SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Hammarby IF Fotbollförening
4 - 0
Värmdö F05
Hammarby IF Fotbollförening4 - 0Värmdö F05

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 februari, 16:00
Plats:Kärrtorps IP Plan 3
Samling:15:00, Kärrtorps IP
Aktivitetsinfo: Träningsmatch 11v11
Vi spelar mot Värmdö F-05.

Vitt ställ men ta med gröna!!!
Hög press gav stor utdelning mot Värmdö F05
2020-02-02 22:47
Fantastisk match idag! Vi möter Värmdö F04/05  11v11 3*30 min på ett kyligt Kärrtorp. Vi går in med inställningen att vi ska vara noggranna och jobba med att inte bli så offensiva med vår playmaker utan ha kontroll över hela banan. Vår gameplan var också att sätta hög press och det lyckas vi verkligen med. Vi gör rättvist ett mål i första halvlek och har även ett skott där Värmdös MV gör en jätteräddning så det blir ribba och ut. 
I period två spelar vi fortsatt bra anfallsfotboll och kommer till många bra avslutslägen. Vi tilldöms en straff som vi sätter. I tredje perioden har vi fortsatt vackert spel och ett övertag i matchen och får in två mål till.

Vi fortsätter att rotera spelare på olika positioner i halvtidspauserna men till skillnad från förra matchen där det skapade lite förvirring så märks det inte av någon ovana idag utan vi känns matchen igenom stabila i alla lagdelar och vi jobbar hela tiden för varandra som ett lag med peppande ord från både spelare och bänk. Vilka tjejer vi har. 

Vi tackar motståndare Värmdö för en god match och publiken för att ni kom värmde med applåder i kylan. Nu går vi in i ytterligare en tung träningsvecka som även varvas med teoripass. 

Forza Bajen F06a 

<< Tillbaka