SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-12

Coachande förälder - digital föreläsning
 
Tid:tis 16 november, 18:00 - 20:15
Plats:Hemma i soffan - digital föreläsning
Aktivitetsinfo:DU ÄR DEN VIKTIGASTE PERSONEN I DITT BARNS LIV
OCH HUR KAN JUST DU STÖTTA DITT BARN PÅ BÄSTA SÄTT?

”Vi måste vattna de blommor vi vill ska växa”
Som förälder är du viktig för ditt barns motivation, utveckling och upplevelse av fotbollen och hens möjligheter till ett livslångt intresse för idrott i stort. Du är också en viktig resurs i föreningens arbete med att skapa en idrottsmiljö för så många som möjligt, så länge som möjligt i så bra verksamhet som möjligt.

Vi behöver din hjälp! Du som förälder har i högsta grad en viktig roll att fylla då det gäller att bidra till ett stödjande klimat och en bra stämning runt våra fotbollsplaner för ditt och andras barn. Vi hoppas att vi genom denna föreläsning skapar förutsättningar för en bättre matchsituation för alla spelare i Sanktan. Sprid gärna denna inbjudan vidare till andra föräldrar i Er förening!


Kim Rehnfeldt
Föreläsare är Kim Rehnfeldt som är organisationskonsult, föreläsare och coach. Han processleder organisationsförändringar och förbättringsarbete och föreläser och utbildar inom idrotten i en rad olika områden såsom föreningskunskap, effektivt styrelsearbete, coachande föräldraskap. Kim har även under många år varit ordförande i Rotebro IS och har tidigare suttit i Stockholm Fotbollförbunds Föreningskommitté och Styrelse.

Du kommer att få kunskap om idrot­tens nya riktlinjer, aktuell forskning och ett coachande förhållningssätt. Vi kommer att prata om stödjande miljöer och hur du kan coacha och motivera ditt barn på bästa sätt.

Det coachande föräldraskapet handlar om att släppa taget lagom mycket för att barnen ska få prova själva och inse att de själva kan. På så sätt kan de finna glädje och utvecklas på ett bra sätt. Men visste du att det varje dag finns barn som slutar att idrotta på grund av vuxnas beteende runt deras träningar och matcher? Ofta upplever inte föräldrarna att de pressar sina barn för hårt, men var femte barn känner hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna.

Välkommen!

OBS I och med din anmälan kommer du att få ett bekräftelsemejl till den mailadress du angett vid anmälan.
Ibland kan detta hamna i din skräppost.
Så om du inte ser bekräftelsen i din ordinarie inkorg så sök i din skräppost.

Anmälan via denna länk:

http://fotbollszonen.se/Zon/Anmal?Id=f7978232-051b-4ec6-bcec-ef23c09b84b0



<< Tillbaka