SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
P2012- 5

Välkomna till lag P2012-5 hemsida
Hej!
 
Vi är ett Hammarbylag med fokus på fotboll och glädje.  Vi håller till på Hammarbyhöjdens IP och genomför träningar med fokus på fotboll, gemenskap, respekt och att ha roligt. Vi tränar olika egenskaper med bollen, passar och gör olika övningar och annat kul för att träna upp koordination, bollkontroll, balans, snabbhet och kondition. 
 
 
 
Är du intresserad av vår verksamhet eller att komma i kontakt med någon av oss så mejla stefan.klohammar@gmail.com

Forza !
 
 
Lagfotografering och sista inomhusträningen
2018-03-19 12:01
Hej alla glada,

Nu på lördag kl 15 kommer vi att genomföra vår sista inomhusträning för säsongen 17/18. Strax innan träningen har vi blivit erbjudna att fotograferas av ett proffs och vi hoppas att alla kan närvara. Vi samlas kl 13 på Tele2 Arena vid station 3. Vänligen ta med barnens tränings-/matchställ till fotograferingen.

Ring Amir på 0722300307 eller Stefan på 0707680192 om ni inte hittar eller undrar över något annat.

Den 2 April kommer vi att genomföra vår första utomhusträning och kommer då att smått förbereda oss på vår första match i Bajenligan som är planerad lördag 21 april kl 11. Notera att träningarna nu är flyttade till måndagar kl 16.30-17.45 på Hammarbyhöjdens IP.

Samtliga aktiviteter och matcher hittar ni på denna sida men vi kommer även att skicka ut separata kallelser till samtliga tillfällen.

Väl mött!
Amir och Stefan
Sista inomhusträningen för 2017
2017-12-15 11:28
Hej all,

Nu på lördag 16 december kl 15 i Björkhagens skola kommer vi att genomföra vår sista inomhusträning för året. Vi hoppas att så många som möjligt kan närvara eftersom vi kommer att bjuda på lek, fotboll och avslutningsfika.

Väl mött alla glada barn med föräldrar!

Amir & Stefan
Höstterminen drar igång den 15 augusti - Välkomna!
2017-08-10 21:56
Hej alla,

Hoppas att alla har haft en skön sommar!

Vi kommer att dra igång träningen den 15 augusti kl 16.30 på Hammarbyhöjdens IP. 

Vi har dessvärre blivit av med två av tränarna, Jenny och Mats men har redan fått en grym ersättare. Niklas som är Lovis pappa kommer att vara med oss redan på tisdag nästa vecka.

Tills dess, ha en skön helg!

Amir, Stefan och Niklas
Vi träffas för en avslutning den 20 juni
2017-06-13 22:11
Hej allihopa,

Eftersom vi aldrig fick an riktig avslutning den 6 juni så har vi valt att kalla till en sista träning/avslutning innan sommaruppehållet. Vi vet att vi har krånglat lite fram och tillbaka - ber om ursäkt för det men vi kände att barnen var värda en riktig avslutning. 

Plats: Vi ses på konstgräsplanen bakom Sjöstadsskolan och om den är upptagen så går vi till Luma
Dag: Tisdag 20 Juni
Tid: 16.30 - 17.30

Vi tränar/leker i ungefär 30 minuter för att sedan äta bullar och dricka saft och säga glad sommar till varandra. Vi bjuder på fika!

Vi hoppas att alla kan närvara och för de som inte kan så önskar vi er en glad sommar och vi ses i augusti igen.

Väl mött!
Amir, Jenny, Mats och Stefan
Träningen på svenska flaggans dag/nationaldagen är inställd.
2017-06-04 13:18
Hej alla,

Vi har valt at ställa in träningen nu på tisdag 6 juni. Flera av oss kommer att vara bortresta och vi tror även att många barn kommer att resa bort, varför har vi valt att ställa in träningen. 

Vi hoppas att kunna träna den 13 Juni men har ännu inte fått klartecken från Hammarby och Daniel om vi fortfarande har tillgång till Hammarbyhöjdens IP. Vi återkommer till er under kommande vecka.

Hälsningar
Amir, Jenny, Stefan och Mats