SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Hammarby IF Fotbollförening
1 - 4
Aspudden Tellus F17
Hammarby IF Fotbollförening1 - 4Aspudden Tellus F17

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 mars, 17:30
Plats:Kärrtorps IP, plan 3
Samling:16:30
Aktivitetsinfo: Träningsmatch mot Aspudden-Tellus F17,11v11
Bra genomkörare mot Aspudden Tellus F17
2020-03-09 15:13

Träningsmatch på söndagskvällen mot ett Aspudden Tellus F17. En bra och tuff genomkörare för oss där vi fick möta ett välspelande och skickligt lag med snabba omställningar och spelvändningar.

Vi börjar matchen bra med välorganiserade lagdelar, tålamod i passningsspel och bra rörlighet men där vi mer och mer faller tillbaka och blir tillbakapressade av AT som arbetat sig in i matchen. Första halvlek slutar mållöst för båda lagen. Vi börjar även den andra perioden bra men återigen tar AT över spel- och bollinnehav och får också utdelning på ett par av sina målchanser och inför den tredje perioden står det 0-2. I sista perioden får vi igång spelet lite bättre och lyckas få ett par vassa omställningar där en av de resulterar i ett mål. 1-2 står sig till sista 10 minuter av matchen när vi ser båda lagen kroknar något och spelet därefter. Vi bemästrar inte att hålla ihop det utan släpper in ytterligare två bollar. 1-4 blir slutresultatet i en för oss mycket utvecklande match. Vi tackar motståndarna för en mycket god match och publiken som kom den kyliga kvällen till trots. Och beröm till tjejerna som står upp bra mot det tuffa motstånd vi bjöds på. 


Referat från motståndarna går att läsa här https://www.laget.se/DJ-F17/news/6278667/Referat-Hammarby-IF-DFF-Aspudden-Tellus-<< Tillbaka