SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
LEDARAKADEMI

Hammarby IF FF:s Ledarakademi

Hammarby IF FFs Ledarakademi är en ettårig utbildning som riktar sig till personer som vill grundutbilda eller vidareutbilda sig till fotbollstränare. Deltagarna kommer under utbildningens gång tillhandahållas grundläggande verktyg och kunskap för att verka som tränare inom fotbollen.


Utbildningen innefattar en fördjupning inom området idrottspsykologi. Utöver detta får deltagarna även utbildning inom fotbollstekniska- och taktiska områden genom deltagande på förbundsutbildningarna C- och B-diplom. Teorin praktiseras sedan under handledning via det obligatoriska deltagandet på Hammarbys Plantskola (du kan läsa mer om Plantskolan HÄR). Obligatoriskt är även att delta som ledare under en vecka av Hammarbys sommarfotbollsskola (du kan läsa mer om sommarfotbollsskolan HÄR).


Praktik är främst förlagd till en vardagskväll i veckan under vår och höst medan föreläsningar och utbildningar främst genomförs på helgförmiddagar.


Information om anmälningsförfarande till utbildningsprogrammet:

Ansökan är öppen mellan 1 december och 31 december

Eventuell kallelse till intervju sker under januari 

Utbildningsstart sker under februari/mars


Din skriftliga ansökan skickas till ledarakademin@hammarbyungdom.se och ska innehålla följande:

-Personlig beskrivning av dig själv och av dina eventuellt tidigare erfarenheter som ledare/spelare

-Dina kontaktuppgifter

-Referensperson med kontaktuppgifter


Välkommen med din ansökan.

 

Antalet utbildningsplatser är begränsat. Antagningsprocessen är ett urval och ett eventuellt deltagande föregås av personliga intervjuer.