Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
F2006-3
Välkommen till Hammarbys F06 Grupp 3
Tillsammans är vi Hammarby!
Välkommen till hemsidan för Hammarby F06:3 (ibland kallad svart och i Sanktan för HIF IF FF 1). Här hittar du information om oss och våra aktiviteter. 

Det här är ett gäng på 12 träningsvilliga och ambitiösa tjejer som njuter av allt som har med fotboll att göra vilket inte bara syns på plan utan även utanför där de umgås flitigt.

Vi lägger utöver fotbollen stor vikt vid allsidig uppbyggnadsträning. Vi vill att tjejerna ska hålla för sin sport både nu, men även om 10 år.

Alla tränare har själva spelat fotboll och eller utövat idrott på hög nivå och är utbildade i C- och B-diplom och diverse andra externa kurser inom ramen för Hammarbys akademiledarutbildningsprogram.

Träningsveckan fr o m 1 april - 31 oktober 2018:
  • Tisdagar Kanalplan 16:00-18:15
  • Onsdagar Plantskola med akademitränare, MV och Utespelare Hammarbyhöjden
  • Torsdagar Kanalplan 16:00-18:15
  • Fredagar Sats SOFO Styrka och smidighet 


Vi deltar i flera turneringar varje säsong och spelar gärna träningsmatcher när tid och möjlighet ges.


Säsongen 2017 deltog vi med framgång i St:Eriks-cupen svår serie. Dessutom delade vi på en serie med två P06 lag i St:Eriks-cupen. Detta samarbete kommer vi fortsätta med under 2018 då vi utökar denna till att dela en serie 50%-50% med ett P06 lag. 


För kontakt med laget: 
Lisa Knapp, 0735 042 042, lisa@eventyr.se

Följ oss gärna på Instagram: @hammarbyf06_3

Filmen om F06 Hammarby:


LEDARSTAB
Lisa Knapp Tränare/Lagledare
Andreas Johnson Tränare
Andreas Lindgren Tränare

Johan Åkermark Sponsoransvarig
Malin Ohlin Kassör
Maria Danielsson Fys- och mental coach


F06:3 Silver i Cup Gotland F13/F05 Klassen
2018-08-07 09:34
F06:3 Silver i Cup Gotland F13 klassen
Summering GotlandCup2018: Silverpokal och med glädje ser vi att trots spel mot ett år äldre och fysiskt starkare tjejer i F13-klassen vågar vi rulla boll fint, utmana oss själva, misslyckas å lyckas och ser hur det nya spelsystem vi implementerat växer fram till en lovande framtid. Tjejerna fick mycket beröm från domare och åskådare för fin underhållning. Fem fantastiska dagar med grym sammanhållning tillsammans med föräldrar. Ingen ville lämna och åka hem.
F06:3 Gruppseger i Ersan pokal
2018-03-11 21:49
Härligaste gänget!!!
Skön gruppseger i Ersan pokal! Idag la vi till ytterligare två vinster och firade 4 vinster av 4 möjliga med pizzakväll å titt på Solsidanfilmen. #bästagänget #skönastehänget#framtidenärvår #hammarbyf06_3#flickfotboll#visomälskarfotboll#glädjeochambitionhandihand 💚⚽️
F06:3 Vilka lirare!!!
2018-03-04 22:31
Glädje och ambition i ett paket!!!
  • Bästa gänget!!! Bjurfors cup idag. Fyra matcher å obesegrade. 16-1 i målskillnad, 64-10 i skott på mål. Tjejerna lyssnade på fokuspunkter å instruktioner. Spelade kreativ å fin fotboll med några episka mål och fick fint beröm från andra tränare. Och framförallt, tjejerna hade en fantastisk teamkänsla med skön, busig å peppande energi hela dagen å det smittar av sig. Stort tack t arrangör för välordnad cup, motståndare för goda matcher och föräldrar för underbart stöd! #glädejeåambitioniettpaket#hammarbyf06_3 #vieframtiden #bajen#längtarutnu...
F06:3 Varmt välkomna Ellen och Ines till F06:3
2018-02-17 21:59
Underbara Ellen och Ines
  • Varmt välkomna mulibegåvade tvillingsystrarna INES och ELLEN med familjer! Vilka underbara tjejer. Vi är extremt glada att ni tagit steget att fortsätta er fotbollsutbildning hos oss. Ines kommer senast från AIK Akademi och är en sylvass tekniker med skarpt öga för spelet och lika säker målvakt som utespelare har vi märkt. Ellen kommer senast från AIK U och har en fin förmåga göra det oväntade på planen, lyckas förgöra motståndaren på små ytor och har på bara ett fåtal matcher redan nätat ett gäng gånger. 🌟🌟⚽️💪💚🙌#varmtvälkomna#fotbollsglädje#skills#framtidenärvår#hammarbyf06_3#vilketgäng#❤️#hammarby
F06:3 Skön seger i Futsalserien! Välkommen 2018
2018-01-07 22:37
Vinst i årets första Futsalmatch
  • Skön start på året. Futsalserien är igång igen och idag returmöte mot HIF Akademi F05. Våra tjejer spelade klokt, kreativt och engagerat. Klar seger 7-0 å vi fortsätter in i 2018 med raketfart. Tack för härlig söndag. 💚⚽️ Spelade idag gjorde från HIF: Alma, Uma, Michelle, Ellen, Ella, Bella Fa, Smilla, Maya. Från United/Stureby: Mafalda. 
Nu fortsätter vi finslipa teknik och bygga upp  bra fysik inför vårsäsongen. 

Forza Bajen. 
United + HIF= kärlek och succé
2017-12-16 16:41
FÖRSYSTRING UNITED + HAMMARBY
För ett par veckor sedan så inledde vi ett samarbete med Stockholm United och klev in i en påbörjad säsong i Stockholm Futsalserie F05/06. Vi skjutsar in ett gäng spelare var och spelar i röda och gula tröjor med gröna shorts och vita strumpor. En härlig kärleksfull blandning även klädmässigt med andra ord:).

Första matchen vi hoppade på mot Örby IS vart lite trevande från vår sida. Vi hade mycket bollinnehav men boll..... ville inte in i målet. Vi hade inte kreativiteten nog i anfallsspelet och förlorade med 0-2. De två påföljande matcherna lossnade detta och målen började komma. Däremot så orkar vi inte stå upp hela matcher. En 3-0 ledning mot Enskede blev 3-3 där vi tappade in ett mål i matchens sista fyra sekunder. 

Matchen helgen därpå mot dåvarande serieledarna Älvsjö började med 0-1 i baken som blev 1-1 och 1-2 till oss. Därefter tappade vi in två snabba i andra halvlek innan vi kvitterade till 3-3 som stod sig. En skottstatistik med 13-25 till oss visar på en hög press men också att vi har saker att jobba på i avslut. Utvecklingen går framåt och i kväll stod Saltsjö-Boo mot motståndet. 18-9 i skottstatistik och seger till oss med 4-2. 

Vi har i alla matcher haft fantastiskt kul och det är så roligt att vi fick den här möjligheten av Rolf från United. Tack.Vi tackar också föräldrar för stöd, alla motståndare för goda matcher. 
Älska försystering och samarbete. 
F06:3 Varmt välkomna tjejer till F06:3
2017-11-18 23:31
Välkomna världens härligaste Nora och Sara.
Välkomna världens härligaste Nora och Sara. Nora har tidigare spelat för Aspudden-tellus F05 och Sara Djurgårdens IF. Två tjejer med grym bolltalang som aldrig bangar en träning eller låter en sur min komma över deras ansikten. Vi är väldigt glada att ni vill fortsätta er fotbollsutveckling hos @hammarbyf06_3 💚⚽️💚 #hammarbyf06_3 #bajen #hammarby#södermalm #visomälskarfotboll#sommantränarspelarman
F06:3 Ni är bara bäst!!! Vinst mot AIK Akademi.
2017-11-16 23:24
Världens härligaste gäng!!!
Avslutar matchcamphelgen på Åland och säsongen 2017 med en vinnarskallevinst mot skickliga AIK Akademi. Samma lag som vi förlorade stort mot i årets absolut första utematch. Tack underbara tjejer för ett fantastiskt fotbollsår!!! Nu ökar vi precis som damlaget. Med det här talangfulla och härliga gänget kan vad som helst hända.
Ni är bara BÄST💚⚽️💚#hammarbyf06_3#älskafotboll #friendsforlife #bajen#stoltatränare #hammarby #åshöjden#10av13ärfrånsödermalm #kvarterslag#stadsungar#❤️#wegowayback#eckerömatchcamp
F06:3 Cuphösten rullar på för bästa tjejerna.
2017-10-24 09:19
Cuphelg
Hösten fortsätter med härliga cuper. Denna helg 9-manna Fyrverkericupen som spelades på diverse planer i Hässelby- Brommaområdet. Kul att se tjejerna växa i sitt spelsätt och våga utnyttja hela planen. Tyvärr slog höstsjukdomar till och vi blev kort om folk och några spelade krassliga. Trots detta så gick tjejerna till A-slutspel och väl där fick vi möta våra vänner i Täby. En mycket kul och till en början jämn match där vi hade hög press och ett par målchanser inledningsvis men där Täby tog över mer och mer och till slut välförtjänt segrade med 2-0. Stort grattis till Täby som sedan gick och vann hela turneringen. 

Vi laddar om och tränar vidare mot Åland och en camp där vi får möta andra ambitionslag från både Sverige och Finland. 

Forza Bajen