SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-11

Gatti Training - Träna, Prestera bättre i livet, njut av livet.
Låt oss hjälpa dig redan idag att förändra din kropp och ditt liv med ett individanpassat upplägg.

 

Via detta samarbete ges exklusiv förebyggande träning till våra spelare för att kunna prestera mer optimalt under träning och vid matcher.

 

Besök gärna Gatti Training -->  Hem - Gatti Training

Som namnet föreslår Ground Controll med att skapa de allra bästa förutsättningarna till en funktionell kropp från grunden. Den bärande tanken är att nervsystemet besitter ett program som styr människans hållning, rörelse och gång. Denna ”motorstyrning” etableras till stor del under de första kritiska åren av livet. Genom noggrann rörelseanalys av varierande stadier av motorisk inlärning ökar förutsättningarna till att hitta grundorsaken till problemet, som ibland efter många år av kompensationer kan ligga dold.

 

Med hjälp av Ground Controll kommer våra spelare att kunna minimera skador och frånvaro som förhindrar spelaren att kunna utföra fotboll.

 

Besök gärna vår sponsor --> https://lkr.se/kiropraktor/groundcontrol-kiropraktik-traning/

 

PHYX - Sponsor till laget

PHYX - Ger effektiv behandling och träning så att din kropp kan prestera optimalt, utan förhinder av tråkiga skador eller restriktioner.

 

Med hjälp av PHYX kommer våra spelare att kunna minimera skador och frånvaro som förhindrar spelaren att kunna utföra fotboll.

 

Besök gärna vår sponsor --> phyx.se