Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P05-8

Lagbild 2019
Vi är ett gäng på 22 killar från Östra och Västra Södermalm och närförorterna som strävar efter att spela en teknisk och snabb passningsorienterad fotboll. 

Vintertid tränar vi två till tre gånger i veckan, övriga delen av året så blir det oftare. Vi deltar i flera turneringar varje säsong och spelar gärna träningsmatcher; både futsal och 11-manna. 

Säsongen 2021 deltar vi med ett lag i St:Erikscupen (div 1).  Vintern 2020/2021 representerar vi Hammarby i Stffs futsalserie (Pojkar 15-2).

Vi saknar ett par utespelare och en målvakt för att vår trupp ska bli komplett. Hör av dig om du är träningsvillig och har erfarenhet av spel på div 1 och 2-nivå. Se kontaktuppgifterna till ledarna om du vill komma på provspel.  

Truppförändringar 2020
2020-04-27 20:17
Fr vänster: Shad, Mustafa, Josef, Millian, Amin, Esrom och Oscar.

Seriespelet har inletts och det är i stora delar ett nytt lag som säsongen 2020 drar på sig matchstället för HIF P05:8. Vi välkomnar varmt Amin (Segeltorp), Esrom och Josef (båda FOC Farsta), Millian (Värmdö IF), Mustafa (Norsborg), Oscar (Huddinge), Shad (Mälarhöjdens IK) och Tarik (Konyaspor) till vårt lag! 


Vi önskar också lycka till och tack för alla era år i laget till David, Fabian och Ivar som erbjudits plats i HTFF Akademi och till Alexander SIbbe och Alex B som valt att fortsätta spela fotboll i Essinge, Tullinge respektive Reymersholm. Ett tack för er tid i laget vill vi även rikta till William, Fred, Nico och Simon som inför denna säsong valde att ställa skorna på hyllan.

Sorti i Ersans Pokal
2020-04-26 19:14
Sista upplagan av Ersans Pokal tog slut i 8-delen för vår del.
För sjätte året i rad så deltog vi i Älvsjö AIKs turnering Ersans Pokal och för sjätte året i följd tog vi oss till slutspelet. I 8-delsfinalen ställdes vi mot ett väldigt peppat och fysiskt Tyresö FF som direkt tog kommandot och förde matchen från början till slut. Vi stack emellan med ett par kontringar men segern var klar och kunde t.om blivit större om inte vår inlånade målvakt storspelat. Tack Tore (HTFF P06)!

Resultat: HIF P05-8 vs Tyresö FF 1-4.
Serierna i Sanktan 2020 klara
2020-02-20 18:27
Div 2D och Div 1A
Lottningen till St:Erikscupen säsongen 2020 är klar. Vi spelar i år div 1 (en serie som vi delar med HTFF P05 Akademi) och div 2 på egen hand. Vi har att möta ett stort gäng gamla bekanta lag men även flera lag vi stött på väldigt sällan - både från norr & söder. Ska bli spännande!
Tredjeplats i Futsalserien
2020-02-16 19:02
Brons!
Futsalserien avslutades med seger mot Österåker och trots att vi tidigare i vintras besegrade IFK Lidingö knep de ändå andraplatsen. Vårt poängtapp mot Spåret blev avgörande. Seriesegern togs av suveräna Nacka Juniors som vann 11 raka matcher. Grattis!

En riktigt rolig och utvecklande futsalsäsong är nu slut. Parallellt med Stffs futsalserie har vi även spelat Gazoliners Futsalserie och gett möjlighet till hela truppen att pröva på spelformen. Nu lämnar vi futsal och fokuserar på 11-mannafotbollen!
Stark insats i ST-Cupen
2020-01-05 12:59
Bajen vs Bajen
Efter en stabil insats i gruppspelet, via två segrar och en uddamålsförlust, knep våra killar den andraplats som räckte för att nå slutspel i världens största inomhusturnering i futsal. Där lottades laget mot Skogås-Trångsund och ett av de tre övriga Hammarbylag som tagit sig till slutspel: HTFF Grön.

Trots fint spel - och mot Skogås stort spelövertag - räckte vi inte riktigt till utan fick se oss besegrade med uddamålet i båda matcherna. En god prestation ändå att spela jämnt mot dessa två duktiga lag!

Nu tar vi nya tag med delvis nytt lag i Future Stars Futsal Cup den 5-6 januari.

Resultat: HIF vs Tyresö Blå 1 (2-0), HIF vs Enskede IK Svart (0-1), HIF vs Atletico Rinkeby (3-0), HIF vs HTFF Grön (1-2), HIF vs Skogås-Trångsund 1 (0-1).
Vi öppnar för provspel!
2019-11-21 15:21
Vill du ställa dina skor i vårt led?

Vi öppnar för provspel! Till säsongen 2020 söker vi fler spelare. Vi söker träningsvilliga spelare som vill spela en passningsorienterad och teknisk fotboll. Du ska ha erfarenhet av – eller ambitionen att spela – div 2 i St:Erikscupen. Möjlighet finns även för spel i div 1 genom samverkan mellan årsgruppens breddlag.


Provspel sker löpande. Hör av dig till någon av tränarna (se ”Kontakt”).

GULD i 11-mannachocken!!!
2019-11-10 16:54
Grön/Vit lycka i Upplands Väsby!

I regn och rusk tog killarna idag hem guldpokalen i B-finalen av 11-mannachocken. Mer info kommer!


Resultat Gruppspel: HIF vs Årsta FF (0-1), HIF vs IFK Lidingö 8 (2-0), HIF vs Enskede Röd/Blå (1-1).

Resultat Slutspel: HIF vs Enskede Röd/Blå, Semifinal (4-1), HIF vs Tyresö FF Röd, Final (1-0).

Obesegrade seriesegrare !!!
2019-10-21 17:21
HIF vs HIF & HIF vs Ekerö. De två sista 9-mannamatcherna...

I helgen avslutade vi våra två serier i St:Erikscupen. Vi spelade inte bara våra två sista 9-mannamatcher utan även våra allra sista matcher på hemmaplanen Eriksdals BP. Fr.om nu är det bara 11-manna som gäller.


I div 2 gick vi som tåget och gick obesegrade genom serien och hamnade logiskt som etta i tabellen. I div 3 gjorde vi också en bra säsong och kunde vinna mot alla lag utom Ursvik och BP som var starkare.


Det är roligt att det - oavsett serie - har lönat sig att vi fokuserat så mycket på passningsspelet och att göra alla killarna trygga med bollen. De har vunnit som ett lag och inte förlitat sig på någon enstaka poängspelares insats. 


I november inleds säsongen 2020 och vi kommer i höst bl.a att spela Ersans Pokal och 11-mannachocken. Vi representerar även föreningen i Stockholms futsalserie.

Tabellen ljuger inte...
2019-06-21 10:11
...men prestationen är viktigare.

Nu tar vi sommarlov efter en fin vårsäsong i där killarna återigen tagit stora kliv i sin utveckling. I båda Sanktan-serierna vi deltar i har våra killar visat upp det bästa passningsspelet och varit det spelförande laget. I div 2 är vi ännu obesegrade och i div 3 ledde spelet till fler vinster än förluster. Vi ser fram emot hösten och returmötena men ägnar nu ett par veckor åt enskild träning - och välbehövlig vila.