SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-31

Välkommen till Bajen P0931
Vårt lag består av spelare från östra Södermalm och Söderort. Vi tränar på Gubbängen och Kärrtorp IP. Vi förlägger extraträningar på Kanalplan, Tanto och Sofia bollplan.
 
Vi består av 14-16 aktiva och engagerade spelare. Förutom träning och match arrangerar vi några kvällar under säsongen med eller utan föräldrar för att svetsa samman laget - detta kommer vi återuppta så snart Corona släppt sitt grepp om vår tillvaro. Dessutom är vi många som går på A-lagets matcher tillsammans.
 
Tränarnas mål är att utbilda duktiga fotbollsspelare och kloka människor. Vi ser oss som ett breddlag, och med god träningsnärvaro blir spelarna snabbt bättre och bättre. Vi låter alla spela matcher, prova alla positioner och sysslar inte med toppning eller andra avarter av ungdomsidrott.
 
Vi fyra tränare har som mål att utbilda oss och delta på alla klubbutbildningar och förbundets C1 och C2.. Vi använder Supercoach-appen som stöd för träningsuppläggen och den fungerar kanonbra. Under säsong delar vi upp deltagandet på träning och match så att engagemanget håller sig på en lagom nivå.
 
Av föräldrarna kräver vi att de svarar på alla våra kallelser och hjälper till då vi ber dem. Kostnadsbidraget från klubben räcker långt men vi tar ut en kostnad av alla för domare och andra lagkostnader. Under säsong kommer vi att arbeta vid några tillfällen för att få in en slant till lagkassan. Cuperna finansieras av deltagarna själva.
 
hälsar Tränarna
 
 
Pokémonjakt
2016-11-17 11:12
Söndag 20 november blir det frivillig gemensam Pokémonjakt i Gamla stan. Vi träffas vid tunnelbanan och avslutar sedan med lunch.


Ingen träning måndag 13 juni
2016-05-25 21:36


Det blir ingen träning måndag 13 juni eftersom Sverige möte Irland i fotbolls-EM samtidigt och inte minst kommer både Patrik och Simon att vara på matchen. 


Avspark i Paris kl.18. Heja Sverige!

Ingen träning måndag 6 juni
2016-05-25 21:35


Ingen träning pga nationaldagen 6 juni.

Lagfotograferingen lördag 9 april
2016-04-01 13:44

Glöm inte lagfotograferingen lördag 9 april. Samling kl 9.45 utanför Eriksdalsskolans gympasal (omklädningsrummen). Roliga om så många som möjligt kan vara med.


I samband med lagfotograferingen kommer spelarna också få sina nya matchtröjor. De är nu klara och blev jättesnygga, killarna kommer bli riktigt stolta!