SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010-26

GOTHIA 2022!!!
2022-07-24 19:59
Vilken Gothiavecka!!!
 
GOTHIA! Vilket underbart och bra äventyr det blev! På grund av killarnas "låga" ålder får vi än så länge inte vara med och slåss om pokalerna men det var ändå ett gruppspel och därefter blev vi efter resultat i gruppspelet indelade i nya placeringsmatcher. 

I gruppspelet förlorar vi i en överlag jämn match mot TSS Malaysia och vi är självklart besvikna med vår insats. TSS är ett otroligt skickligt lag visade det sig och gick rent med 6 vinster genom turneringen. Så här i efterhand gjorde vi nog ändå en bra match som vi kan vara stolta över. Ruskigt duktiga var dom. I de två övriga gruppspelsmatcherna genomför vi två välspelade matcher och får med oss vinster mot BK Häcken och brittiska Prep School Lions så om det hade varit vanlig räkning hade vi hamnat tvåa i gruppen och gått till A-slutspel. KUL!

Vi åkte till Göteborg med 6 avbytare. Men efter hårt matchande med 3 tuffa träningsmatcher 9v9 som vi planerade in (utöver Gothiamatcherna!) så drog vi tyvärr på oss en del skador och sjukdomar. När placeringsmatcherna drar igång är vi kort om avbytare och många av grabbarna får spela på ovana positioner.
Vi vinner ändå mot KL youth soccer från Malaysia ganska bekvämt. Sedan möter vi @bp_p2010_33 där veckans egentliga bottennapp kommer. Vi kommer helt fel in i matchen och det vill sig tyvärr inte när vi dessutom för första gången denna vecka spelar på vanligt gräs. Bp vinner rättvist.

Nu börjar alla bli riktigt slitna men vi peppar varandra rejält och går ut och gör en grymt bra match mot trevliga och duktiga @backatorp.p10. Vi leder med 2-0 i halvlek men matchen slutar oavgjort. Vilken inställning grabbarna visar. Helt otroligt vad dom vill vinna den matchen men bollen ville inte in. För oss ledare var inte resultatet det viktigast utan att grabbarna så långt in i turneringen och trots slitna kroppar visade sådan kämparglöd. Det bådar gott inför framtida cuper. 

Det har varit en fantastisk vecka som har stärkt oss oerhört inför framtiden och den satsning och vision vi är på väg mot. Tack till alla spelare, ledare och föräldrar💚

Och megastort tack till vår huvudsponsor, träningsappen @mized.se 💚som gör detta möjligt. Och likaså till övriga sponsorer som inför säsongen 21/22 varit med och bidraget till lagkassan och vår väg framåt:
-Byggspecislisten i Uppsala
-Webbyrån understandit
-Account on us
-Castor Projekt
-Svensktillverkat i Lappland c/o Gerd

Nu blir det lite vila innan vi drar igång med ett träningsläger på "vår egen" träningsanläggning på Djurö i augusti. Trevlig sommar!

Nyhetsarkiv
Lagets absolut sista 7v72022-10-03 07:39
GOTHIA 2022!!!2022-07-24 19:59