SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010-26

Hammarby P10:26
Gothia 2022 Vilket gäng! Vilka matcher ni genomför mot utländska lag & svenska ambitionslag
Info om laget: 
Vi är ett ambitionslag med en vision att kunna erbjuda en lika bra fotbollsutbildning och förutsättningar som inom Akademin men i en "varmare" miljö. Vår målsättning med laget är hög samtidigt som vi värderar att ha roligt på vägen.
Satsningen är stor bland spelarna och den engagerade ledarstaben runtomkring. 2023 kommer vi träna 3-4 dagar i veckan  kombinerat med teoretiska pass och fyspass. Utöver det kommer vi fortsätta att kontinuerligt ha träningsmatcher. 
Vi kommer också åka på flera cuper och vill ni se hur upplägget och programmet såg ut Gothia 2022 kan ni gå in under dokument i flikarna ovanför. 
   
Målvakterna i laget tränas av vår målvaktstränare och under vintersäsong får killarna varje vecka den ovärderliga möjligheten att tränas i både styrka av en i vår tyckte Sveriges bästa PT:s, Lovisa "Lofsan" Sandström numera också landslagskapten för ungdomslandslaget i Kanot:).
 
Fysträningarna sker i Lofsangruppens studio på Södermalm, en studio som de då har för sig själva. En unik och mycket uppskattad träning i laget.
Jan-feb 2023 kör även hela laget inomhuspass med extern tränare på Supercenter så att vi varvar skön inomhusträning med lite bitigare utomhusträningar. 
 
2022: 
Gothia Cup 
Hudik cup
Inbjudanscuper 
Träningsläger på Djurö
Löp- och fysträning med lagets egna PT Lovisa Sandström i hennes gym/studio
Individuell utvecklingsplan
Egen träningsdagbok med anpassade pass
Veo 2 - inspelningar och analyser av matcher
 
Träningar jan-mars 2023: 

• Måndagar halvplan Blackebergs IP: 18:00-20:00

• Tisdagar: Löpträning med extern tränare / träning eller träningsmatch

• Torsdagar: Träning Kärrtorp 18:30-20:15

• Lördag/söndag: Träningsmatcher

 

Träningar april-juni 2023: (preliminärt - besked inom kort)

• Måndagar: Lagträning med MV-träning

• Onsdagar: Plantskolan i Hammarbys regi med inriktad utespelar- och MV-träning 

• Torsdagar: Lagträning

• Lördag/söndag: Seriespel div 1 och 2. 

 

2023:
Div 1 och 2 i Sankt Ericscupen för att kunna erbjuda många matcher/mkt speltid
3-5 cuper, sommar och höst
Inbjudanscuper/camper
Träningsläger på Djurö
Indivuduell IUP med egen träningsdagbok (skrålla ned för att läsa mer)
Veo 2 - inspelningar och analyser av matcher (skrålla ned för att läsa mer)
Fortsatt arbete individuellt ansvar - träningsdagbok
Samarbete extern tränare & Skills academy/Supercenter
 
Följ oss gärna på instagram.
@hammarbyp10_26
 
 
Varmt välkomna att höra av er med frågor och funderingar om vår vision och planering 2023, provspel eller om ni vill spela träningsmatcher mot oss. 
Gå in under fliken kontakt för vidare uppgifter. 
 
 
 
Tabell 1:a i div 1 efter 2 matcher
2023-04-16 09:52
Vinster mot Älvsjö och AIK i div 1

Vi har fått en härlig start på säsongen i div 1(C). Efter två omgångar och två spelade matcher har vi 6 poäng och +6 i målskillnad. Vi spelar en anfallsrik fotboll och skapar många målchanser, men missar också onödigt många. Har att gnugga på i avsluten. Men som sagt, en väldigt kul och härlig start. Snyggt killar!!!

 

Vi ligger även i topp i div 2(D) serien efter två spelade matcher. :) 

Segrare och bärgning av pokal
2023-02-16 11:14
Äntligen får vi börja tävla om pokaler - och som vi gjorde det

Visst har vi när vi räknat poäng och vinster vunnit matchcamper och cuper tidigare med laget genom åren men då utan "tävling" och möjlighet att bärja hem en fysisk pokal. Men nu har vi tagit hem vår första fysiska (och det gjorde vi i första möjliga cup) och vi siktar på att utöka pokalskåpet men många fler i matchcamper och cuper framöver. :) Närmast har vi cup i Kristinehamn (LUX-cuper) och därefter Torvalla KIA Bil Cup över två dagar på Värmdö. Sedan startar ju seriespelet och nu med tabeller. Passar det här tävlingsinriktade gänget bra. 

Två fina 9v9 och vi fortsätter...
2022-10-09 11:20
Två 9v9 matcher mot olika BP-lag

Från och med nu är det bara 9v9 som gäller. Och det är många träningsmatcher framåt som väntar för killarna så att de är väl förberedda när serierna sätter igång. 

 

Vi rivstartade förra helgen med en match mot BP P11a2. Ett mycket spelskickligt lag som sällan förlorar sina matcher ens mot 1 år äldre. Vi är därför mycket stolta vi lyckas med vår gameplan i denna match med högt tempo och går segrande ur matchen med 3-1. 

 

Med ett liten annan konstellation av spelare ur vårt lag mötte vi igår BP P10:11. 

 

Och så här fint skrev våra trevliga motståndare om matchen: 

"Nu kör vi igång ordentligt med 9-manna @hammarby10_26 stod för motståndet idag och de visade oss en hel del kring effektivitet och hög press. Vi lär oss och tackar för motståndet".

 

Hela nio gånger nätade våra killar i den matchen och vi ger också beröm inte bara för underhållande mål utan även till vårt försvarsspel över hela planen. 

 

Fram till nästa söndag har vi inte mindre än 5 träningsmatcher inplanerade:)

Mot framtiden och kul under resans gång är det som gäller. 

Lagets absolut sista 7v7
2022-10-03 07:39
Vacker inramning på Kärrtorp

Lagets absolut sista 7v7 match spelades på hemmaplan mot Huddinge p10:2+4 svart. 

 

Det blev en match där killarna spelar ut hela sitt regeister och visar upp en fin mognad och tålamod i sin speluppbyggnad. Vi räknade till ca 50 passningar innan motståndaren ens rörde bollen i starten av tredje period. Även kreativiteten blommade i anfallsspelet och det blev en målrik match som slutade 10-4. 

 

Även om det alltid är lite sorgligt att säga hej då till något som varit så kul ser vi fram mot det som väntar nu. 9v9 där vi redan varit igång med träningsmatcher sedan i våras. 

 

Den sista i raden av träningsmatcher mot skickliga BP p11:a2 visade på att vi har påbörjat den resan på ett mycket bra sätt. Vi vet att BP brukar vara det spelförande laget och gå segrande ur de allra flesta matcher inklusive matcher mot en årskull äldre. Därför var det lite extra roligt att vi lyckades genomföra vår gameplan och också fick in bollen i mål tre gånger mot deras en. 

Vi älskar vår nya VEO 2
2022-09-26 02:14
VEO 2

Tack vare vår huvudsponsor Mized och sponsoransvarig Hans så kunde vi få vara ett av de första lagen i Sverige att inneha den nyaste VEO kameran. Den erbjuder fler analysverktyg och möjligheter att få rapporter efter varje match. 

 

Efter en match som vi spelat in med kameran laddas den upp och läggs i en chatgrupp för föräldrar och spelare att kunna se. 

 

Spelarna har också i sin egen träningsdagbok till uppgift att analysera och skicka in sina kommentarer. (Se nedan inlägg om den personliga träningsdagboken.)

 

Nu ser vi fram mot att sätta tänderna i 9v9 ordentligt på planen och på skrivbordet med bra analyser av vad vi kan göra bättre framåt. 

Individuell utvecklingsplan, IUP med egna dagböcker
2022-09-25 18:30
Egna träningsdagböcker med pass som anpassas efter spelaren

Ett viktigt redskap i spelarens fotbollsutveckling är den individuella utvecklingsplanen. I det här laget har vi tagit fasta på det och ger alla spelare en egen träningsdagbok där de står vad de ska träna på egen hand. Det är både individuella tekniska- och fysövningar men också mer teoretiska övningar där killarna ska skicka in matchanslyser och tips på bra mellanmål. 

 

Som spelare behöver du själv ta ansvar över din egen fotbollsutbildning. Men det behövs också stöd och hjälp på vägen och att du själv ser att om du tränar "rätt" och tar ansvar för din egen utbildning så blir du också bättre. 

 

Det är kul att se när killarna blir motiverade av dagboken och själva till exempel letar nya finter och övningar de vill göra. Och att de också stöttar varandra i att gå ut och göra extra pass. 

 

 

 

Uppskattad träningsanläggning för laget
2022-09-25 17:07
På Djurö ligger "lagets egna" träningsanläggning

För tredje året i rad var laget på träningsläger på Djurö. Teoripass varades med fotbollspass, bad, lek och måltider tillsammans. Och tänkt att en av kockarna vid grillen inte är någon mindre än stjärnkocken Tom Sjöstedt... Vilken lycka. Även om han för killarna är mer känd som en duktig och omtyckt tränare. :) 

 

Nästa säsong får vi se om vi även förlägger ett försäsongsläger här för killarna. 

GOTHIA 2022!!!
2022-07-24 19:59
Vilken Gothiavecka!!!
 
GOTHIA! Vilket underbart och bra äventyr det blev! På grund av killarnas "låga" ålder får vi än så länge inte vara med och slåss om pokalerna men det var ändå ett gruppspel och därefter blev vi efter resultat i gruppspelet indelade i nya placeringsmatcher. 

I gruppspelet förlorar vi i en överlag jämn match mot TSS Malaysia och vi är självklart besvikna med vår insats. TSS är ett otroligt skickligt lag visade det sig och gick rent med 6 vinster genom turneringen. Så här i efterhand gjorde vi nog ändå en bra match som vi kan vara stolta över. Ruskigt duktiga var dom. I de två övriga gruppspelsmatcherna genomför vi två välspelade matcher och får med oss vinster mot BK Häcken och brittiska Prep School Lions så om det hade varit vanlig räkning hade vi hamnat tvåa i gruppen och gått till A-slutspel. KUL!

Vi åkte till Göteborg med 6 avbytare. Men efter hårt matchande med 3 tuffa träningsmatcher 9v9 som vi planerade in (utöver Gothiamatcherna!) så drog vi tyvärr på oss en del skador och sjukdomar. När placeringsmatcherna drar igång är vi kort om avbytare och många av grabbarna får spela på ovana positioner.
Vi vinner ändå mot KL youth soccer från Malaysia ganska bekvämt. Sedan möter vi @bp_p2010_33 där veckans egentliga bottennapp kommer. Vi kommer helt fel in i matchen och det vill sig tyvärr inte när vi dessutom för första gången denna vecka spelar på vanligt gräs. Bp vinner rättvist.

Nu börjar alla bli riktigt slitna men vi peppar varandra rejält och går ut och gör en grymt bra match mot trevliga och duktiga @backatorp.p10. Vi leder med 2-0 i halvlek men matchen slutar oavgjort. Vilken inställning grabbarna visar. Helt otroligt vad dom vill vinna den matchen men bollen ville inte in. För oss ledare var inte resultatet det viktigast utan att grabbarna så långt in i turneringen och trots slitna kroppar visade sådan kämparglöd. Det bådar gott inför framtida cuper. 

Det har varit en fantastisk vecka som har stärkt oss oerhört inför framtiden och den satsning och vision vi är på väg mot. Tack till alla spelare, ledare och föräldrar💚

Och megastort tack till vår huvudsponsor, träningsappen @mized.se 💚som gör detta möjligt. Och likaså till övriga sponsorer som inför säsongen 21/22 varit med och bidraget till lagkassan och vår väg framåt:
-Byggspecislisten i Uppsala
-Webbyrån understandit
-Account on us
-Castor Projekt
-Svensktillverkat i Lappland c/o Gerd

Nu blir det lite vila innan vi drar igång med ett träningsläger på "vår egen" träningsanläggning på Djurö i augusti. Trevlig sommar!
Härlig seriestart mot Segeltorp
2022-04-24 09:39
Match mot Segeltorp

Första seriematchen går mot Segeltorp. En bra och välspelad match med fint spel från båda lagen.  Vi var strået vassare i våra omställningar och avslut och matchen slutar med seger Segeltorp 3 - Hammarby 5.

Matchen går att se på Min Fotboll.