SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-31

Välkommen till Bajen P0931
Vårt lag består av spelare från östra Södermalm och Söderort. Vi tränar på Gubbängen och Kärrtorp IP samt förlägger extraträningar på Kanalplan, Tanto och Sofia bollplan.
 
Laget består 16 aktiva och engagerade spelare. Förutom träning och match arrangerar vi även aktiviteter för att svetsa samman laget - detta kommer vi återuppta så snart Corona släppt sitt grepp om vår tillvaro. Dessutom är vi många som går på A-lagets matcher tillsammans.
 
Vi samverkar med Lag 23 och genomför all träning och planering gemensamt. Detta för att kunna erbjuda hög tränartäthet, varierande träningsgrupper och utveckla alla spelare utifrån deras förutsättningar.
 
Tränarnas mål är att utbilda duktiga fotbollsspelare och kloka människor. Vi ser oss som ett breddlag, och med god träningsnärvaro blir spelarna och laget snabbt bättre. Vi låter alla spela matcher, prova alla positioner och sysslar inte med toppning eller andra avarter av ungdomsidrott.
 
Vi fyra tränare har som mål att utbilda oss och delta på alla klubbutbildningar och förbundets tränarutbildningar C1/2 samt A/B ungdom. 
 
Av föräldrarna kräver vi att de svarar på alla våra kallelser och hjälper till då vi ber dem. Kostnadsbidraget från klubben räcker långt men vi tar ut en kostnad av alla för domare och andra lagkostnader. Under säsong kommer vi att arbeta vid några tillfällen för att få in en slant till lagkassan. Cuperna finansieras av deltagarna själva.
 
hälsar Tränarna
 
 
Sanktanpremiär 2021 avklarad!
2021-05-09 16:11

Då var säsongens första Sanktanmatch spelad och vi är väldigt glada för att få spela igen. Det märktes att det var ett suget gäng som kom till match och båda lagen var märkbart taggade

 

Efter en seg start kom spelarna igång och spelet ser riktigt bra ut - det är stor skillnad på samspel, bolltrygghet och spelidé mot förra säsongen. Riktigt fint att se dem axla olika positionsers ansvar och utmaningar.

 

Stort tack till Älvsjö som bjöd fint motstånd, uppstyrd organisation och en trevlig match.

Pokémonjakt
2016-11-17 11:12
Söndag 20 november blir det frivillig gemensam Pokémonjakt i Gamla stan. Vi träffas vid tunnelbanan och avslutar sedan med lunch.


Ingen träning måndag 13 juni
2016-05-25 21:36


Det blir ingen träning måndag 13 juni eftersom Sverige möte Irland i fotbolls-EM samtidigt och inte minst kommer både Patrik och Simon att vara på matchen. 


Avspark i Paris kl.18. Heja Sverige!

Ingen träning måndag 6 juni
2016-05-25 21:35


Ingen träning pga nationaldagen 6 juni.

Lagfotograferingen lördag 9 april
2016-04-01 13:44

Glöm inte lagfotograferingen lördag 9 april. Samling kl 9.45 utanför Eriksdalsskolans gympasal (omklädningsrummen). Roliga om så många som möjligt kan vara med.


I samband med lagfotograferingen kommer spelarna också få sina nya matchtröjor. De är nu klara och blev jättesnygga, killarna kommer bli riktigt stolta!