SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Hammarby IF Fotbollförening
2 - 1
Sollentuna F06 akademi
Hammarby IF Fotbollförening2 - 1Sollentuna F06 akademi

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 februari, 14:45
Plats:Kanalplans IP
Samling:13:45, Kanalplan
Aktivitetsinfo: Träningsmatch 11v11 mot Sollentuna F06 akademi.

Information:
Vitt hemmaställ
Inga örhängen och smycken på.
Gröna stället alltid medpackat.

Tillsammans är vi Hammarby!
Första externa matchen på Kanalplan
2020-02-01 18:56
Idag tog vi emot Sollentuna F06 Akademi. Vi pratar om att sätta hög aggressiv press, vilket fungerar jättebra i första halvlek. Vi skapar många målchanser och får utdelning med ett mål. Beröm till Sollentuna som behåller lugnet och försöker spela sig ur den pressade situationen. Dock borde vi  förvaltat våra chanser lite bättre och gjort något mål till. 
I halvtidsvila roterar vi många positioner för att testa spelare på olika platser. Det skapar viss förvirring och Sollentuna äter sig in i matcher mer och mer. I tredje perioden skapar vi många chanser framåt, dock vill det sig inte riktigt i avsluten och Sollentuna kvitterar på ett snyggt skott där vi inte är resoluta nog att lösa situationen. Tjejerna tar tag i spelet och taktpinnen och vi har en sekvens i matchen där bollen går från MV genom alla lagdelar till ett snyggt inspel och vi gör 2-1. Detta blir också slutresultatet och vi tackar Sollentuna för en god och välspelad match. Varmt välkomna tillbaka och lycka till framöver. 

Forza Hammarby!
 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher