Hammarby IF FF P07-13

Ett par framgångsrika träningsmatcher
2023-03-07 16:30
En fin kväll i januari kontra en iskall, blåsig eftermiddag i mars...

Nu har laget spelat två träningsmatcher tillsammans med lag P08-26. Den första var en borta match mot Täby som slutade 1 - 4 till Hammarby. Laget spelade starkt med väldigt mycket bollinnehav och ett tjugotal målchanser.

Den andra var en "hemma" match mot Bagarmossen Kärrtorp som slutade 3 - 5 till BK BK. Matchen började trögt för killarna och BK BK dominerade bollplanen. Första halvleken slutade 1 - 3 tack till en väldigt konstigt självmål (det såg ut som ett hårt skott direkt i eget mål). Efter två snabba mål (ärligt talat var båda mål solklart offside) av BK BK i andra halvleken tog Bajen över mycket av spelet. Efter ett straff och ett klassmål av Jonathan stod det 3 - 5 när matchen blåste av.

Med tanken på planen (på grund av is på kantarna drogs in sidlinjerna med ~3 m på båda sidor), snöstormen som började i andra halvleken och motståndaren (BK BK:s lag som spelar i Serie 1B) klarade sig killarna väldigt bra.