SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Hammarby IF Fotbollförening
3 - 2
IF Brommapojkarna F06-1
Hammarby IF Fotbollförening3 - 2IF Brommapojkarna F06-1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 mars, 16:15
Plats:Kärrtorps IP, plan 3
Samling:15:15
Aktivitetsinfo: Träningsmatch mot BP F06-1
11v11
Skön lagmoralvinst mot BP akademi
2020-03-09 15:21

På lördagen den 7/3 spelade vi träningsmatch mot BP Akademi. Matchen skulle spelats 11v11 men på grund av skador och sjukdom hos motståndarna så blev det 9v9. Vi spelade 3x30 min.


Vi börjar matchen bra men BP trycker på och vi tappar fokus och blir aningen förvirrade i försvarsspelet och BP får in 2 bollar. En tung uppförsbacke för tjejerna som också hade svårt att hitta rätt i positionsspelet överlag. I periodvila låter tränarna spelarna själva prata ihop sig om vad de behöver göra för att tag i matchen. Och som det gör det. De kommer in med ny energi och moralanda som ger utdelning i mer kommunikation och ett reduceringsmål. I tredje trycker vi på än mer och vågar ta för oss och spela ut. Det ger resultat och när slutsignalen går så har vi vänt ett underläge 0-2 till 3-2. Stolta över tjejerna som inte ger upp utan kör hela vägen och verkligen visar att de vill vinna matchen.  


<< Tillbaka