SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
P2013- 6

Välkommen till Bajen P2013-6
Här hittar du som förälder information om tid och plats för träningar, matcher och andra gemensamma aktiviteter.
Teambuildning - Lida höghöjdsbana
2021-04-18 20:06

Härlig dag på Lida där vi träffades för att köra lite teambuildning med laget inför säsongen. Superkul aktivitet, grym grilling och fantastiskt väder. Vilket gäng!

Äntligen utomhusträning
2021-03-01 19:26
Ena dagen snö och andra dagen barmark och möjlighet till utomhusträning. Lycka!
Full fart på träningen och bra fokus på hela gänget.
Skönt att vara tillbaka på Hammarbyhöjdens IP.
Djurgården på besök
2020-12-19 13:02
Vi hann med en träningsmatch i veckan innan de nya restriktionerna kom. Superkul för grabbarna både i Bajen och i DIF. Nu hoppas vi att ungdomsidrotten får fortsätta så att pojkar och flickor får spela fotboll.
Äntligen fick grabbarna sina medaljer
2020-11-25 11:35
Ett knasigt år är snart slut men laget har samtidigt aldrig tränat så mycket och spelat så många matcher som i år. I går fick de så äntligen sina värdegrundsmedaljer på ett regnruskigt Sandåkra.

Närvaron i laget har varit hög och samtliga grabbar har utvecklats mycket under året. Det är extremt roligt att följa spelare och individer på så nära håll.

Hammarby vs IFK Norrköping
2020-10-26 14:35
Tre härlig fajter i Norrköping mot tre av IFK Norrköpings pojklag i helgen. Spel på klassiska Himmelstalund på naturgräs som var lagom geggigt efter regn...men vad gör det när man får spela fotboll.

Kul att få möte lag ute i landet och vi fick ett väldigt fint bemötande av IFK Norrköping med Stefan Johnsson i spetsen som bjudit ner oss. IFK har nu fått en inbjudan att komma till oss i vår och spela några matcher och det ser vi fram emot.


Höstsäsongen är nu igång!
2020-08-06 15:23
Vi körde i gång i måndags och var ett litet med taggat gäng som tränade. Skönt att vara igång igen! Nästa vecka kommer stora delar av laget vara på Bajen Camp på Hammarbyhöjdens IP och det ser de verkligen fram emot!

Bajenligan är tyvärr inställd resten av utomhussäsongen 2020 men vi tittar redan på lösningar att ändå spela så mycket matcher vi kan fram till november. Det gäller liksom att göra det bästa av detta knasiga år.

Vi ser fram emot många bra träningar och roliga matcher!
Fotbollsplan - en frizon från Corona
2020-03-28 13:00
Nu drar utomhussäsongen äntligen i gång och vårt lag har ju smygstartat lite redan. Det känns fantastiskt skönt att få träffas och lira fotboll trots nya regler och riktlinjer. Fotboll har i alla tider enat barn och vuxna och det gör den även nu - fotbollsplan känns som en frizon från Corona. Här pratar vi bara fotboll!! I love it!

/Karin, ledare
Hammarby IF FF och Järla IF inleder en gemensam satsning för att stärka utvecklingen av fotbollsspel
2020-03-05 14:44
https://www.hammarbyfotboll.se/aktuellt/nyheter/hammarby-if-ff-och-jarla-if-inleder-samarbete-pa-ungdomssidan/ 
Bajenligan 2020
2019-12-09 11:42
Den 18 april är det premiär av Bajenligan och samtliga datum och tider ligger nu inne i vår kalender här på webbplatsen. Kan vara bra att titta igenom och lägga in i sin egen kalender.

Mer information på länken nedan.

http://www.hammarbyungdom.se/sida/?ID=124483