rolig match, ledarna var tröttast helt klart.
Laget med ledarna Eric o Albin o killarna Alvin, David, Ikaros, Luka, Amar och Jack gick vinnande ut striden efter underläge o snabba mål i slutet och en vinst på straffläggningen. Lag "ungdomar" forcerade mot slutet med långbollar!
Medans lag "pensionärer" + ungdomar satsade på kontringar. :)
Bra jobbat alla!
Ses på torsdag
Järfällacupen
2017-02-28 19:57
Idag var vi ute i Järfälla och spelade järfällacupen. Kul att komma igång med 7-manna fotboll igen, men det märktes att det var länge sedan.
Första matchen möter vi Järfälla lag 4. En bra match, vackra anfall och vackra mål. 6-0

Andra matchen vinner vi 5-0 mot aspudden tellus, återigen en bra match.

Tredje matchen vinner vi 4-2 mot Järfälla lag 3, här slarvar vi mycket, släpper in onödiga mål. Men en vinst är en vinst.

Fjärde matchen är inte en bra match från oss. Vi möter Järna Sk röd, ett svårspelat lag som sparkade bollen på utspark till närheten av vårt straffområde och utnyttjade deras långa spelare, dom gör ett nickmål av nummer 5 (bilden, han i röd tröja) och ett fint skott utanför straffområdet upp i krysset. 
Just bilden symboliserar matchen ganska bra, Malte försöker försvara mot en 2 huvud längre kille, omöjligt

Sammanfattningsvis en nyttig dag, med stundtals riktigt bra spel, bra att få spela matcher.
Bra jobbat alla!!!
Ses på torsdag
Träningscup Gubbängshallen
2017-02-25 19:32
Idag lördag spelade vi 4 st träningsmatcher i Gubbängshallen. Två mot Mälarhöjden och 2 mot Hanviken.
Första matchen möter vi Hanviken. Vi får en bra start och sätter våra chanser och går upp i en 3-0 ledning. Detta var nog vår bästa match för dagen trots att vi svajade lite mot slutet av matchen så vinner vi med 4-3.

Andra matchen möter vi Mälarhöjden, Mälarhöjden hade fått stryk av Hanviken i deras första match och vi pratade om att inte underskatta motståndet, men det känns som att inte det nådde ut hela vägen när vi väl stod på plan. Mälarhöjden spelade bra men det blir 3-3 efter full tid.

Tredje matchen är det dags för Hanviken igen, vi hade en paus på 25 minuter och vi pratade om vikten att vila lite, ta det lugnt. Något som de inte riktigt kunde, killarna var fulla med energi och kanske brände den i omklädningsrummet snarare än matchen mot Hanviken. En match som Hanviken kontrollerar från första sekund till den sista. 1-5

I den fjärde och sista matchen var det dags för retur mot Mälarhöjden, vi spelade okej i denna match, båda lagen var trötta, gjorde fler misstag och hade inte samma diciplin i försvarsspelet vilket öppnade för många chanser åt båda hållen. Vi vinner sista matchen med 4-1.

4 blandade prestationer med höga toppar och djupa dalar. Andra matchen mot Hanviken ska vi kunna undvika, men det är upp till var och en hur mycket man vill vinna.

Bra jobbat, kul att spela matcher!

Ses immorn, allternativt Tisdag då vi beger oss ut till Järfälla för att spela cup.
Träning Kärrtorp
2017-02-23 19:17
Bra jobbat idag grabbar!
Nästan själva på Kärrtorp idag.
Bra träning med mycket spel och högt tempo
Spelartrupp 2017
2017-02-09 19:21
Nu är truppen spikad för 2017!
Vi välkomnar totalt 4 nya spelare, även fast Leo o Malte har spelat sen i höstas med oss!

#16 Leo, kommer från Hammarby lag 3
#9 Malte, kommer från Älta
David, kommer från Hammarby lag 4
Amar, Kommer från Hammarby lag 4

Välkomna grabbar!