SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-11

 
Vårsäsongens sista St:Eriks-cupsmatcher
2021-06-13 21:18

Idag avslutade vi vårsäsongens St:Erikscup med två matcher som spelades parallellt med varandra på skilda orter.  Det bjöds på två välspelade matcher mot bra motstånd.  Snart är det dags för ett välbehövligt sommarlov, men vi tränar ett litet tag till samt har ytterligare en match innan sommaruppehållet tar vid.

Lagfotografering 2021
2021-03-27 16:55

Fler bilder (+8) >>
 
Inomhusträning
2021-02-09 12:37
Inomhusträningen är nu i full gång och i helgen körde vi ett tvåtimmarspass med mycket matchspel. Vilket uppskattades av spelarna.
Inomhusträning
2020-11-14 21:56
Idag genomfördes den första inomhusträningen för årets vintersäsong. Den här vintern tränar vi i en stor hall vilket är väldigt uppskattat främst från spelarna men även för oss ledare. Kvaliteten på träningarna blir betydligt bättre i stor hall jämfört med de små hallar vi är vana vid.

Stort tack till Sven som gjort detta möjligt för oss. 


Säsongen 2020
2020-11-01 12:02
Den väldigt speciella säsongen 2020 är avslutad och vi går nu in i vinter/försäsong inför 2021. Som läget är nu har vi träningstider utomhus på Kärrtorps IP en gång i veckan samt inomhus en gång i veckan på SATS i Nacka strand. Detta kan dock ändras med tanke på det rådande läget.

Säsongen avslutades på bästa sätt med en trevlig cup i Farsta, där vi spelade fin fotboll som satte punkt för säsongen 2020.

Nu kör vi vidare mot 2021!
Tack Oliver!
2020-05-07 22:26
Trots svåra Corona-tider har vi lyckats ha full fart med vår verksamhet. Ordinarie träningar på stor och luftig plan på torsdagar och extra träningar på måndagar på ledig yta på Gubbängsfältet. Därtill fina matcher i två Sanktan-serier tre helger i rad samt någon enstaka träningsmatch som komplement. Riktigt bra fokus och intensitet hos killarna i alla lägen. I dag blev det dessutom extra fokusering på träningen då vi fick fint besök av Hammarby A-lags och P18 landslagets målvakt och det stora framtidslöftet (anses som en av Europas största talanger) Oliver Dovin som delade med sig av sina erfarenheter och tips på hur en bra målvakt bör agera. En ödmjuk kille som imponerade stort på grabbarna - tack Oliver!
Cuperna avklarade
2019-08-18 15:50
Direkt efter semestern spelade vi Stockholm Fotball Cup och nu i helgen spelade vi Mini Tiger Cup och 6 roliga matcher på naturgräs. Detta innebär att vi har hunnit med två cuper efter semestrarna och att alla killar haft möjlighet att åtminstone vara med på en av dessa. Det har varit mycket bra spel och nyttigt att få möta jämnt och starkt motstånd i princip alla dessa matcher. Nu fortsätter vi med träning som vanligt och Sanktan som börjar kommande helg. Vi kommer fortsätta fokusera mycket på passningsspel, spelytor, spelbredd, spelbarhet och att alltid hjälpa varandra. Forza Bajen!
Svettigt värre!
2019-06-16 21:40
Den gångna helgen hade vi högsommarvärme och fick verkligen kämpa i många hårda och jämna matcher. Ett gäng var på Skuru IP och spelade Champions cup där vi på lördagen gick obesegrade i första poolen och fick spela vinnarpoolen på söndagen. Riktigt gräs, 30 grader varmt och knallhårda matcher. Oj vad bra vi stod upp. Övriga gänget fick också jobba på hårt då de spelade träningsmatch mot RCD Espanyol på Orminge BP. Nu är det inga fler matcher innan sommarledigheten, men vi kör på med några ytterligare träningar.
Sanktan-matcherna rullar på
2019-05-26 14:53
Nu har vi kommit en bra bit in i Sanktan-säsongen och fått spela många matcher, en del hårda och tuffa men också ett antal med lite för stora nivåskillnader. Det märks att det är första året med sjuspel där lagen håller på att lära sig spel på större yta. Mycket glädjande kan vi konstatera att VI hela tiden förbättrar oss, både i att spela som lag med mycket passningsspel och att bli bättre på individnivå där alla killar har tagit jättekliv under våren!

Denna helg hade vi bara en match, pga att ett lag i ena serien hade dragit sig ur Sanktan. Gänget som var i Segeltorp spelade en fantastiskt underhållande och hård kamp med mängder av fina kombinationer!

Kommande vecka är det flera som är bortresta eftersom det är kortvecka, men vi har många matcher så de som är hemma får spela extra mycket. På tisdag är det träning som vanligt, sen har vi matchcamp på Ängby IP på torsdag den 30 maj och Sanktan-matcher på lördag och söndag.