SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
F2006-2

Välkommen till hemsidan för Hammarby F06-2
Tillsammans är vi Hammarby

Välkommen till Hammarby F06-2


Hjälp oss växa !

Vi är 6 tjejer där flera av oss har spelat tillsammans sedan lågstadiet medan andra har tillslutit så sent som i år. Vårt tränar- och föräldragäng skulle nog beskriva oss som varma, glada och ambitiösa tjejer.

 

Vi tränar på Kanalplan - Södermalm och har våra hemmamatcher på Kanalplan. Under säsongen 2022 tränar vi enligt nedan:

 

Samling 15min före nedanstående tider.

 

Onsdag  18:30-20:00 

Fredag   18:30-20:00

Söndag  10:00-12:00

 

 

Vi har ett engagerat ledargäng som stöttar våra grymma tränare Ludvig och Frans, två 19-åriga fotbollsälskande killar.

 

Vi är anmälda till S:t Eriks-Cupen, 11-manna Div3

 

Vi söker fler fotbollstjejer både utespelare och målvakter, som vill fortsätta sin utveckling med oss.  

Kontakta oss om du vill komma och provträna!

 

Och - vi spelar gärna träningsmatcher. Vill ni spela träningsmatch på så hör av er!

 

Hoppas vi ses!


Hammarby F06-2 - hiff04u@onlinepost.se  eller 070-5581818 

 

Välkomna till truppen!
2021-09-07 08:57

Vi välkomnar Amanda Wallenstein och Embla Persson till laget.
Hoppas ni kommer trivas och utvecklas tillsammans med oss.

 

 

Fotbollsmys med HFS P06-8 på Farsta IP
2020-12-17 16:55
Vilken lyx att kunna träna 11-11
 
Isa är årets Värdegrundsspelare!!
2020-11-21 12:50
Isa Malm, Årets värdegrundsspelare i F06-2
Ett starkt Hammarbyhjärta klappar i årets värdegrundsspelare. Isa bär stolt den grönvita matchdressen när hon spelar match och den grön/vita halsduken när hon hejjar
Isa är en ambitiös spelare som alltid gör sitt bästa på match och träning. Hon vill helst ha både fler och längre träningstillfällen. Hennes inkluderande känsla för gemenskap har bidragit till att vi har fått ytterligare spelare från södra bajenland att söka sig till vårt lag - vilket är kul.
Med ett ödmjukt och reflekterande sinne möter hon ledare, lagkamrater och motståndare med respekt. Kärleken till laget och fotbollen lyser igenom. Gymnastiken har nu fått stå tillbaks för en mer helhjärtad satsning på fotbollen. Det känns att Isa tycker att fotboll är kul. Hon är till exempel extratränare till lillasysters lag och hon ställer upp i vått och torrt för laget och ledarna om så behövs. Fotbollsframtiden ser ljus ut.

Grattis Isa Malm till värdegrundspriset 2020
Tuva på Kärrtorp
2019-12-08 22:20
Väldigt naturtroget konstgräs på Kärrtorp. Till och med tuvor har de fått till - såg vi på förmiddagens träning 😀⚽️
Stolta mottagare av Fair Play Trophy
2018-10-29 16:50
Ärofullt - Fair Play utmärkelse
Stolta mottagare av årskullens Fair Play Trophy i Oktoberpokalen. Resultatet gick inte alltid vår väg - men humör och inställning hölls ändå på topp - och förutom gott uppförande visade tjejerna upp ett fint spel. Bra jobbat tjejer!!!!
Träningsmatch mot P08-21
2018-09-30 19:57
Vi har haft en härlig fotbollseftermiddag på Tanto IP då vi mötte P08-21 i en träningsmatch. Storasyster Vilma och lillebror Vilgots pappa Pelle, tränare för killarna och målvaktstränare för tjejerna fixade ihop arrangemanget. Bägge lagen nybörjare på 9-manna och lite trevande start som sen blev full fart och fläkt. Just i dag lyckades killarna peta in bollen flest gånger - snabba fötter och bra omställning som lurade vårt försvar - vi ser fram emot returmötet som vi hoppas blir snart - då ska vi täppa igen har vi tänkt oss :-) Tack Pelle och P08-21 för en rikigt härlig eftermiddag!!!!
F06:2 - Obesegrade Bajenhjältinnor i Leksand
2018-06-30 17:36
Nyss hemkomna från en minifotbollscup med bad på Leksand sportcamp. Tjejerna har presterat fantastiskt fin fotboll. Coacher och föräldrar fick njuta av att se hur mycket tjejerna lärt sig under vintern och våren. F06:2 "ägde" alla fyra matcher. Väldigt skönt för oss alla, både coacher och tjejer - efter en stundtals tung vår  - men här blommades det ut och både individuell teknik och spelidé satt som en smäck. Plötsligt händer det - tack tjejer :-)

Fotboll förmiddagar och eftermiddagar bad på leksands sommarland. Badlandet uppskattades av oss alla, både vuxna och barn - eller är vi inte alla barn när det bjuds vattenlek i alla dess former ;-)

Och som "avslutning" VM-fotboll - där Sverige vann mot Mexico.

Tillsammans är vi Bajen!