SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-10

Välkommen till Bajen P09-10
Vårt lag består av spelare från östra Södermalm och Söderort. Vi tränar på Kärrtorp IP och Gubbängens BP samt förlägger extraträningar på Kanalplan.
 
Vi samverkar med P09-9 och P09-11 och genomför träning och planering gemensamt. Detta för att kunna erbjuda hög tränartäthet, varierande träningsgrupper och utveckla alla spelare utifrån deras förutsättningar.
 
Tränarnas mål är att utbilda duktiga fotbollsspelare och kloka människor. Vi ser oss som ett ambitiöst breddlag, och med god träningsnärvaro blir spelarna och laget snabbt bättre. Vi låter alla spela matcher och sysslar inte med toppning eller andra avarter av ungdomsidrott.
 
Säsongen 2024 tävlar vi i tre serier i Sanktan - Div 1 (x2) och Div 2.
 
Vi erbjuder provträning 23 mars
2024-02-21 20:22

Till Hammarby P09-9 och P09-10 söker vi fotbollspelare som är sugna på att ta sitt spel till nästa nivå. Vi ser helst att du redan är på god väg i din fotbollsutbildning och att du är motiverad att fortsätta utvecklas med oss. Säsongen 2024 spelar vi div 1 & 2. Låter detta som något för dig? Anmäla dig till provträningen!

 

Du måste föranmäla dig till provträningen!

Anmälan skickas till tränare Kalle Wanngard på mejladress: kalle@wanngard.com

Om ni har några frågor så går det så klart bra att skicka dem med.

 

I din anmälan ska det tydligt framgå följande:

  • Namn
  • Telefonnr
  • Mejladress
  • Nuvarande klubb
  • Erfarenhet från divisionspel. Vilken nivå?
  • Position
  • Din stryka som fotbollspelare

Provträning sker 23 mars på Kärrtorp IP plan 3

Samling kl. 11.15 (ombytt och klar)

Provträning 11.45 - 13.00

 

Varmt välkomna och lycka till!