SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Hammarby IF Fotbollförening
1 - 0
Täby F06:2
Hammarby IF Fotbollförening1 - 0Täby F06:2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 januari, 16:00
Plats:Kärrtorps IP
Samling:15:00, Kärrtorp 15:00
Aktivitetsinfo: Träningsmatch.

Träningsmatch i högt tempo på Kärrtorp
2020-01-27 15:35
Denna småkyliga söndag tog vi emot Täby F06:2 på Kärrtorps IP för en 11v11 match 30m*3.  Täby en bra och duktig motståndare som alltid ger bra fysiskt motstånd. De tog senast en andra plats i BP Girls Invitational i Kristinehamn. 
Det blev en fartfylld historia där Täby startade starkast. Vi kändes aningen jagade och stressade i våra aktioner och hittade inte det spel vi är vana vid. Märktes att tjejerna är nedtränade och att flera spelare fick testa lite för dem ovana positioner. I andra och tredje halvlekarna blev det bättre, vi vågade spela runt mer, blev mer kreativa och skapade mer framåt där vi önskat att vi satte ett par till av våra chanser. Matchen slutade 1-0 till oss. Vi tackar publiken som kom, våra trevliga gäster Täby och även den duktiga domaren. 
Största applåden går till våra tjejer som trots stumma och trötta ben efter hård träningsvecka orkar genomföra matchen på ett bra sätt. 

Forza Bajen!
<< Tillbaka