SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P06-2

Värdegrunden - Tillsammans är vi Hammarby 
 
 
Vår värdegrund gäller alla som engagerar sig i Hammarby Fotboll, från femåringen och dennes föräldrar till A-spelare, ledare, anställda, ideellt arbetande volontärer och hela vägen upp till styrelserummet. Våra fem grundvärden ger stöd och balans åt både den enskilde spelaren och hela vår verksamhet, från de första bollkontakterna i femårsåldern till det professionella livet i A-laget. Vår värdegrund bygger på Hammarby IF:s grundläggande värderingar. 
 
RÖTTERNA Vi har vår mytomspunna historia med rötter djupt förankrade i vårt kära Bajenland. Vi går vår egen väg på, vårt eget sätt. Vi lever efter den grön vita kultur som kännetecknas av vår teknik, vår blick för spelet och den glimt i ögat som funnits i vår klubb i generationer. 
 
AMBITIONEN Då vi alltid gör vårt bästa, arbetar hårt och aldrig ger upp, blir vi alltid vinnare, även när resultaten inte går vår väg. I våra egna och våra supportrars ögon. GEMENSKAPEN Vi välkomnar och stöttar alla som vill bidra till vår utveckling på eller utanför fotbollsplan. Ingen skall behöva känna sig utanför, oavsett ålder, ambition, kunskap, talang, föräldrar, kön, födelseort, tro, funktionshinder, sexuell läggning eller andra olikheter. 
 
GEMENSKAPEN Vi välkomnar och stöttar alla som vill bidra till vår utveckling på eller utanför fotbollsplan. Ingen skall behöva känna sig utanför, oavsett ålder, ambition, kunskap, talang, föräldrar, kön, födelseort, tro, funktionshinder, sexuell läggning eller andra olikheter.
 
RESPEKTEN Ödmjuka i både med- och motgång, gentemot allt och alla. Vi respekterar alltid motspelare, ledare, domare, publik och alla andra även om de har annan uppfattning än vi. Vi är ärliga, tar ställning och säger ifrån när vi upptäcker något som är fel. Inte under några omständigheter accepterar vi fusk, mobbing, övergrepp, alkohol eller droger. 
 
KÄRLEKEN Kärleken och glädjen är grunden för allt i vår verksamhet. Glädjen att vara tillsammans och utvecklas inom och genom fotbollen. Vi förespråkar teknisk fotboll då vi vet att det är stimulerande och utvecklar individen, vilket skapar passion och glädje för fotbollen. En glädje som föder kärlek, kärlek till vår fotboll, kärlek till vårt lag, kärlek till vår klubb. En kärlek som förenar oss. 
 
Tillsammans är vi Hammarby